Cum să utilizați scanerul în Windows

Acum scanerului acasă are aproape fiecare proprietar de calculator. Și cea mai mare parte dobândite în apendice la imprimantă. Din păcate, cu fiecare imprimante ulterioare linie de actualizare este clar că producătorii se deplasează departe de eliberarea de soluții extrem de specializate, preferând le procesoare care combină o imprimantă cu un scanner. Deși scanerul pentru mediu are nevoie de proprietar de calculator este extrem de rar, funcția de copiator (copiator) sunt uneori foarte utile.La soluția de utilizare Combo pentru duplicarea de copii pot fi găsite în instrucțiunile. Ne vom concentra pe o versiune mai sofisticată - cu privire la modul de utilizare a scanerului (independent) într-un sistem de operare Vindous mediu. Toate modelele actuale de a comunica cu un computer utilizând interfața USB, astfel încât să conectați mai întâi cablul dispozitivului la portul liber corespunzător pe computer. Soiurile cu matrice CIS pentru a furniza toate circuitele interne folosind curent USB (500 mA). Dar scanere CCD (cu iluminare din spate) necesită conectarea o sursă de alimentare suplimentară. Inclusiv toate firele necesare, apăsați butonul de alimentare scanerului (în CSI este suficientă pentru a conecta USB-interfață). este pregătită Componenta hardware. Dar acest lucru nu este răspunsul complet la întrebarea „cum să utilizați scanerul“, după cum este necesar instalarea software-ului suplimentar.

Inclus cu scanerul pentru a merge aplicațiile disc șofer și bonus. Conducătorul auto - un program de control care oferă instrucțiuni sistem de operare cu privire la modul de a interacționa cu dispozitivul conectat. Este recomandat să meargă imediat la site-ul producătorului scanerului și descărcați cea mai recentă versiune a driverului pentru modelul dumneavoastră. În cazul în care echipamentul a fost detectat, iar driver-ul este instalat, problemele cu modul de utilizare a scanerului, ar trebui să apară. Excepțiile sunt prea vechi modelul, un producător de neacceptat și incompatibil cu noile sisteme de operare. Să examinăm acest punct mai în detaliu, pe măsură ce numărul de proprietari de modele mai vechi, în sute de mii. Cum să utilizați scanerul pentru a le? Soluția există, și trei!Primul - pentru a instala sistemul de operare vechi, care este încă susținută de către conducătorul auto. Din motive evidente, aproape nimeni nu va fi încântați de revenirea din Grupul celor șapte la Win XP sau Win 9x.

A doua metodă vă permite să părăsească sistemul moderne, dar pentru a utiliza scanerul. Este vorba despre utilizarea unui emulator special care creează o mașină virtuală. Cel mai renumit - este VMware Workstation, Virtual PC și Virtual Box. Descărcați, instalați, instalat în mediul virtual al sistemului de operare vechi și a implicat scanerul.

Și, în sfârșit, soluția cea mai convenabilă (dacă lucrați) - utilizarea programului VueScan. Această aplicație este special conceput pentru scanere și, mai important, poate funcționa fără driverele instalate pe dispozitiv. Cu toate acestea, executați VueScan este departe de toate dispozitivele, deci trebuie să încercați.

Înainte de a scana un document în scaner care urmează să fie efectuată. Numărul de articole disponibile depinde de driver-ul și programul software (Twain coajă, Adobe Fine Reader, etc). De obicei, este suficient pentru a face față cu rezoluția (dpi) și calitatea scanării (culoare, alb-negru).

Uneori trebuie să „împartă“ scaner în rețea. Acest lucru este posibil doar cu sprijinul deplin al sistemului de operare al dispozitivului. Puteți utiliza software-ul terț - BlindScanner, RemoteScan și altele asemenea. Ei au toate lucrările pe același principiu: un calculator cu un scanner plasat partea de server a programului, iar pe de altă parte - client.

Puteți profita de asemenea de caracteristici Windows. Prin pictograma monitorului din zona de notificare, urmați în „centrul de control al rețelei“. Vezi harta completă. Cu ajutorul „master“ adăugați scanerul model corespunzător. O astfel de metodă este inferior anterior pe flexibilitate.

Cum să utilizați scanerul în Windows

Cele mai mari keshbek 50 de magazine online cu Megabonus Popularitate keshbek utiliza servicii (retur pentru clienți din banii cheltuiți pentru a le cumpere) a crescut constant. Acest lucru este de înțeles, pentru că uneori.

Cum să utilizați scanerul în Windows

Cum să utilizați scanerul în Windows