Cum să poarte kapri_4

Cum să poarte kapri_4
capri pentru femei a devenit primul popular în începutul anilor '60, cand staruri ca Meri Tayler Moore a început să le poarte. Apoi Capris de sex feminin au fost considerate tinuta indrazneata, rata de îmbrăcăminte pentru femei a fost mai pudică: bluza, nasturii si o fusta sub genunchi sau la mijlocul gleznei. Desigur, nu sa schimbat de atunci, dar capris femei sunt încă la modă element de îmbrăcăminte pentru femei.O mare varietate de materiale, lungimea Capris femeilor element făcut dulap versatil. Iată câteva sfaturi despre cum să poarte și ce să nu poarte pantaloni trei sferturi pentru femei in acest sezon.

În primul rând, să discutăm cum să nu poarte pantaloni trei sferturi. Ușor bufantă capri cu celelalte părți ale îmbrăcăminte pentru femei la modă: top elegant, cercei frumos și tocuri înalte pot face toată lumea întoarce capul după tine.

Cum să poarte kapri_4
Cu toate acestea, capris baggy asociat cu un supradimensionate tricouri si pantofii de alergare va ajuta sa arati demodată.

Acest lucru nu înseamnă că Capri nu poate fi transformat intr-o tinuta drăguț, casual, împreună cu alte părți de îmbrăcăminte pentru femei la modă.

Pentru un week-end sau o zi foarte supărătoare, puteți purta pantaloni capri slim-montaj, cu o bluza in stil taranesc sau tunica, pantofi plat și un sac luminos.

Cum să poarte kapri_4
Desigur, o femeie poate purta Capris pentru o dată sau de o petrecere. În acest caz, este mai bine să renunțe la Capris largi. Și restul de haine la modă ar trebui să fie la modă.

Dacă lucrați într-un loc în care nu există nici un cod vestimentar strict, puteți purta lucru Capris la modă.

Cum să poarte kapri_4
Puteți alege lungimea capri până la jumătatea gambei. Ele sunt foarte la modă și poate fi asociat cu multe lucruri. Din moment ce acestea sunt universale, femeile de orice înălțime și de a construi pot purta capri. În primul rând, ce trebuie să faceți este evalua forma corpului tau si stai departe de pantaloni care sunt prea Calitati adezive picioare. Partea din față a pantalonilor ar trebui să fie netedă, nu plisată. Plisat se poate finaliza.

Cu Capris dreaptă largă uite pantofi bine pe o talpă plată și un toc mic. Adăugarea de câteva accesorii pentru a vă ajuta să arate elegant și frumos. brățară gleznă poate fi purtat, pantofi luminoase se va adăuga aroma la tinuta ta.


Cum să poarte kapri_4


În aceste pantaloni, vă puteți simți confortabil și, în același timp, în afaceri. Trebuie doar să adăugați un sacou sau tricou cu un guler să arate afaceri cum ar fi. Si mai bine, o bluză elegantă și tocuri, pentru a crea o imagine feminina.

Capri arată foarte bine în sacou cu mâneci strânse în trei sferturi. Fanii capri sportive pot fi combinate cu tricouri polo și pantofi de sport. Flexibilitatea acestor pantaloni sunt nelimitate atunci când știi cum să se amestecă și meciul.

Capri este disponibil în piele, mătase și denim. Alege cei care se vor potrivi un caz particular.

Cum să poarte kapri_4
mai mult și câteva sfaturi. Alegeți o culoare simple și întunecate. Este mai bine dacă Capris se va termina sub genunchi și sunt fără manșete. Purtati sandale pantofi plat sau pantofi cu un toc mic. Evitati purtarea de tocuri înalte, cu pantaloni trei sferturi.

Alege capri din bumbac sau mătase întindere pentru o petrecere corporate, acestea pot fi combinate cu un pulover sau jacheta.

Cum să poarte kapri_4
Dacă sunteți o femeie de grăsime, aceasta nu înseamnă că nu poți purta haine la modă și să se bucure de vară. Acum, o mulțime de îmbrăcăminte divers creat pentru femei mai mari. Ea arată atât de bine și elegant, că femeile vor sa arate sexy si ademenitoare. Mulți designeri de top și companii de îmbrăcăminte sunt în curs de dezvoltare pentru a finaliza. Designerii au dat seama de mult ca femeile supraponderale doresc să arate bine, asa ca am dezvoltat modele de desene sau modele diferite, astfel încât să puteți spune la revedere femeile curbați cu îmbrăcăminte inform. În această vară, vă puteți permite să poarte lucruri frumoase și confortabile, fericit pentru a satisface vară și să se bucure de viață.

Cum să poarte kapri_4
Poncho cu design elegant, după mai multe decenii, a revenit la moda. Este perfect pentru vara, mai ales bine cu o rochie fără mâneci. Poncho poate fi utilizat în cazul în care tinuta ta ar trebui să aibă un aspect formal. Selectați poncho croșetare sau din tesatura usoara, cum ar fi bumbacul, și de preferință în culori pastelate. Poncho poate fi purtat în timpul zilei și seara, se pare elegant, cu o rochie de culoare închisă, fără mâneci.

Cum să poarte kapri_4
În timpul verii, este pur și simplu imposibil de a face fără un costum de baie. În prezent, există costume de baie elegant și frumos concepute pentru femei, plus dimensiune, care ascund cu succes zonele cu probleme. Alege un costum de baie solid, mai bine solid, fără imagini de mari dimensiuni sau structuri suplimentare. Utilizați nuante mai inchise pentru a realiza iluzia de subțirime.


Cum să poarte kapri_4
Integralitatea - nu o propoziție, puteți purta haine elegante și frumoase în lunile calde de vară, care va ajuta sa arati increzatoare si simt frumos. Încrederea este întotdeauna cheia, asa ca alege astfel de utilaje, care se va simți confortabil.

Cum să poarte kapri_4
Dacă nu trata femeile care suferă de anorexie, aveți posibilitatea de a o mare selecție de haine de vară. Există diferite stiluri de îmbrăcăminte pentru femei mai mari, designerii au acordat o atenție deosebită pentru a le acest sezon. Aici sunt unele dintre cele mai populare stiluri de rochii de vară pentru femei mai mari.


Cum să poarte kapri_4