Cum să obțineți tip să se căsătorească cu 1

Cum să obțineți tip să se căsătorească cu 1

Imagine - Cum să obțineți tipul să se căsătorească?

S-ar părea că întrebarea „cum să obțineți tipul de a se căsători“ sună puțin respingătoare. Capul de imagini anormale vin imediat femeile prădătoare, care sunt doar în căutarea unui motiv să se căsătorească cu bărbați săraci săi, creduli. Asta e doar viața de multe ori totul se întâmplă din contră: fata asta suferă, de așteptare și în speranța pentru ceva să legitimeze relația de lungă durată cu alesul său unul. Bărbații nu sunt în grabă cu propunerea de căsătorie - ele pot trage la nesfârșit relație convențională sau fericit să trăiască într-o căsătorie civilă, fără a lua un angajament formal. Ei bine, nu doresc, și voi toți!În timpul nostru, căsătoriile civile sunt foarte populare, moralitatea modernă permite omului și o femeie să trăiască sub același acoperiș, și fără a merge la biroul de registru. Aici sunt doar decizia de a trăi împreună, o femeie, de regulă, este în speranța de a cunoaște partenerul și de a vedea dacă ea ar putea trăi cu el și restul vieții sale dacă să-i dea mâna și inima ei. Pentru barbati este o situație foarte confortabil, atunci când el continuă să se simtă un burlac, dar are o casă și confort, și afecțiune, și o femeie iubitoare. Și destul de des schimba statutul lor marital, ei nu vor.

Și se întâmplă că acest caz nu ajunge la căsătoria civilă, dar perioada de bomboane buketny a durat timp de mai mulți ani. Omul nu a îndrăznit să facă următorul pas într-o relație - să ofere să se căsătorească cu el. Fiecare fată visează de a se căsători, și este perfect normal: în natura noastră are o dorință de a crește copiii în condiții ideale, atunci când mama și tata sunt făcute în această căsătorie și sunt responsabile unul pentru celălalt. Asta e doar omul dintr-un motiv mult mai convenabil să se întâlnească cu prietenii pentru week-end și petrece vacanța împreună, dar pe clopotele de nunta, ei cred să se teamă de. Iată întreaga poveste!

Ce se poate face într-o astfel de situație, cum să schimbe cursul evenimentelor și pentru a obține tipul pentru a obține în cele din urmă sa căsătorit? Pentru a înțelege această problemă complicată, să ne gândim: de ce oamenii rezista relații oficiale?

Motivele pentru care oamenii evita căsătoria:


Deși există o opinie că cuvântul „căsătorie“ nu va fi numit o acțiune bună, dar noi știi, că viața de familie cu un om iubit - aceasta este înălțimea de bucurie și fericire. Ideea este că același lucru ar trebui să experimenteze și sexul opus. Deci, de ce sunt ei fug de relații oficiale, ca diavolul din apa sfințită?

1. Desigur, primul și cel mai de bază motiv - este frica de a pierde libertatea. Ei sunt tineri, puternic și atractiv, și există atât de multe fete frumoase, care, în viitor, poate face contacte valoroase. Și dacă el a încetat să te iubesc, iar dacă nu aranja ca o soție, și dacă el devine obosit de tine atat de reclame ani după cinci? Infinit „dacă, dacă ...“.


Orice om pentru o lungă perioadă de timp decide să se conecteze viața sa cu femeia, pentru că este pur și simplu „pune capăt“ la autonomia sa morală și sexuală.

Asta e doar vârsta de treizeci - treizeci și cinci de presupusa „libertate“ lor amenință să se transforme în singurătatea obișnuită atunci când, după locul de muncă, ei vin la o casă goală - nici soția, nici un copil, nici un salutări fericit și îmbrățișări. Este în această vârstă de burlac inveterat, atât de frică de a pierde libertatea, încă preda poziții și rezolvate pe o căsătorie legală cu alesul său.

2. Dacă un om trăiește într-o căsătorie civilă cu o femeie, totul atât de mulțumit, și a alerga la biroul de registru, a pus un timbre ciudat în pașaportul dumneavoastră și petrece o mulțime de bani pentru o nunta - culmea prostiei pentru el. Acum totul este clar în viața lui, este ușor și dimensiuni. Deci, de ce el se strecoara si se tem că, după relația de căsătorie nu va fi la fel, dacă este totul bine!
De asemenea, nu uita celebra zicala: „O femeie într-o uniune civilă se consideră o soție legitimă, și un om - un burlac“ El poate găsi întotdeauna o scuză pentru a spune partenerului său de sex feminin, spunând că nu ești soția mea, și nu decretul! Și dacă el a avut o ștampilă în pașaport, statutul oficial al capului familiei nu a permis ca el să închidă ochii la problemele comune, ar trebui să caute o soluție de compromis acceptabil pentru amândoi. Deci, dacă sunteți împotmolit în o „relație civilă“, atunci fie să ia taurul de coarne și a pus întrebarea pe marginea nunta, sau să caute un nou partener în viață. Pentru că există un fel de om care poate trage relație într-o căsătorie civilă pe termen nelimitat.

