Cum să măsoare de zahăr din sânge 1

Cum să măsoare de zahăr din sânge 1

Este necesar să învețe cum să se măsoare de zahăr din sânge. deoarece diabet au de multe ori să facă acest lucru, iar rezultatul este o necesitate validă.

În primul rând, este necesar să se spele pe mâini înainte de a măsura de zahăr, mai ales dacă mănânci chiar înainte de măsurare, sau păstrate în mâinile ceva dulce. În caz contrar, rezultatul va fi distorsionat în mod natural în latura mare.Nu este recomandat înainte de fiecare măsurătoare ștergeți degetul cu un tampon îmbibat cu alcool sau un tampon de bumbac cu alcool. Alcoolul usuca pielea grav, iar în cazul în care zahărul este măsurat în mod frecvent, pielea incepe sa se crape de la uscare, ceea ce poate duce la penetrarea infecției prin fisuri.
Dacă nu vă puteți spăla pe mâini, de exemplu, sunteți pe stradă, puteți folosi o cârpă umedă pentru a șterge mâinile.Apoi introduceți banda de testare în metru. asigurându-vă codul de pe banda coincide cu codul care apare pe afișajul contorului. Rezultatele pot fi greșit atunci când codurile nu se potrivesc.

Urmați puncția unui deget. Este mai convenabil de a face puncturer automate, ele pot seta adâncimea dorită lancing nu pentru a împinge greu pe degetul, încercarea de a stoarce o picătură de sânge necesar, dar în același timp, nu pentru a face puncție prea adânc.

Puncția ar trebui să fie făcut parte vârful degetului, mai degrabă decât la mijloc. Aceste locuri sunt mai putin dureroase si se vindeca puncții mai bine aici.

Nu înțepătură în mod constant în 1-2 „favorit“ degetul, fiecare nou puncție face degetul următor, apoi se trece la altă parte. Deci, puteți evita formarea de cruste dure pe degetele de la picioare și să păstreze o sensibilitate normală vârful degetului.

Prima picătură de sânge trebuie să fie șters tampon de vată uscat sau țesut, deoarece această picătură de celule sanguine sunt deteriorate, iar rezultatul va fi incorectă.

Pentru a stoarce o picătură de mărimea dorită nu apăsați prea tare pentru a evita deteriorarea degetul în sine, și celulelor vaselor sanguine.

Stoarcerea o picătură de sânge, a pus la vata uscată locul de puncție sau țesut. Fără alcool! Nu deshidrata pielea!

Așteptați rezultatul pe afișajul contorului, scoateți banda de testare și aruncați-l.
De-a lungul timpului, aceste acțiuni ottochatsya la automatism, procesul va dura 1-2 minute.