Cum se activează Windows 7 topkin, 2019

În ciuda producției de versiunile mai noi de sisteme de operare de la Microsoft, Windows 7 își păstrează popularitatea sa. Ea folosește o mulțime de oameni, dar de multe ori plutească o varietate de situații problematice. De exemplu, uneori este necesar să se înțeleagă cum să activați Windows 7.Mai devreme sau mai târziu, este posibil să primiți un mesaj care spune că, după o anumită perioadă de timp trece durata de viata de activare. În plus, în cazul în care sistemul de operare a fost obținut anterior dintr-o sursă dubioasă, monitorul poate deveni o zi neagră, iar colțul lui va arăta că eroarea de asamblare detectată.

Există o foarte simplu și, mai important, cel mai legitim și metoda corectă pentru rezolvarea unor astfel de probleme. Trebuie doar să cumpere o licență versiyuWindows 7 și să profite de cheie disponibile pentru a activa sistemul. Aceasta este exact rezolva toate dificultățile, și va asigura funcționarea stabilă a sistemului.

Cum se activează Windows 7 topkin, 2017

Utilizarea programelor

Din păcate, oamenii în majoritatea țărilor rumynskogovoryaschih încearcă să extindă utilizarea sistemelor de operare folosind o varietate de soluții. De exemplu, utilizate pe scară largă așa-numitul program-activatori. În acest caz, principala dificultate constă în faptul că este dificil de a găsi de lucru, gratuit și nu conține un virus de utilitate.

Cele mai multe dintre aceste programe sunt oferite pe Internet sunt umplute cu componente nocive care pot afecta grav calculatorul. Cu toate acestea, cu due diligence, puteți găsi unele opțiuni, care de obicei funcționează. De exemplu, să acorde o atenție la Windows Loader.

 • Principiul de funcționare al acestui program este că de fiecare dată când porniți calculatorul, acesta va trimite un sistem de cod special. Din cauza lui, sistemul de operare va crede că activarea a fost, și Windows 7 licență.
 • După ce Windows Loader găsite online și descărcate, acesta trebuie să fie executată cu drepturi de administrator.
 • Când apare fereastra, va trebui să vă asigurați că dreptul arată un cerc verde. În cazul în care are o culoare diferită, va trebui să rezolve orice probleme. Pentru a înțelege exact ce să facă, trebuie doar să treceți cu mouse-ul pe cerc. Ca o regulă, pentru continuarea lucrărilor necesare pentru a închide browser-ul sau un alt program.
 • Dacă cercul verde, acesta va trebui doar să faceți clic pe Install.

După aceea, programul de instalare va avea loc, și apoi trebuie să reporniți computerul. Asta e - activarea este completă. Dacă se dorește, instrumentul poate fi întotdeauna scos din calculator, mai ales atunci când vezi mâinile cheia de licență pentru sistemul de operare. Pentru a opri utilizarea Windows Loader, suficient pentru a porni din nou și începe procesul de eliminare faceți clic pe Dezinstalare.

Cum se activează Windows 7 topkin, 2017

Încărcătoare din Matrix

Luați în considerare activitatea unui alt program, care ajută la activarea sistemului. De asemenea, trebuie să descărcați și apoi executați. Apoi, veți vedea despre o fereastră.

 • Aici este necesar să faceți clic pe butonul de sus cu cuvântul Activare.
 • După aceea începe programul de lucru, iar în cele din urmă va trebui să reporniți computerul.
 • Acum, de fiecare dată când porniți utilizatorul va fi dat două opțiuni - pentru a utiliza versiunea normală a sistemului de operare, fără activare sau Windows 7 Loader XE, care este activat. Trebuie să selectați a doua linie.
 • Pentru a face acest lucru tot timpul, după ce dispozitivul de pornire trebuie să mergeți la My Computer, faceți clic pe spațiu liber, faceți clic dreapta, iar în lista care apare, selectați linia Properties.
 • Când apare următoarea fereastră, va trebui să găsească „Pornire și recuperare“, și acolo - opțiuni.
 • In aceasta fereastra utilizatorul va întâlni linia pe care este responsabil pentru afișarea listei de sisteme. Este necesar pentru a elimina bifa, care stă lângă el, și un pic mai sus indică faptul că este necesar să descărcați Windows 7 Loader XE. Apoi, trebuie doar pentru a salva modificările și închide fereastra.


Computerul, atunci când este pornit, se va alege versiunea deja activată a sistemului de operare. Nu aveți nevoie să fie butoane nazhinat.