3. Există în viața oamenilor care sunt speriați de moarte de căsătorie din cauza amintiri din copilarie de propria familie. scandaluri Eterne, de băut, abuz și chiar agresiune. Mai ales la cald trec printr-o astfel de situație băieții, a cărui mamă a fost instigatorul mizerie (da, se întâmplă uneori!). Ca adult, el își dă seama că nu toate fetele sunt ca mama lui, dar subconstient frica de aceeași relație în propria lor familie.


Prin urmare, astfel de oameni este mult mai ușor să continue relația cu fata pentru totdeauna, nu-l permițând, așa cum crede el, după nunta pentru a arăta lor „față adevărată.“ Dacă omul este unul dintre acele suflete sărace, atunci singura ta șansă să-l la altar - pentru a dovedi că o femeie blândă, afectuos și iubitor găsește vreodată în viața mea. Odată ce ați sparge gheața în inima lui și să dea să înțeleagă că nu vă așteptați certuri zilnice și accese de furie, se va face în cele din urmă te propunerea de mult-așteptata căsătorie.

4. Există un tip de oameni care sunt obsedati de locuri de muncă și carierei lor, care nu doresc să găsească timp pentru o relație serioasă cu femeile, mai ales - căsătoria oficială. Ei sunt obișnuiți să de dimineața până seara să dispară în birou, du-te într-o călătorie lungă și nu a venit acasă de săptămâni. Această stare de fapt este absolut mulțumit cu acești oameni și ei să înțeleagă că nu ceea ce o femeie poate îndura separarea constantă și trăiește singur.

Dacă ați decis ce orice ar fi fost să se căsătorească doar un astfel de om, atunci ar fi mai bine cea mai independentă financiar, și, în plus față de toate consumatoare de dragoste pentru partenerul tau pentru a găsi o mulțime de alte hobby-uri. Deci, l-ai da asigurarea că au nevoie de ea cel mai mult, și nu banii lui. și că sunt capabili să trăiască împreună, nu rupe la fiecare oră lui de la locul de muncă.

De fapt, motivele pentru care oamenii nu se căsătoresc, încă destul de mult, dar ne-am uitat la cele mai comune. Acum, înarmați cu cunoașterea principalelor temerile lor, vom încerca să înțelegem cum se ajunge oamenii să fie de acord cu căsătoria.

Cum să obțineți tip să se căsătorească


În ciuda tuturor tenacitatea oamenilor și nu dorește să fie legat de relația oficială, putem obține în continuare să le ia pentru a apuca de treabă și ne oferă o mână și inima. Cum de a face acest lucru? Dezvăluie mici secrete care te vor ajuta ca un salon de rochii de mireasă, cât mai curând posibil, pentru a vizita și de a alege tinuta potrivita pentru cele mai importante evenimente din viata ta.
artilerie grea

Prin „artilerie grea“, ne referim la un sprijin puternic în formă de mama iubitei sale. Crede-mă, fiecare om subconstient caută o femeie partener de viață ca și mama lui. Tot ce trebuie să faceți - să devină un prieten de-al mamei sale și înroleze sprijinul său. De îndată ce viitorul tău socru tine și dragostea vor aprecia, cu mare zel începe să-i convingă pe fiul său că - doar soția perfectă pentru el.

Pentru a pune în aplicare planul său, aveți nevoie de cât mai mult posibil de mama lui pentru a afla: gusturile, obiceiurile și hobby-uri. Dacă ea este o educație puritan doamnă, apoi să se întâlnească ei trebuie să te îmbraci într-un zâmbet modest, în mod constant roșind și timid. Dacă este o femeie fatala, se îmbracă în haine de lux, scumpe, și atunci ai nevoie pentru a arăta gustul si stilul tau de rochie, dar, de asemenea, să fie în măsură să vorbească cu interesele subiecților săi. Dar cel mai important lucru - este de a face clar că te iubesc fiul ei nebun, și dispus să facă orice să-l facă fericit.

Adăugarea familiei

Și este, în orice caz, nu șantaj un om inventa o sarcină inexistent. Este doar într-o nunta de basm - un final fericit, în viață este doar începutul relației dintre bărbat și femeie. Băieți, nu pot suporta atunci când sunt forțați să facă ceva cu forța - și cu atât mai mult în cazul în care inseala. Chiar dacă ai atins și să se căsătorească - crede-mă, dvs. „până la adânci bătrâneți“ nu se poate întâmpla.
Suntem mai rău decât alții?

Înțelege frica de bărbați înainte de căsătorie ar putea fi: pierderea libertății, copii totdeauna plângând, soția în halatului vechi și bigudiuri ... Încercați cercul total de cunostinte cupluri care au căsnicie fericită lung. Privind la bărbați, „supraviețuitorii de șoc“, cauzate de o căsătorie formală, și a plecat nu numai în viață, dar, de asemenea, destul de mulțumit cu partea sa, teama lui de căsătorie dispar treptat.

Încearcă să stai pentru ea este întotdeauna seducător și rafinat, chiar dacă ați lucrat douăsprezece ore pe zi și aveți primele zile ale sindromului premenstrual. Să-l dăm seama că viața de familie nu te face o casa cloșcă, și el poate la fel de bine ca și continuă prietenii tăi să iubească și să se bucure de viață, dar într-un statut juridic, oficial. Apropo, încercați să nu-l trage la nunta de prieteni și cunoștințe ei - pentru cei mai mulți bărbați este un test dificil, după care refuză categoric să sărbătorească propria nuntă.