Cum sa faci un fel de apă în casă

În acest articol vreau să vă spun despre cum să se pregătească în mod corespunzător de apa topita la domiciliu.

Acum, veți ști exact:

Toată apa pe care o bem. Dar, din păcate, viața noastră realitatea este că apa care curge din robinet noastre, la o intindere poate fi numit de băut. Situația cu apă potabilă îmbuteliată, oferit pentru noi ca o alternativă la producătorii moderne, este, de asemenea, departe de a fi perfectă. Mai mult decât atât, nu putem fi chiar siguri de calitatea apei destinate special pentru copii!Deci, cum poate fi faptul că, din moment ce apa este una dintre cele mai importante componente ale vieții noastre?

Meltwater făcut cu propriile mâini - garantat pentru tine si cei dragi de hype comerciale și ceea ce este cel mai important proteja - cel mai important pas spre vindecarea întregului corp.

Se topește apă - aceasta este cea mai bună apă pentru utilizarea de zi cu zi, atât pentru adulți cât și pentru copii sugari. Pregătirea unui apa topita la domiciliu, cu propriile lor mâini veți obține un gust mare de băutură sănătoasă.

gust dulceag și o băutură răcoritoare în apă se topesc bine compoziția echilibrată.

Vorbind de apă se topesc pe bază voi fi pe propria mea experiență personală de a face și cu ajutorul apei topite, precum și pe experiența tatălui meu - Oleg Malakhov. care este mai mult de 20 de ani, nu a fost doar un promotor activ, dar, de asemenea, un practicant neobosit în producția lor de apă se topesc.

Dar, în primul rând doresc să-și exprime recunoștința față de omul acela prin care cunoașterea apei topite a intrat în familia noastră.

De fapt, Aleksey Labza nu este inventatorul tehnologiei de preparare a apei topite. Dar cea mai mare meritul lui este că el a adaptat procesul de preparare a apei se topesc la domiciliu și accesibilă a spus poporului sovietic despre ceea ce este apa se topesc utile, cum să o facă și să bea.

Faptul este că, în 1966, Alexei a eliminat un rinichi, iar prin 1984 a fost deja aproape că nu a muta, ca urmare a aterosclerozei cerebrale și cardiace. Dar schimbarea stilul tău de viață, renunțând la apă de la robinet, el sa vindecat de o boală gravă. Astfel, istoria sa este cea mai bună ilustrare și să răspundă la întrebarea dacă meltwater util ...

meltwater Cât de util?

Despre apa a creat o mulțime de filme, în scris o mulțime de articole. Cel mai elocvent, în opinia mea, despre proprietățile apei se spune în filmul „Secretul de apă vie.“ care prezinta cercetare de celebrul om de știință japonez Dr. Masaru Emoto. precum și în cărțile Mesajul de apă și de vindecare de cristale de apă.

Cum sa faci un fel de apă în casă
Este dovedit faptul că apa - apa - aceasta este purtătorul de informații și calitatea informațiilor depinde de natura impactului asupra apei. Mecanismele care nu sunt complet înțelese. Ceea ce este clar este faptul că stocarea și pentru a obține informații și transmiterea apar la nivelul structurii cristaline a apei.

influențe externe, cum ar fi mediul ecologic negativ, „dezinfectarea apei“ în sistemele de alimentare cu apă urbane, calitatea conductelor de apă, junk mentale din interiorul locuințelor umane - toate acestea uneori se deteriorează proprietățile vin la noi de apă potabilă.

Suntem obișnuiți să cumpere apă potabilă îmbuteliată, pentru a utiliza filtre sofisticate. Dar chiar și aici, după cum arată experiența, nu putem fi siguri de calitatea apei. Prin urmare, consumul de control al calității apei este mai bine să se ia în propriile mâini și să ne ajute în această foarte Mama Natura. Ea ne oferă un produs unic ca Meltwater!

Faptul este că, atunci când apa înghetata bine curățată de impurități nedorite și elemente străine. Dar, cel mai important, că înghețarea rețelei cristaline deteriorată a apei este restabilită, se schimbă componenta energetică. Și în cazul în care procesul de inghet combinat cu un teren curativ (puterea cuvântului), proprietățile curative ale apei topite sunt pur și simplu minunat!

Noi acum trece direct la procesul de preparare a apei se topesc la domiciliu.Prepararea apei topite

Pentru aceasta avem nevoie de:

  • Recipient din material plastic pentru alimente formă circulară, cu un capac
  • Congelator (balcon în timpul iernii)
  • carafă

Prima etapă

Se toarnă în recipientul de apă obișnuită preparat de la robinet la subumplere top aproximativ 1cm. Am pus într-un congelator.

Permiteți-mi să explic de ce am recomandat să utilizați un recipient din plastic rotund. După cum se cunoaște din cursul școală pe fizica de apa se dilată atunci când îngheață. Prin urmare, atunci când se utilizează gheață sticlărie, mai devreme sau mai târziu, se va rupe, iar suprafața smalțului este foarte repede va deveni lipsit de valoare, adică doar fisura. La rândul său, cu curaj suficient de plastic face schimbarea temperaturii si poate dura o lungă perioadă de timp.

Cu siguranță doresc să se constate că sticlele de plastic, în cazul nostru nu este potrivit, deoarece după congelare de gheață să învețe de la ei și să-l trateze ca este necesar pentru pregătirea corespunzătoare a apei de topire este, practic, imposibilă. Excepția aici pot fi tăiate sticla - dacă-l utilizați ca un bol deschis, dar nu este foarte convenabil, deoarece perete subțire în sticle (nu este convenabil atunci când se deplasează) și nici o acoperire (este necesară capacul, astfel încât apa nu absoarbe mirosurile).

al doilea picior

Aici începe magia fizicii ...

