Cum sa faci o gene lungi si groase la domiciliu un popular jurnal medical

Cum sa faci o gene lungi si groase la domiciliu un popular jurnal medical
Este posibil să crească la gene acasă lungi, groase, frumoase.

Trebuie sa fii foarte interesant pentru a afla cine este proprietarul de cele mai lungi gene din lume? Nu-mi vine să cred, dar fata asta din China. Vă puteți imagina astfel de gene lungi, care se poate țese impletituri! Chiar și împletituri din Africa! A fost nevoie de o mulțime de același lucru în acest moment, dar încă mai funcționează! Interesant, mai lung fata numai genele superioare și comune mai mici, Stubby ca toți ceilalți. Nu se știe ce natura de gândire care a creat astfel de gene lungi. Acest lucru este greu de confortabil să meargă cu ei, și cum să se uite la lumea din jurul nostru? Dacă vedeți o imagine de această fată, atunci mă va înțelege. Este puțin probabil ca cineva va dori să aibă aceleași, chiar și pentru slava întregii lumi. Și grija pentru astfel de resnichischami? cerneala Dye? Da, se uită la o astfel de frumos, eu nu pot ajuta la amintind povestea Zlotovlaske. În această eroina basm a avut un astfel de păr lung ca iubitul ei ar putea urca parul, folosindu-le ca o frânghie, într-un turn, în care fata închis mama ei vitregă rea. De fapt, tânărul a fost capabil de a salva rapid preferate, datorită groase toroane sale extraordinare păr lung. Dar, în această poveste nu este vorba despre gene. Hat păr gros lung pe cap - un decor frumos pentru o femeie averea ei. Dar când vine vorba de gene, apoi, referindu-se la gene lungi, nu ne-ar dori să fie podea lungime.De fapt, mulți sunt sceptici cu privire la imaginile de fete din China. Se crede că genele, cum ar fi lungimea ei - acest lucru este ireal, ele sunt lipite. Dar cine va da o garanție absolută că este o ficțiune, și un montaj? Ceea ce în natură nu se întâmplă. Nu-i așa? Nu știu secretul de modul în care se pot dezvolta astfel de gene lungi. Evident, pentru ei au nevoie de îngrijire specială.

Cum reacționează la fenomenele naturii le-a produs? Vântul, soarele. Cum să se simtă în ploaie? În orice caz, avem îndoieli cu privire la plauzibilitatea existența unor gene naturale astfel de lungimi extraordinare sau nu, - gene și proprietarul enumerate în înregistrarea Guinness Book. Din fericire, ai spus? Probabil, da.

Este posibil să se facă gene lungi și groase acasă?

Din păcate, steaua chineză nu are nici un sens să ceară, din moment ce ea nu știe de ce genele ei cresc atât de repede. Aceasta este natura sa. Ea însăși abia putea să se obișnuiască cu faptul că este atât spre deosebire de ceilalți membri ai sexului mai echitabile. Dar, la fel ca toate fetele din copilarie a visat o frumoase gene lungi, cum ar fi un film actrițe, modele. cili pufos deliciu ei frumusețile nu a existat nici o limită. Ea a decis ca, atunci cand ea creste, ea, de asemenea, va avea aceleași gene frumoase sau chiar mai frumos. Dar visul de a le aduce la viață. De ce sunt doar cuvinte?

eroina noastră a cumpărat o mulțime de bani pentru îngrijirea genelor și o mulțime de rimel pentru genele vopsea strălucitoare, și că ambele pot fi mai vizibile pe fața ei. Ea a vrut genele ei atrag atenția.Un site-uri web! Cât de multe informații utile cu privire la ele să aibă grijă de cilia, să-i hrănească, să se lungească. Incredibil, ea a citit tot ce a putut găsi pe internet în beneficiul eliberării sale. Și întotdeauna abordate nou și din nou pe internet: nu a apărut există nici o informație nouă? La urma urmei, ar trebui să fie conștienți de toate produsele noi. Și așa aproape în fiecare zi. Cu această dorință, această abordare proactivă, cum ar putea deveni realitate un vis nu?

Ceea ce este interesant dat fata on-line. Mai multe informații au fost cu privire la utilizarea uleiurilor. Prin urmare, frumusețea noastră începând cu faptul că în fiecare zi murdărită gene diferite uleiuri speciale. Strict respectați instrucțiunile. În nici un fel se abate de la ele. Nici o improvizație. Numai metode, tehnici, instrumente de creștere a genelor, care s-au dovedit.

Este atât de atent îngrijit genele lor și continuă să facă acest lucru, este dificil de a găsi de-al doilea om din lume care a fost atât de scrupuloasă în îngrijirea genelor. O mulțime de timp, o mulțime de efort. Dar de la ce anume gene au început să crească atât de mult, ea nu știe. Și de ce sunt cultivate, doar genele superioare și inferioare mici - nu același lucru poate spune nimic. Dar el spune că lungimea genelor ei ea absolut nu produce disconfort, a fost folosit, adaptat și consideră sale unice gene lungi componenta sa de importanta.

Ea a fost întotdeauna să pună întrebări sceptici care nu cred într-un astfel de miracol, nu cred că acest lucru este posibil - podea lungime de lovituri de bici. La aceste întrebări fata răspunsuri de același tip, de exemplu, cel mai adesea este pur și simplu oferă să cumpere par dispuși (naturale și artificiale), lipici-le de a prezenta lor și să încerce să fie ca ei, pentru a vedea dacă toate vor ședere. De regulă, aceasta nu ia infracțiune. În cele din urmă, este dreptul fiecăruia: de a crede sau nu cred. Cine mai bine, permite să se apropie de ea și atinge genele ei neobișnuite.

De altfel, fata cu cili de îngrijire neobișnuite au o raschesochka specială. Acest raschesochka stocate într-un caz special, iar cazul în celofan. Este dificil, desigur, să aibă grijă de aceste comori, genele ei. Dar nimic nu se poate face.

Cred că va dura ceva timp și o femeie din China pentru a se scăpa de acest lucru, încă excesivă pentru viața de zi cu zi, lungimea genelor. La urma urmei, indiferent ce a spus ea, de a trăi nu este încă foarte confortabil cu ei. Nu știu cum și când și din ce motive, dar va scurta gene care sunt excesiv de lungi până frumos lung și va trăi în pace în timp ce continuă să aibă grijă de ei și să se bucure. Cred că scurtarea genelor lor neobișnuit de lungi, ea a fost foarte supărat, nu. La urma urmei, în Cartea Recordurilor chinez a luat slava întregii lumi a câștigat, se bucură de un astfel de cadou ca cele mai lungi gene din lume, în timp. Probabil, aceasta va crea propriul site-ul său, care va împărtăși experiența sa vastă în îngrijirea genelor. Și celelalte fete, cum ar fi de vis cum o dată, se va întoarce la ea pentru sfaturi. Cum poți să nu asculta opinia unui om care a fost capabil să crească și să păstreze genele atât de mult timp.

Citiți, de asemenea,

 • Cum sa faci o gene lungi si groase la domiciliu un popular jurnal medical
  Femeile de corecție Bele: ascunde tot ceea ce este necesar
 • Cum sa faci o gene lungi si groase la domiciliu un popular jurnal medical
  eroziune de col uterin
 • Cum sa faci o gene lungi si groase la domiciliu un popular jurnal medical
  Jumulire sprâncene fără durere
 • Cum sa faci o gene lungi si groase la domiciliu un popular jurnal medical
  un prânz