Cum să se familiarizeze pe stradă - femeia e zi

  • Cum să se familiarizeze pe stradă - femeia e zi

Cum de a se familiariza pe stradă?

De ce să învețe despre pe străzi

S-ar părea că șantierul nu este Evul Mediu sau chiar secolul al XIX-lea, femeile nu au sta închiși. Reprezentanții diferitelor sexe se amestecă în mod liber și în liceu, iar la locul de muncă, precum și în cluburi și la petreceri. Oportunități de a găsi un partener este limitată cu excepția faptului că numai lenea proprie. Ce este atât de atractiv stradă întâlnire?1. Unul dintre motivele - excitare de un vânător care nu este numai pentru bărbați. Femeile, de asemenea, să evalueze în mod inconștient fiecare (sau aproape fiecare), tip de pe stradă ca un potential partener sexual. Și, uneori, chiar în mod deliberat „du-te de vânătoare“. Dar dacă un om caracterizat prin măsuri active, fetele preferă să „captură la momeală vie“, care arată un reprezentantele sexului puternic din alura feminina.

2. În ciuda cercului potențial mare de prieteni, mulți oameni sunt atât de ocupat cu munca si cariera, nu au timp să aibă grijă de viața sa personală. Dar, pe stradă, fără griji profesionale, ei încep să acorde o atenție unul altuia.3. străin aleatoare (și străini) au farmecul de mister. Se pare că exact aceasta, cea care va purta pentru viață.

Dar întrebarea cum să se familiarizeze cu fetele de pe stradă nu-i pasa de ei - Fetele Pickup, de obicei, nu întâmpină aceste probleme.

  • Cum să se familiarizeze pe stradă - femeia e zi

Cum să se familiarizeze cu fetele de pe stradă?

Faceți cunoștință pe stradă - este real

Problema principală este că 7 din 10 fete negativ sau precaut de contacte cu bărbați străini. Stereotipurile în societate, suficient de puternic. Privită în mulțime stradă, într-un parc pe un străin excursii provoacă neîncredere și chiar teamă, de multe ori complet nefondate.

Dar strada datând poate fi destul de interesant, nu numai la tip, dar, de asemenea, o fată. Trebuie doar să ia o privire mai atentă la persoana pentru a evalua aspectul, stilul de comunicare, expresia ochilor si expresiile faciale.

Dacă tipul era jenat, timid și vorbește absurdități, nu este necesar să se respingă imediat. Acest comportament sugerează că vă place cu adevărat el și el are puțină experiență de astfel de întâlnire. Deci, nu vei deveni obiect de „vânătoare“ colector-pikapera

Poate să ia inițiativa în sine este o fată? De ce nu! Dacă ți-a plăcut tipul, atunci putem găsi un motiv pentru a satisface. De altfel, în acest caz, ocazie este important, deoarece oamenii de multe ori conservatoare în materie de relații sexuale. Pe o propoziție simplă: „Hai să facem cunoștință!“, El este probabil să răspundă pozitiv, dar vă va trata cu suspiciune și dispreț ușor.

introducerea cu succes pe stradă - acest lucru nu este un mit. Conform statisticilor, 35% dintre aceste întâlniri au relații de lungă durată de durată.