Primul lucru pe care îngheață apa deyterivaya greu. Acesta trebuie să fie eliminate. Pentru a face acest lucru, după aproximativ 3-5 ore de la debutul congelare (în acest timp va trebui să țină evidența proprie, deoarece aceasta depinde de cantitatea de apă care urmează să fie înghețate și temperatura în congelator) trebuie să fie eliminate, iar capacitatea de a fuziona apei dezghețate în vasul suplimentar. În primul rând de gheață. care sa format deja, acesta trebuie aruncat - atunci e este foarte grea apa (deyterivaya).

Apoi, topită și apă parțial purificată trebuie turnat din nou în rezervorul de lucru și a pus într-un congelator până la terminarea procesului de separare a apei pure de impurități.

A treia etapă

minuni în curs de procese naturale ...

După aproximativ 12 ore apa din container ingheata, astfel încât marginile vor fi stratul de gheață transparent și clar - este obiectivul nostru, dar în centru va fi în continuare mici, nu congelate „lac sărat“. Faptul că înghețarea treptată a apei din marginile spre centrul masei de apă deplasată de toate impuritățile suplimentare - sare, minerale, murdăria de pe conducte și chestii - obține un fel de saramură. care, în conformitate cu legile fizicii, îngheață ultima. Este necesar să fuzioneze!

Paharul va fi gheață pură transparentă - în vindecarea ulterioară a apei se topesc - și ar trebui să fie beat!

În cazul în care timpul va trece mai mult. apoi soluția salină devine tulbure în lobi glacial. Acesta poate fi, de asemenea, șterse. Cum de a face acest lucru? Există două moduri: pentru leneși) și pentru cei cu răbdare, un pic mai mult).

1 mod - pentru leneș, dar cu o memorie bună:

Scoate recipientul din apa înghețată din congelator și se lasă să se dezghețe în liniște, la temperatura camerei. Apa poate fi drenat, ca topirea, descarce într-un carafe sau să bea imediat. După topirea ajunge la partea centrală de gheață plin de noroi, aveți nevoie pentru a finaliza procesul - noroios aruncare de gheață.

Dar există un lucru. Dacă uitați vreodată că trebuie să se apropie de apă se topesc și „ratat“ momentul eliberării de gheață plin de noroi, apoi eforturile tale, din păcate, în zadar - pur meltwater încă o dată, amestecat cu saramură înlocuit - va trebui să re-înghețe apa ...

Metoda 2 - pentru cei care nu sunt așteaptă cu nerăbdare memoria sa și care are 10 de minute în rezervă:

Scoateți recipientul din apă înghețată. Folosind un cutit puternic, adâncitură Hollow mici în centrul comei gheață (gheață tulbure), apoi se spală resturile de o gheata tulbure sub jet de apă caldă. După aceea, va fi curat și transparent „gogoasa iced“ - aceasta este cea mai utilă, structurată, cu o compoziție optimă de săruri și minerale se topesc apă.

Acest „gogoasa“ poate fi lăsată să se topească în capacitatea de lucru, și pot fi rupte în bucăți și trecerea de fragmente de gheață care rezultă în decantor pentru o utilizare ulterioară.

După cum bea topit apa

Pentru cele mai bune rezultate, un fel de apa trebuie sa bei doar decongelate. în mod inutil, în acest caz, apa rezultată din dezgheț are cea mai mare valoare biologica. Dar, desigur, de asemenea, nu a încurajat fanatism aici - nu-l bea pe nerasuflate si imediat peste si peste. In mod ideal, oamenii de știință recomandă să mănânce pe zi de la 1,5 până la 2,5 litri de apă (în funcție de sezon). Necesitatea de a bea cantități mici - la un moment dat de sorbiți la fiecare 15-20 de minute, apoi apa nu se va spăla enzimele digestive și va fi absorbită în totalitate de către organism cât mai mult posibil.

Nu-ți fie frică de apă rece se topesc, după cum atunci când este utilizat sângele lichefiază - devine mai fluid, astfel încât mai bine și mai repede l curățare. Curăță chiar și cele mai mici capilare, elimină congestie în sânge, care anterior ar putea servi ca un mediu pentru dezvoltarea de răceli și boli infecțioase. Extindeți proprietățile curative ale apei topite posibil, dar pentru aceasta trebuie să fie depozitate la temperaturi cuprinse între 5 ° C la 10

Este de remarcat faptul că, atunci când proprietățile terapeutice încălzite ale apei topite sunt foarte reduse, dar cu toate acestea, gustul lor și, desigur, puritatea naturală salvează cu siguranță.

Pentru scopul compoziției topiturii comparabilă claritate cu apă distilată

Apă distilată - apă gol (mort). Dacă utilizarea pe termen lung, aceasta poate afecta grav organismul, ca se retrage treptat sarea corpului, inclusiv calciu, ceea ce duce la consecințe grave.

apă decongelate (vie), spre deosebire de distilat optim păstrează toate proprietățile necesare pentru o săruri complete existenței umane și minerale - nici mai mult nici mai puțin decât este necesar! În compoziția sa, apa de topire este cel mai bine aproximată la compoziția sângelui, astfel încât acesta este complet absorbit de către organism și, mai important, asimilarea ei nu necesită factori de producție mari de energie.

Prin urmare, o compoziție echilibrată a însăși natura apei de topire este pe bună dreptate ocupă o poziție de lider în clasamentul mondial al cea mai bună apă de băut.

Bea cu plăcere se topesc apă și să fie sănătos!

_______________________
Cu acești cititori: