Cum se obține tip să se căsătorească - răspunsurile femeilor

Cum se obține tip să se căsătorească - răspunsurile femeilor
Aproape fiecare fată vrea să audă de tipul o ofertă să se căsătorească cu el.

În visele ei, își imaginează o rochie albă, o mașină frumoasă, oaspeții prietenos și mai mult, ceea ce simbolizează cea mai importantă zi din viața ei - nunta.Dar se întâmplă adesea ca un om tânăr nu se grăbește să vă rugăm să iubita lui propunere mult așteptată. Apoi, fetele se întreabă cum să obțineți un om să se căsătorească.

Și, în afară de trucuri și ingeniozitate, ei folosesc adesea metode neconvenționale pentru a rezolva această problemă.

Conspirație să se căsătorească

Dacă sunteți pentru a obține un om să se căsătorească cu el însuși, a decis să recurgă la magie, și să facă o conspirație, să învețe mai întâi consecințele la care poate duce.

Deci, în afară de inele certificatul de căsătorie și de nunta puteți obține:

  • Mental om dezechilibrat.
  • Probleme de sănătate, infertilitate.
  • blestem ancestral.

1. Efectul asupra psihicului

Cum se obține tip să se căsătorească - răspunsurile femeilor
Orice complot poartă abuzul de putere al subconștientului uman. De obicei, acest proces duce la tulburări mentale și de dezechilibru.

Nu ar trebui să vorbești în mod constant cu el despre dragoste, chiar dacă se simte inconfortabil, pierdut în presupuneri, este într-adevăr atât de mult ai nevoie de ea. Lăsați-l să ardă cu dorința de a apela la lumea propriei lor, dacă nu doriți să-și piardă. Sentimentul cel mai dureros al unui om - un sentiment de proprietate, și că face o propunere de a face femeia pe care o iubește. Și manifestări excesive te iubesc pentru el doar să-i dea un motiv să se relaxeze și să se bucure de acele relații care sunt deja acolo.

Nu mai puțin importantă pentru nunta viitoare, și relația ta cu mama lui. Cea mai apropiată persoană pentru toate a fost întotdeauna mama. Deci, nu vă zgârciți la cuvintele frumoase în legătură cu aceasta, indiferent de relația a fost între voi nu este cu adevărat. Dacă toate destul de rău, încearcă să stabilească abordarea lor constatare a acesteia. Dacă mama lui va fi aliatul vostru, atunci foarte curând vă place să facă o ofertă să fie soția lui. În cazul în care se pare că puterea iubirii lui este atât de puternic încât va ignora orice pretenții la partea mamei tale, apoi să fie pregătit pentru faptul că, chiar și căsătoria lui, în fața ei, vei câștiga un adversar serios. Și dacă nu reușiți să păstrați dragostea ta, mai devreme sau mai târziu, el va acorda o atenție la ceea ce spune mama lui. Și dacă aveți de gând să trăiască împreună, căsătoria poate avea ca rezultat mult mai rapid decât relațiile pe care l-au precedat.

Da, atunci când a fost posibil să se atragă atenția și Man surpriză machiaj super-frumos si manichiura foarte mult timp. Și totuși, oamenii sunt mult mai uita la aceste fete nu sunt cu admirație, ci ca o noutate - în sat nu va găsi acest lucru. Dar astăzi, desigur, să fie profitabile. Și aceasta nu înseamnă că este timpul pentru a arunca rimel si pudra si sa fie „ca atare“. Doar ceea ce este natural pentru fata ta, asa ca va fi un om de treabă. Și acest lucru necesită un machiaj discret, la un om, atunci când vei săruta, nu va fi la același moment să se gândească la modul în care stomacul digera toate aceste lucruri. Este important doar că trăsăturile naturale - și pe fondul frunțile botoksnyh și buzele de silicon va câștiga cu siguranță.№2 strategie. Confort, prăjituri și modul stabilit de viață

căsătorie oficială înseamnă că - proprietarul casei și că sunteți responsabil pentru asigurarea faptului că soțul tău a fost întotdeauna mâncare pe masă și haine curate în dulap. Cel mai probabil, va trebui să țină evidența finanțelor în familia ta, planul privind cheltuielile, astfel încât să nu trebuie să se bazeze pe sprijin financiar pentru părinți și pentru a face numeroase achiziții în magazine.