Acest activator, precum și orice alte cele de mai sus, pentru funcționarea corectă necesită antivirus off. La sfârșitul procesului, este important să nu uitați să îl activați din nou, și de a asigura un sistem de verificare ca utilitate-activatori ar putea infecta computerul.

Cum se activează Windows 7 topkin, 2017

programul RemoveWat

Pe de o parte, acest utilitar este practic garantat pentru a face față problemei de activare, precum și cu privire la orice versiune Vindous, dar pe de altă parte, are un dezavantaj serios. Faptul este că, după instalare nu va fi în măsură să actualizeze sistemul, și toți vor trebui să dezactivați actualizările automate.

O astfel nu este de dorit pentru orice Windows și nici o auto-actualizare implică adesea diverse probleme. În acest sens, utilizarea unui activator astfel de costuri numai în cazul în care toate anterioare nu a reușit să rezolve problema.

 • Lucrul cu RemoveWat foarte simplu. În primul rând trebuie să descărcați programul și rulați-l pe computer.
 • Când vedeți o fereastră mică în ea va trebui să faceți clic pe «Remove Wat» în centru.

Asta e tot. program de acțiune în continuare finisaje proprii, iar apoi din nou, trebuie să reporniți computerul. Cu toate acestea, după cum sa menționat mai sus, pentru a salva rezultatele pentru a dezactiva actualizarea. Acest lucru se face după cum urmează:

 • Deschideți Panou de control.
 • Este secțiunea Actualizare.
 • În această fereastră, aveți nevoie pentru a găsi elementul „Setare“, care este de obicei situat pe partea stângă.
 • Nu va sărbători „Nu verifica pentru actualizări“, sau puteți fi notificat cu privire la necesitatea de a le instala.

În primul caz, sistemul nu va mai căuta fișiere noi, iar în al doilea va informa utilizatorul cu privire la ceea ce au fost, și ei ar trebui să instalați. Aceste alerte pot fi ignorate, sau de studiu fiecare detaliu pentru a înțelege, aceasta va afecta cu privire la activarea sau nu a fost testat.

Cum se activează Windows 7 topkin, 2017

Cum se activează Windows 7 prin întârzierea?

Când lucrați cu orice sistem de operare Windows se poate face în așa fel încât momentul încetării etapelor de activare va fi întârziată. Acest lucru se face printr-o linie de comandă care se deschide sau prin Start (Executare nevoie pentru a găsi un cuvânt), sau o combinație de taste Win și R.

 • În fereastra care apare, introduceți următoarea comandă slmgr / reînarma. și apoi, fie faceți clic pe OK sau Enter.
 • Acest lucru va aduce o cutie neagră cu text alb. După un timp apare un mesaj care spune că procesul a fost finalizat.
 • Va trebui doar pentru a reporni computerul.
Cum se activează Windows 7 topkin, 2017

Din păcate, această metodă de rezolvare a problemei este temporară și nu este întotdeauna aplicabilă. În primul rând, faptul că acestea pot fi folosite numai pe ultima sau penultima zi înainte de sfârșitul activării. În al doilea rând, numărul de ori poate fi aplicată sunt limitate. PolzovatelyamWindows 7 doar trei întârziere disponibile.

După aceea, ca o opțiune, într-adevăr re-instalați întregul sistem de operare, și apoi să fie capabil să întârzie activarea încă trei ori. De asemenea, cantitatea rămasă de timp și vă puteți verifica întotdeauna cu ajutorul tuturor aceeași linie de comandă, va trebui doar să-l scrie CScript% windir% \ system32 \ slmgr.vbs -dlv.

Cum se activează Windows 7 topkin, 2017

Eliminarea actualizărilor

Nu orice îndrăznește să folosească activatorul de program, deoarece acestea sunt în prezent destul de ilegale, dar utilizarea lor poate duce la blocarea sistemului. Mai mult decât atât, uneori, chiar și instrumentele cele mai dovedite nu funcționează după ce a fost pe calculator, împreună cu actualizări, așa-numitele hit-KV971033. Aceasta conduce la faptul că activarea doar zboara.

Cu toate acestea, este posibil să se îndepărteze KV971033. Acest lucru se face după cum urmează:

Odată ce se găsește, se va nota că doar rând și faceți clic pe șterge cuvântul care apare următoarea. După aceea, computerul nu va mai efectua o verificare a sistemului privind autenticitatea subiectului.

Cum se activează Windows 7 topkin, 2017