Cum să păstrați cu voi - sfaturi pentru femei online

Nu este nici un secret faptul că fiecare fată visează despre un tip bun, cu care poți împărtăși cel mai intim, cravată o relație de lungă și interesantă, pentru că este, printre altele, și este o necesitate psihologică reală, care trebuie să le satisfacă. Desigur, nimeni nu străin la visul de o mulțime de tipi, dar în acest caz, există, probabil, mai multe probleme decât plăcerea, aici și confuzie în gândurile și sentimentele, riscul de boli, boli cu transmitere sexuală, deoarece relația cu băieții implică, de obicei, de sex, deși, desigur, nu putem exclude prietenie curată și pură, dar cât de des vezi cum?
După începutul relației se pune întrebarea, cum să vă păstrați-a plăcut tipul, în acest caz, femeile se confruntă deseori cu dificultăți serioase, începe să apară în sufletul unor anxietate, nervozitate, incertitudine, suspiciune apare ca dvs.

Mi-a plăcut :) Foarte simplu și pictat în detaliu)) Nu avem acte, și să comunice cu oamenii ar fi mult mai ușor =))

Multumesc pentru sfaturi! Știu că totul pare să înțeleagă, dar în realitate nu pot aplica, cred, și cred că doar despre asta, 24 de ore pe zi, va merge în curând novernoe nebun! Doamne, ajută-mă.

Ajută-mă ... ..not poate înțelege că un tip vrea de la mine ...... de o parte, solicită scris, să comunice, să îndeplinească ... .itd, dar periodic despre mine cu cineva prerepisyvaetsya .mne ... foarte dezamăgitor ... nu știu ..here ... .mozhet el are o alta ... apoi .zachem face creierul meu ... ..vstrechatsya, de a comunica cu mine ....? sunt confuz ...
Mulțumesc în avans, de așteptare pentru sfaturi.

Confuz, apel la táska))

cu siguranță, puteți fi de acord cu multe lucruri, dar de ce fac ei (băieți) fac. Se pare a fi obținute, a se vedea reciproc, a spus el. ne găsim în comun între noi, dar că nu este cazul, și totul se duce la bronza ta-ra-turii, motiv necunoscut pentru mine săptămâna trecută, rămâne un mister pentru menya.Vse dori să-și amintească ce ar putea răni, dar mi se pare este el mă jignește, ei nu sunt în comuniune.

același gunoi ... .Aisha
el rareori scrie ... ..
nici videmsya ....
toamna poate avea nachinaetsya criză ??

Dacă o femeie vrea, atunci fiecare om va la picioarele ei, cel mai important lucru corect mine povesti.Kazhdaya situația în propria lor specială, ci un om - un miel, ceea ce poate duce și conduce femeile soboy.Nam lipsa de răbdare, cu siguranță.
Eu chiar nu mi-a furat nimeni altcineva))), dar știu sigur că e modul în care funcționează.

Recent, am dat seama că este altcineva, a dispărut, dar asteapta si zhdu.Chto face ceva ca o femeie imprevizibilă apar brusc blând, dragoste și distractiv, astfel încât interesat din nou?

Am fost fascinat de om, și el este un berbec. Nu știu cum să-l folosească pentru a se comporte pozhskazhite! Nu am nici o experiență cu acest tip de oameni, și, în general, această constelație :))) poate avea pe cineva scrie altcineva sau tip ... ce acestea sunt puternice, dar în același timp, oamenii romantic! Știu că dragostea ta nu este lung, dar am dat seama că este interesant pentru mine!

Dar să nu se grăbească timp, și uite până în prezent. L-ai întâlni, sunteți sigur că vă place, și vrei doar să știi cum să păstreze un pic mai mult acest tip de lângă el.

Ei bine, în primul rând - nu arată cât de mult îl iubești. După citirea acestei propoziții, te rog, nu răsuciți un deget la un templu - sau mă dezamăgești incredibil. În lista lunga de sfaturi tomul de nepretuit „Cum sa caute un om,“ este acest consiliu plasat pe cel mai onorabil primul loc. Ce se înțelege prin ea?

Nu ai nevoie să se deschidă complet. În orice caz, fata trebuie să rămână misterios, să fie diferite și imprevizibile, iar cererea sa compătimire - independent în fața lui, o persoană încrezătoare, capabil să răspundă pentru ei înșiși.


Nu trebuie să-i spun unui tip despre relațiile sale anterioare. În momentul în care el este aproape, iar trecutul este cel mai bine la stânga la ei înșiși, cu atât mai mult nu este necesar să se compare sau scoate în evidență.

  • Ride fără o vacanță. Du-te în cazul în care nu este prea merge la vânătoare cu tine, de exemplu, pentru a vizita rudele care locuiesc în alt oraș, sau înregistrați-vă pentru o conferință coleg pe hobby-ul său. Săptămâna - timp suficient pentru a-a dat seama ce se întâmplă. Dar nu uitați că astfel de acțiuni sunt pline de efecte secundare. În primul rând, dacă vă puteți lăsa, aceeași regulă se aplică pentru el. Și în al doilea rând, nu se așteaptă ca atunci când vă întoarceți, casa este curat și ordonat.
  • Nu fi prea disponibil. Desigur, este foarte util atunci când te afli la momentul potrivit cu el, dar îi dă posibilitatea de a exploata. întâlni periodic cu prietenii. Nu aruncați pasiunile și interesele. Fii spontan în acțiunile sale. Toate acestea vor aminti omul care le-au interesele lor, astfel încât să va fi absent din când în când, și el a fost în aceste perioade vor trebui să facă unele din lucrurile pe care le-ar lua în mod normal, pentru ei înșiși.

