Cum să obțineți tip să se căsătorească - consiliile femeilor Online

Cum să obțineți tip să se căsătorească - consiliile femeilor Online
S-ar părea că întrebarea „cum să obțineți tipul de a se căsători“ sună puțin respingătoare. Capul de imagini anormale vin imediat femeile prădătoare, care sunt doar în căutarea unui motiv să se căsătorească cu bărbați săraci săi, creduli. Asta e doar viața de multe ori totul se întâmplă din contră: fata asta suferă, de așteptare și în speranța pentru ceva să legitimeze relația de lungă durată cu alesul său unul. Bărbații nu sunt în grabă cu propunerea de căsătorie - ele pot trage la nesfârșit relație convențională sau fericit să trăiască într-o căsătorie civilă, fără a lua un angajament formal. Ei bine, nu doresc, și voi toți!În timpul nostru, căsătoriile civile sunt foarte populare, moralitatea modernă permite omului și o femeie să trăiască sub același acoperiș, și fără a merge la biroul de registru. Aici sunt doar decizia de a trăi împreună, o femeie, de regulă, este în speranța de a cunoaște partenerul și de a vedea dacă ea ar putea trăi cu el și restul vieții sale dacă să-i dea mâna și inima ei. Pentru barbati este o situație foarte confortabil, atunci când el continuă să se simtă un burlac, dar are o casă și confort, și afecțiune, și o femeie iubitoare. Și destul de des schimba statutul lor marital, ei nu vor.

Scuzele tipice de sex masculin se fierbe până la faptul că căsătoria - este un pas important în viața unei persoane ... tot ce trebuie să ia în considerare în mod serios ... economisi bani ... și suntem atât de mândru de unul de altul ... o ștampilă în pașaport nu rezolvă nimic ... bla bla bla ...

Fata ascultă aceste „bla bla bla“ timp de luni sau chiar ani, la un moment dat începe să creadă că ar fi necesar să se legalizeze în cele din urmă relația pe care a încetat de mult să fie platonică. „Iubite căsătorit pentru o lungă perioadă de timp, dar îmi place încă dispensabile,“ - ea decide. Și apoi reacția oamenilor nu este dificil de prezis. De îndată ce tipul își dă seama că această încercare de a lega nod, el poate intra în panică și pur și simplu să dispară din cuvintele orizont de confort - „Te iubesc, dragă, dar merită o potrivire mai bună“

Pur și simplu sa întâmplat așa, nu a vrut oamenii să facă primul pas, dar să o facă pentru ei înșiși nu permit acest lucru. Sarcina inteligentă femeie - să direcționeze domn iubitor de libertate „pe calea cea dreaptă.“ că se părea ca și în cazul în care decizia cu privire la căsătorie a luat el însuși.

Intrarea în conflictul inconștient cu psihicul său, un astfel de om poate începe în curând să abuzeze de alcool, jocuri de noroc, sau să se implice în alte femei.

2. Impactul asupra sănătății

Recomandat: Vreau să se căsătorească: cum să completeze o relație trecut?

Conspirația reduce capacitatea organismului de a rezista de energie negativa. Prin urmare, nu fi surprins când, după nuntă, veți observa din problemele de sanatate care de multe ori duce la consecințe grave, inclusiv infertilitate.

3. Impactul asupra generațiilor viitoare

Cum să obțineți tip să se căsătorească - consiliile femeilor Online


De asemenea, complot poate afecta viitorul copiilor tăi. Energia negativa, care trece de la mamă la copil, este fundamentul problemelor viitoare în viața sa personală.

Fetele de la naștere pot fi supuse coroana de celibat, băieții se confruntă, de asemenea, impotenta dupa 20 de ani. Este demn de dorința de a se căsători cât mai curând posibil a unei astfel suferință? Pot să te ierte pentru tine lacrimile copiilor tăi?

Dacă valoarea sănătatea și bunăstarea celor dragi, încearcă să găsească o modalitate mai bună de a obține un om să se căsătorească. Nu este necesar să se utilizeze o conspirație.

Cel mai bun mod de a se căsătorească

Inainte de a merge cu privire la orice trucuri, doar pentru a obține un iubit-o pentru a merge în jos pe culoar, sincer vorbesc cu el. Întrebați cum un om vede viitorul tău. Cu respect asculta-l.

