Cum sa faci o rozetă de panglici subțiri

Cum sa faci o rozetă de panglici subțiri

Cum sa faci o rozetă de panglici subțiri

Asigurați-flori de panglici de satin, sau alte foarte simplu, dar trebuie să știi câteva trucuri și subtilități ale acestei probleme. Este foarte oportun să se angajeze în astfel de meserii în vara și primăvara, pentru a decora haine, genți, agrafe de par, pălării. Floarea banda este perfect pentru decoratiuni interioare, de exemplu, pentru a face suport de perdele.Flori de panglici și butoane

Pentru a face acest lucru trebuie să:

 1. Satin panglică;
 2. butonul;
 3. pistol de lipit;
 4. Linie.

Se taie banda pe mai multe benzi identice. Pentru a produce o floare, trebuie să fie preparate din 3 până la 8 benzi. Noi trebuie să aibă în vedere faptul că lungimea unui lob corespunde cu 1/4 din lungimea benzii. Marginea benzii care urmează să fie prelucrate pe foc, astfel încât să nu a căzut un fir. După aceea, în mijlocul fiecărei benzi lipici picurare și clei capetele spre centru. Și, în final, semifabricatele sunt lipite împreună, benzi de decorare flori orice butoane adecvate. Aceasta este cea mai simplă versiune de o floare de pe bandă, care este capabil de a face chiar și un copil. În continuare vom continua lecțiile noastre pentru a face culorile benzilor.

Trandafiri si un buchet de trandafiri

Pentru a face acest lucru trebuie să:

 1. Postavul verde;
 2. Sau banda de bumbac satinat;
 3. Firul subțire;
 4. bandă;
 5. Superglue sau lipici pistol;
 6. Fir și ac.

Este necesar să se facă forma unei cupe de pâslă pentru Roses. Apoi, stambă sau fâșii tăiate petale de trandafir, petale 6 pentru fiecare. După aceea, vom face câteva butași satin de sârmă, învelite cu bandă. Cel mai simplu mod de a face acest lucru cu butași propriile sale mâini, învelit cu sârmă și fixare lipici în cele din urmă. Acum, fiecare petală de trandafiri noastre împăturit în jumătate și se colectează pe un șir de-a lungul tăieturii. Următorul pas va fi de a lucra cu lipici. Cu acesta, petalele vin împreună. Am terminat Rose nostru, atasandu-l la un capăt al firului de tăiere, și a pus pe o ceașcă simțit prin gaura. Dacă face câteva dintre aceste trandafiri, unele dintre ele pot face un buchet.

Bujorii de satin sau mătase panglici

 1. Satin sau mătase panglică;
 2. Fire și acul;
 3. meciuri;
 4. Perle sau margele;
 5. carton;
 6. foarfece;
 7. pin;
 8. Creion.

Aceste flori sunt foarte asemănătoare cu bujori. Începe să le îndeplinească cu un decupaj din carton două forme asemănătoare cu opt. Aceste opt trebuie să fie de dimensiuni diferite. Fiecare dintre aceste forme ar trebui să fie pus pe bandă și trage un creion. Ar trebui să fie tăiate de la 6 la 8 biți din fiecare dimensiune. Marginile lumânărilor mâner de foc sau chibrituri. Coaserea firului pe 3 petale, aduna-le împreună. În primul rând, mare, iar apoi cele care sunt mai mici. Strânge-i nevoie de un ventilator în mod uniform, astfel încât floarea un aspect natural. Ieșirile Când coaseți margele în mijloc, și asigurarea încuietoarea pe partea din spate. Cu astfel de meserii element de fixare poate fi folosit ca o brosa.

Vom continua lecțiile pentru producția de flori de panglici de satin, cu mâinile lor.

Rose de panglici de satin

Acest lucru necesită:

 1. Satin panglică în două culori, una dintre ele ar trebui să fie verde (pentru frunze);
 2. pistol de lipit;
 3. fir;
 4. Meciuri sau mai ușoare.

