Deflectoare pe masina - ca un liant și instala, ceea ce au nevoie

Deflectoare pe masina - ca un liant și instala, ceea ce au nevoie
O trăsătură caracteristică a multor șoferi este dorința de a îmbunătăți aspectul mașinii. Dar dacă unele îmbunătățiri sunt doar calități estetice, altele încă termeni utili și funcționale. Printre aceste elemente sunt, și guri de aerisire de pe mașină. Cele mai populare tipuri de deflectoare sunt considerate „vetroviki“, care sunt montate deasupra golului de fereastra, și „acoperi swatter“ pe capota stabilit în fața superioară a grilei.Nu e de mirare că, în timpul instalării șicanelor în mașină sunt întrebări: Am făcut dreptate? Poate ceva în neregulă? Cum de a lipi orificiile de ventilație de pe mașină? Și, desigur, aceste întrebări apar pentru că oamenii pur și simplu nu știu tehnologia, cum corecte autocolante pe masini deflectoare. Acest secret, vom împărtăși cu voi, dar mai întâi ... să aflăm ce toate deflectoare necesare?

Deflectoarele scop pe mașini

În primul rând, în ceea ce privește deflectoarele montate pe capotă, destinația lor - este de a proteja vopseaua de la insecte, pietre, care pot zbura off de la tejghea, sau în fața mașini în mișcare în aceeași direcție. În plus, deflectoarele debitului de aer retras ușor deasupra liniei capotei, scăzând astfel rezistența pe parbriz. și, prin urmare, scade nivelul de zgomot generat de aer.În ceea ce deflectoarele fereastra, ele fac posibilă coborârea ferestrei în ploaie. în timp ce nu lipsește o picătură în salon. În cele din urmă, să permită vetroviki aerisi interiorul autovehiculului, fără proiecte, deoarece circulația aerului în cabină nu este executată într-o linie dreaptă, iar peste obstacol - deflector.

Dacă sunteți deja interesat să cumpere deflectoare pentru masina ta, apoi asigurați-vă că pentru a nota modul corect de a instala le este făcută.

Cum de a lipi orificiile de ventilație de pe ușa unei mașini?

Pe suprafața de contact a majorității deflectoare au un adeziv, trebuie doar să eliminați doar folia de protecție și apăsați deflectorul pe cadrul ușii. Desigur, trebuie să încercați mai întâi va arata ca masina vetroviki. Apoi, cadrul ușii, care va fi instalat deflector Degresare si uscat necesar. După aceea, în unstuck deflectorului din două părți 2-3 centimetri de film protector. Acum, cele două margini ale timbrelor deflectoare la locul de montare și fixați în poziția corectă. Apoi, este necesar să se desface folia protectoare rămase în mijloc pentru a permite lipirea deflectorul de-a lungul lungimii sale.

O altă metodă presupune instalarea deflectorului la o fereastră de gumă de etanșare superioară. doar suficient pentru a pune în mijlocul deflectorului guma pentru a verifica fiabilitatea fixării sale. Cu toate acestea, această metodă nu este potrivit pentru toate masinile.

Cum de a lipi orificiile de ventilație de pe capotă?

Prima etapă este similară cu instalarea vetrovikov - aveți nevoie pentru a curăța și degresa capota. Apoi, încercați să zboare swatter pe capota. Următoarea etapă implică aspectul, care va fi ghidat în timpul elementele de fixare de instalare. Prin orificiile existente în deflectorul eticheta locul dispozitivelor de fixare. Apoi, hota de montare blocare: prin utilizarea elementelor adezive pot fi șuruburi, cleme sau plastic, în funcție de ce fel de prindere sunt livrate cu un deflector - swatter. La fixarea montate pe capotă, iar deflectorul este încercat din nou fix.

Asta e tot acolo este de fapt un proces de instalare a șicanelor în mașină este foarte simplu. Trebuie doar să privești în diagrama de instalare, apoi ai probleme pur și simplu nu au loc.