Sunteți sigur, că la scurt timp după nunta nu va enerva prietenii soțului ei, care de obicei va apela și va veni în orice moment din zi sau noapte? Esti gata pentru a avea un copil și să refuze să viziteze cluburi de noapte, festivități, întâlniri cu prietenii ei, etc. etc.

Perspective generale asupra vieții și același sistem de valori, și încurajează oamenii să se căsătorească.

Arată-i că ești o persoană independentă și se pot sprijini fără asistență. Prin femei neajutorate, omul își pierde repede interesul. Când el înțelege că se poate face fără ea, pierde relația ta, viața nu se schimba, îl împinge, de asemenea, să legitimeze relația.

În ciuda tuturor tenacitatea oamenilor și nu dorește să fie legat de relația oficială, putem obține în continuare să le ia pentru a apuca de treabă și ne oferă o mână și inima. Cum de a face acest lucru? Dezvăluie mici secrete care te vor ajuta ca un salon de rochii de mireasă, cât mai curând posibil, pentru a vizita și de a alege tinuta potrivita pentru cele mai importante evenimente din viata ta.

artilerie grea

Prin „artilerie grea“, ne referim la un sprijin puternic în formă de mama iubitei sale. Crede-mă, fiecare om subconstient caută o femeie partener de viață ca și mama lui. Tot ce trebuie să faceți - să devină un prieten de-al mamei sale și înroleze sprijinul său. De îndată ce viitorul tău socru tine și dragostea vor aprecia, cu mare zel începe să-i convingă pe fiul său că - doar soția perfectă pentru el.

Cum se obține tip să se căsătorească - răspunsurile femeilor

Cupland artileria grea

Pentru - un truc foarte popular la care recurg femeile. dragă Sarcina face ca oamenii să ia o decizie de urgență cu privire la căsătorie. Acesta este - un argument „pentru“.

- împotriva unor astfel de căsătorii rar durabile. Aceasta este, metoda nu este foarte de încredere, aceasta poate duce la ceea ce va rămâne o femeie divortata cu un copil în această viață. În plus, unii oameni arunca femeie, știind că ea era însărcinată.

După cum puteți vedea, există modalități de a deveni soția iubitului ei. Pentru a face acest lucru, trebuie să te arăți în cel mai bun mod posibil, asigurându-vă că o soție mai bună decât tine, el nu a găsit. Dar să se căsătorească - nu înseamnă totdeauna legat de soțul ei.

Ar trebui să rămână la fel de frumos, inima, cumpătare și iubitoare, atât la nivel de seductie.

În caz contrar, va regreta rapid decizia sa grăbit să se căsătorească.

Cum să obțineți iubitul ei să se căsătorească cu tine? Această întrebare pune pe om în poziția de miel pe un șir de caractere, care se desfășoară ori de câte ori proprietarul dorește, sau mai degrabă, proprietarul. Dacă vă place cu adevărat unul pe altul, nu mai bine în serios, discuta în detaliu acest subiect, discuta dvs. două întrebări. Împreună, veți găsi soluția la orice problemă. Desigur, numai dacă ambele doresc. Și să se căsătorească cu dragoste sau nu, prin acord reciproc sau prin forță ... ei bine, toată lumea alege pentru el însuși.

Pe site-ul nostru de nunta, vizitatorii pot afla cum a fost nunta Ally Pugachevoy și Maksima Galkina, a se vedea fotografii de nunta si Rudkovskoj Plushenko si stiu pentru cine Catherine Vilkova căsătorit și mai mult.