Cum să învețe să se îmbrace elegant - ajutor online

Această femeie se simte mereu nevoia de a arata atractiv, elegant, la punctul și îmbrăcat cu gust. Această necesitate este adesea întâlnit cu incapacitatea sau eșecul de a alege corect haine si accesorii din garderoba. Prin urmare, acesta poate apărea dilema de sex feminin etern o mulțime de haine și nimic de purtat. Solutia ideala pentru problema - este accesul în timp util la un stilist profesionist. Cu toate acestea, atunci când acest lucru nu este posibil, și ea vrea să fie în măsură să de a face rapid și competent modul lor din prezent în lucrurile garderoba ei, ar trebui să adere la anumite reguli.


lucruri necesare și obligatorii în garderoba unei femei

Cum să învețe să se îmbrace elegant - ajutor online

Și bine, chiar dacă fata - bruneta luminos și întreaga karmenistost ei va arata organic ... Deci, explica fiicele, ceea ce este bine și ce este rău de la agățat în dulap - sarcina mamelor. Este, în consecință, ar putea salva deja cultivate fete o mulțime de bani și nu dezordona garderoba. Ce se poate face și în cazul în care pentru a merge la cei ale căror mame nu a explicat nimic, vorbim mai târziu. Și acum încercăm să înțelegem faptul că acesta este considerat un gust rău sau prost gust, în general.

Cum să învețe să se îmbrace elegant - ajutor online
Cum să învețe să se îmbrace elegant - ajutor online

Aici avem totul, și etichete de paiete full-spate, într-un cadru de lanțuri de aur atât de gros încât chiar și omul de știință pisica le-negru. Cat astfel încât cu siguranță, în Cape chinchilla. Când doriți să arate și să vadă, eu încă thingies în cinci rânduri. Și fiecare - pene etichetă brodate Armani (cel mai trist lucru pe care nu Dzhordzhio Armani sau Valentino Garavani sunt creații și coșmarurile sale nu au mai văzut).

Apropo, eticheta vizibila nu ar trebui să fie pe haine, la toate. Excepțiile sunt foarte moderat: genți de mână, blugi si imbracaminte sport. În principiu, nu blană, fără amprente de animale. nu este nimic greșit. Doar că nu merită să le amesteca cu broderii de aur pe pielea ei albă. Ai risca să devină ca Freddi Merkyuri. Și nu așa de rău când totul bogachestvo de țesături bune și o tăietură decent. Dar când synthetics Crimson strâmbă cusute paetki negru ... .O sus - se acoperă cu lanțuri de frunze. aproape Versace. De departe. În întuneric. Timp de două trimestre. Ellochka-canibal încă în viață.

Fuste și pantaloni. Ai nevoie să înțeleagă ce lungime de cel mai bine vine la tine. Sub pantalonii de lungimi diferite este ales pantofi.Fuste: Creion de blugi într-o cușcă și cu o bucată de distracție. Cu cât fusta ai, cu atât mai bine.

Pantaloni: clasic, larg, evazate și mărfuri. Cât sunt mai simple pantaloni, cu atât mai ușor este secretul succesului din figura ta.

Cum să învețe să se îmbrace elegant - ajutor online

Seth fuste și pantaloni

Jachete / sacouri / jachete și blugi. La alegerea dvs., o condiție - trebuie să stea pe figură, fără bagginess.

De asemenea, nu interferează, ci mai degrabă de ajutor pentru a crea stilul unui sacou sau prezența câteva. Este mai bine de a alege vechnozhivuyu clasice și unele dintre variantele sale, de asemenea, în funcție de gustul tau.

Suplimentăm noastre dulap cocktail pantofi clasic din piele pantofi confortabile și ușoare de funcționare. Un alt cizme utile în tocuri rectangulare de mijloc și cizme.

Unul dintre secretele cum unii oameni, celebrități și persoane celebre care nu pot să se uite luminoase și neobișnuite - este utilizarea de o culoare contrastantă în imaginea ta. De ce ai nevoie?

Pentru a face acest lucru, aveți nevoie pentru a alege orice lucru (accesoriu sau piesă de îmbrăcăminte) de culoare strălucitoare contrastante (de exemplu, roșu, galben, smarald sau violet), astfel încât acesta capturile ochi.
Daca nu sunt dispuși să folosească un astfel de mod radical sau nu aveți lucruri luminoase în vestiar, puteți încerca să utilizați manichiură luminoase. De exemplu, puteți combina costumul negru de obicei cu un tricou bej, unghiile rosii si ruj rosu.

Acesta este fundamentul de bază al oricărui dulap, ideal pentru producția de zi cu zi cât și pentru seară. Taie poate fi diferit și depinde de tipul de figura, ca și în cazul în care ea Chanel conceput destul de montaj, dar astăzi există chiar și o formă de model.

Deci, pentru cei care doresc să învețe cum să se îmbrace elegant, aceasta rochie este pur și simplu vitală.

6. Hainele pe care le cumpărați trebuie să fie de înaltă calitate și fabricate din materiale naturale. Preponderența țesături naturale cu o cantitate mică de synthetics pentru a forma - cea mai bună alegere. De asemenea, să fie întotdeauna lucrurile să fie curate și mîngîie. Asigurați-vă că respectați instrucțiunile de spălare de pe etichetă.

7. Și ultimul principiu - necesitatea de a te îmbraci la timp și loc. Nu pe corporative să vină în blugi și drumeții du-te în rochie de seară. La locul de muncă, stick la stilul de afaceri, și să meargă cu copilul dumneavoastră, puteți purta ceva confortabil.

Atunci când alegeți bijuterii care ar trebui să completeze look-ul, stick cu moderație și să fie ghidat de situația. În orice caz, bratari fin, lanțuri, pandantiv mici și cercei într-un costum de afaceri elegant va arata mai adecvat. În același timp, partidul poate ridica și bijuterii mai ostentative.

Cum să învețe să se îmbrace elegant - ajutor online

În garderoba femeii moderne ar trebui să fie seturi de îmbrăcăminte în stil de afaceri, imbracaminte casual si acasa. Atunci când cumpără lucruri noi ar trebui să ne străduim pentru compatibilitate maximă și interschimbabilitate a lucrurilor care crește numărul de opțiuni posibile. Foarte volănașe, lucrurile pe termen scurt care arata o provocare, este necesar să se cumpere cu precauție. Individualitatea evidențiază accesorii opționale: bijuterii, pălării, curele, genți, mănuși, în mod necesar pantofi scumpe foarte înaltă calitate.

Cum să învețe să se îmbrace elegant - ajutor online

Din masa de opțiuni este mai bine pentru a da preferință la „mijloc de aur“ - nu prea mici ca dimensiune, dar nu foarte mare. saci mari nu sunt potrivite pentru fiecare imagine, și, în plus, strica postura.

Cum să învețe să se îmbrace elegant - ajutor online

Experiment cu imagini, utilizați diverse accesorii, precum și întrebarea „cum să se îmbrace elegant și avantajos“ nu te deranjeze.