Calm spune despre dorința lui să-l aibă familie puternică și fericit. dorințele tale trebuie să fie la fel, sau chiar forțați să se căsătorească cu un om, visul unei vieți de familie fericită și va rămâne un vis.

Cum sa faci un om să se căsătorească: opinia psihologilor

Chiar dacă un bărbat iubește o femeie foarte mult și se va căsători cu ea, pentru un motiv sau altul ar putea pune-l pe termen nelimitat, care poate fi într-adevăr prea mult timp. Prin urmare, rămâne doar pentru a face un om să se căsătorească. În ciuda faptului că feminitatea și farmecul aparțin principalele arme în lupta pentru dragostea de oameni, dar astăzi puterea femeilor și ia cel puțin un loc important. Potrivit anunțului, oamenii sunt foarte mândru de femei puternice și încrezătoare în sine, în timp ce doamnele Turgheniev lasă în liniște.

№3 strategie. Adorația și respect

Barbatii iubesc doar atunci când fetele le holbeze în gură. Prin urmare, adorare și respect autentic seduce orice bărbat. De aceea, ei abandonează adesea soțiile lor pompos elegant și du-te la simplu grădiniță contrar oricărei logici - pentru că acasă strigă mereu, să facă o plângere, și de multe ori spune: „Ce ești tu? Ei bine, cine ești tu?“. Și alții, la locul de muncă sau printre prieteni, în căutarea de jos în sus, cu admirație și chiar admirație: „Îți place! Soția ta - cea mai fericită femeie din lume ". Și - totul. De fapt, soția în sine creează un fundal pentru infidelitate viitorul soț, iar acuză în mod eronat amante în micimea și trucuri sofisticate - ei fac totul doar pe ansamblu la fel ca și cea a soției sale, ci chiar opusul. Asa ca, asculta, se bucură de întâlnirea surround, cu grijă și, cel mai important, respect.

Numeroase sondaje de opinie arată că cei mai mulți bărbați apreciază femei în onestitate și deschidere în relația. Dar, te superi, acest lucru nu înseamnă că ar trebui să lase toate ideile lor preferate. Poți să vorbești cu el despre dragostea lui, dar nu este necesar să vorbim despre dorința ta să se căsătorească.

Deci, are punct de vedere istoric, că un bărbat ar trebui să caute femeia lui. Dacă fata însăși este atârnat de gât, și pre-pregătită să facă nimic, va fi de nici un interes pentru el. Prin urmare, să fie vesel, care își încetează activitatea, să arate interes în afacerile și hobby-urile sale, dar nu lasa aproape de gândurile ei.

Și este, în orice caz, nu șantaj un om inventa o sarcină inexistent. Este doar într-o nunta de basm - un final fericit, în viață este doar începutul relației dintre bărbat și femeie. Băieți, nu pot suporta atunci când sunt forțați să facă ceva cu forța - și cu atât mai mult în cazul în care inseala. Chiar dacă ai atins și să se căsătorească - crede-mă, dvs. „până la adânci bătrâneți“ nu se poate întâmpla.

Suntem mai rău decât alții?

Înțelege frica de bărbați înainte de căsătorie ar putea fi: pierderea libertății, copii totdeauna plângând, soția în halatului vechi și bigudiuri ... Încercați cercul total de cunostinte cupluri care au căsnicie fericită lung. Privind la bărbați, „supraviețuitorii de șoc“, cauzate de o căsătorie formală, și a plecat nu numai în viață, dar, de asemenea, destul de mulțumit cu partea sa, teama lui de căsătorie dispar treptat.

Din păcate, unii oameni pur și simplu nu pot fi forțate să se căsătorească. Dacă un om te face o ofertă pentru mai mult de doi ani, nu are nimic de a prinde. Desigur, puteți obține căsătorit, dar va fi fericit? Doar atunci, el a jucat în viața de familie, dacă este căsătorit sub presiune. Dacă o persoană te iubește, mai devreme sau mai târziu, te casatoresti, nu te grabi lucrurile! După cum spun ei oameni vechi, soarta nu obedesh, nu pot fi anulate.