Cum sa faci o rozetă de panglici subțiri
Pentru a face flori noastre (trandafir), vom începe să lucreze cu regiunea, brichete de foc tratate, astfel încât să nu improscat. Vom continua să lucrăm, transformându-l în colțul, asigurarea această poziție cu adeziv, în același timp, de cotitură vârful unui tub. Acesta este începutul formării mugurilor noastre. Acum, din nou, am înfășurați mugur într-un tub fără să se oprească din când în când prin asigurarea cu adeziv. Odată ce ne-am format începutul mugur nostru începe să se efectueze un trandafir. Pentru a face acest lucru, înfășurați banda de cealaltă parte, în timp ce continuă să-l înfășoare în jurul mugurelui. Aceasta face un fel de petale.
Înfășurați banda trebuie să fie întotdeauna în direcția de noi înșine. În acest caz, petalele poate fi un pic pus pe trandafirul de centru, care va crea efectul de floare. Continuând să lucreze, nu uitați să se rotească în mod periodic banda si fibre textile discontinue pentru fixare. Trebuie avut grijă ca trandafirul a avut loc runda de pătrat. În acest scop, rotația se efectuează numai în cazul în care este necesar pentru a forma forma corectă. Puteți face o floare dimensiunea de care aveți nevoie. Pentru a face acest lucru, pur și simplu opri placarea cu bandă, atunci când consideră că produsul este suficient de mare.

Când trandafirul este terminat, se taie marginea și o tratează cu foc din bricheta. Apoi, vârful lipici la partea de jos a produsului, asigurarea. Am avut o mică tulpină în partea de jos, și trebuie să fie tăiate, pentru montarea ușoară a frunzelor. Frunzele sunt realizate dintr-o centură verde, drapindu-l în colțul de două ori. Astfel, producem două frunze și le lipici la partea de jos a crescut.După cum puteți vedea, este o clipă pentru a face flori de panglici de satin. Există mai multe moduri diferite de a face acest lucru, și considerăm acest lucru un mod foarte simplu și interesant. Pentru a face acest lucru, trebuie să ne pregătim:

 1. pistol de lipit;
 2. Satin ribbons de culori verde și roșu;
 3. Fir și ac;
 4. Mai ușor.

Să ne trandafir execuție.

Ia cinci lățime de bandă de satin, iar lungimea de 60 cm. Deplasați--l pe întreaga lungime, îndoire la fiecare 5 cm. Forma patrata a obține forma. Aceste flori sunt foarte comod și ușor de fabricat, în așa fel încât trandafirii sunt realizate din întreaga bucată de bandă. Banda pliată nu este tăiată în bucăți individuale, ca și în alte procese de fabricație. Aici, dimpotrivă, se taie marginea liberă arcuită pătrat.

Cum sa faci o rozetă de panglici subțiri
Acum ne disloca banda noastră. Am dovedit aceeași bandă dintr-o bucata, dintre care un capăt este tăiat în valuri. flăcări mistuitoare tăiat margine, astfel încât se va strânge un pic, și sews marginea netăiată pe întreaga lungime. După aceea, noi nu facem asamblare strânsă și uniformă. Acum vom începe să se rostogolească în fașă, de fixare lipici. Și acum facem două mai multe din aceleași trandafiri. Din banda verde frunze late de 5 cm face. La aceste fâșii de bandă verde 16 cm lungime și 24 cm, și îndoite de-a lungul colțul tăiat pe întreaga lungime. Se taie marginea de mistuitoare foc până când aceste părți sunt sudate la foc. Scoateți din interior lista noastră pentru a evita marginile tăiate.

Acum taie baza in forma unui cerc cu un diametru de 5 cm. Adeziv frunze la bază, în primul rând cele care sunt mai mari și apoi mai mici. muguri lipici, plasându-le ușor înclinat de centru. De la panglici înguste face bucle de dimensiuni arbitrare, și lipiți-le între trandafiri. Acum frunze lungi twirled în compoziții le podkleivaya sub trandafiri. Cântecul nostru este terminat, a fost foarte frumos. Puteți să-l utilizați ca un decor de interior, sau ca un cadou frumos pentru prietena.