Practica mea arată că o relație maritală puternică și pozitivă pot fi salvate, în cazul în care femeia este încă interesat de viață, nu este inclus în întregime numai la bărbați și copii. Chiar dacă ea nu funcționează în sensul obișnuit al cuvântului. Dar este deschis la nou și umple în mod constant spațiul de stare civilă pozitiv (și energizează - om, copii, casa - este doar principala misiune de sex feminin), actualiza, și în același timp, menține și susține ritualurile care întăresc legăturile familiale.

5. Păstrați intrigi

Cum să păstrați tipul pentru totdeauna? Nu se dezvăluie complet, păstrează misterul. Să mintea lui roiesc în mod constant întrebări legate de tine și de relația ta. Abil interes încălzit îl va face să se gândească la tine mereu și a acelor mistere pe care le acordați el. Simțiți-vă liber să folosească aluzii, să-l aștepte răspunsuri, de a crea un pericol secret sau imaginar. utilizați Pricepere aceste instrumente, iar rezultatul este evident.

6. interes real

Stai bine îngrijit, nu pierde inima si nu se executa. Funcționează sau de ședere la domiciliu, trebuie sa arati bine. Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să meargă imediat pe o dieta, care rulează pentru sânii silicon și umfle buzele ei. Este important sa te respecti, ca tine și să încerce să fie atractiv. De obicei, în vremuri de întâlnire, femeile mîndri ore pentru a face o impresie asupra celor aleși. Dar atunci lucrurile se schimba, femeile nu mai siguri că acestea sunt ceea ce fac și dacă există, în general, nu mai urmeze coafura sunt. Case de multe ori au decolorat halat de baie și papuci. Frumusetea unei femei nu este în natura datelor și capacitatea de a evidenția punctele forte și punctele slabe ascunde, capacitatea de a privi întotdeauna femeie de lux. De multe ori femeie, nu este bine îngrijită provoacă un om să comită adulter, pentru că există atât de multe femei frumoase.

Dacă doriți un om să rămână cu tine pentru totdeauna, opriți enrage lui, atunci acesta va înceta să te înfuria. De multe ori, femeile cu vârfurile lor la omul să nu observe că acestea sunt prezentate cu ei prin ton Fiat, ca și în cazul în care pentru a explica copilului nesmyshlonomu cum și ce să facă. Toate acestea pot afecta stima de sine a oamenilor. Problema poate fi rezolvată în cazul în care un sfat sau cerințele dumneavoastră vor fi prezentate în tonul pozitiv normal.

- Dă un om la cel puțin un pic înainte de a vă răsfăța vei primi. Să te impresioneze, convinge, se încadrează în dragoste, etc. Cât timp nu știu, dar cel puțin o lună pentru referință;

- nu prea frecvente, mai ales la început. Încă nu vorbesc despre nimic, în special, și toate pall prea repede;

- și dacă nu doriți să cadă doar în dragoste cu un bărbat și-l țină, dar o căsătorie bună pentru el, atunci nu începe să trăiesc împreună până când el sau nu va face o ofertă, sau încă chiar mai bine nu se aplică grefierului. Puteți întâlni, face sex, vorbesc de mai multe ori pe săptămână, dar nu începe să trăiască împreună înainte de a-l acțiuni concrete din partea sa, îndreptate la înregistrarea relației dumneavoastră (din nou, în cazul în care pentru tine este important pentru tine si familia - valoare);

Încearcă să-i spun: „Astăzi am întâlnit prietenii ... pentru a vorbi. Și pentru tine, de asemenea, a vorbit. Am învățat ceva despre tine. Acum știu unul dintre secretele tale. " Apoi, a schimbat brusc subiectul și nu răspunde la orice întrebări.

Lista poate continua, dar va fi mai bine și mai productiv dacă vă păstrați ea.

Siguranță: Utilizați aceste retete după cum este necesar. Nu abuz. și apoi doar te mai crede. Și nu uitați, insinuări au încă „așteptări doskazyvat“ - pentru a justifica și“secrete" - să dezvăluie. Asta este de a spune că va avea ceva. Prin urmare, să se pregătească în avans inofensive (cum ar fi prietena mea) răspunsuri. Amintiți-vă, răspunsul este adresat conștiinței sale, deci trebuie să fie logic, și întrebarea de interesant - la inconștient, și deci trebuie să fie enigmatic și nesigur. Si lasa totul pare să arate ca o altă bucată de „chestii pentru femei“ - știm cum funcționează!

Acum aveți toate instrumentele nu numai să-și păstreze dreptul de a vă oameni, dar, de asemenea, pentru auto-îmbunătățire. Se poate începe numai pentru a acționa - și obiectivul dvs. va fi atins! Ești o femeie singură minte!

Sursa www.sympaty.net Frumos și de succes bazate pe