Producția de culori aeriene de panglici de nailon

Am înțeles cu toții modul de a crea diferite culori de material satin. Acum, pentru a schimba subiectul un pic, uita-te la lucrările privind punerea în aplicare a culorilor de aer dintr-o bandă de nylon. Avem nevoie de:

 1. curea din nylon;
 2. Mai deschis;
 3. un ac;
 4. fir;
 5. Un creion;
 6. pistol de lipit.

Cum sa faci o rozetă de panglici subțiri
banda noastră trebuie să aibă monofilament o lățime de 3,5 cm și o lungime de 50 cm. Marcați lungimile de creion de 10 cm. Astfel, avem cinci bucăți de 10 centimetri. După aceea sews toată banda de la început până la sfârșit. Firmware efectueze un mod special. La acele puncte în care există un creion de marcare, firmware-ul trebuie să înceapă perpendicular pe linie principală, până la marginea opusă. Apoi vom merge în jos la linia principală a împletit noastre și să continue până la capăt.

Când clipește este terminat, aveți nevoie pentru a trage un capăt al firului, de strângere ea. Astfel, banda contractabile în sine și formează un aer de flori splendid din nailon. Pentru a tăia cercul de bază al 5cm diametru și cu ajutorul pistolului lipici-l atașați la miez. Centrul de a face una sau mai multe bile. Dacă ați lăsat simulatoare de stamine, atunci este mai bine să le adapteze, atunci floarea ta va fi exact ca un lucru real.

Crizanteme de panglici de satin

Din panglici poate face orice culoare, nu doar trandafiri sau bujori. Acum ne uităm la modul de a efectua crizantema de panglici de satin. Pentru a face acest lucru, trebuie să ne pregătim:

 1. Cercul de diametru 2,5 cm batt;
 2. Satin lățime bandă albă de 1 cm și galben aceeași lățime;
 3. foarfece;
 4. Mai deschis;
 5. pistol de lipit.

Taiati bucati de satin alb bandă de 3,5 cm în lungime. Acest lucru va fi petalele piesei. Fiecare martor este prinsă la un capăt, dându-i o formă mai acută și muchie tăiată calcinat. Partea de jos petală peniță încălzit brichete de foc la răsucire lumină. Deci, vom obține efectul deplin al florii. Pe partea din spate a vârfului burdufului și asambla flacără se topește la toate se lipesc între ele. O petală Suntem gata. În același mod ne pregătim și toate celelalte petale. Ei au nevoie să se pregătească atât de mult, astfel încât a fost floare luxuriantă. Puteți vorbi despre 25-30 petale.

Și acum am pus lipici pe baza simțit de plecare noastre pentru a atașa petalele la marginea cercului pâslă. După ce a terminat prima serie petale adeziv, vom trece la a doua și a treia. Seredinku crizantema nostru se poate face în diferite moduri. Acesta poate fi un simplu talon galben dimensiune adecvată. Și tu poți face din satin subțire panglici galbene. Acesta pliat în jumătate și cusatura la un moment dat. După ce firul este strâns, formând un acordeon. Această așa-numita acordeon ne transforma într-un tub. Se pare centrul similaritate de flori, și într-adevăr pare ca la jumatatea distantei. Și acum trebuie doar să rămânem la mijlocul unui loc în centrul crizantemă noastre. Acum putem spune că floarea noastră este gata să lucreze peste.

Ați observat, probabil, pentru tine flori cum superbe realizate dintr-o varietate de benzi. O gamă foarte largă de aplicații ale acestor ambarcațiuni. Ele pot fi folosite în viața de zi cu zi și articole de îmbrăcăminte, accesorii și ornamente de păr. Dar, printre altele, un gherghef ne aduce toate incredibilă bucurie și plăcere.


Cum sa faci o rozetă de panglici subțiri

Cum sa faci o rozetă de panglici subțiri

Cum sa faci o rozetă de panglici subțiri

Cum sa faci o rozetă de panglici subțiri

Cum sa faci o rozetă de panglici subțiri

Cum sa faci o rozetă de panglici subțiri

Cum sa faci o rozetă de panglici subțiri

Cum sa faci o rozetă de panglici subțiri