OneNote 2018 ca și în cazul în care pentru a începe

utilizarii aplicatiei OneNote pentru o lungă perioadă de timp și mi se pare perfect ca un instrument pentru munca de colaborare în echipă și rețeaua corporativă. De ce?

  • Acesta vă permite să stocați web resurse care fac obiectul „notebook-uri“;

permite editarea simultană a înregistrărilor care afișează edita data și numele, selectați Editare;Se integrează cu Outlook (atribuirea de sarcini, e-mail etc.);

păstrează formatul original al conținutului adăugat / copiat;

Acesta vă permite să încorporați fișiere / de înregistrare a imaginilor;

oportunități excelente pentru indexarea conținutului. Atunci când cărțile introduc OneNote notebook-uri într-o bibliotecă de documente SharePoint, am integrat capabilități de căutare.

Și SharePoint Căutare în funcția de căutare este că imaginile plasate în evidențele OneNote recunoscute. pe partea de server și sunt supuse indexarea și livrarea rezultatelor căutării.

Împărtășesc practica și experiența utilizării OneNote pe dispozitivele de acasă conectate la Internet lor.Astfel, există un iPad, câteva laptop-uri.

Pe fiecare să fie:

  1. În magazin pentru Windows / AppStore în căutarea pentru aplicația OneNote și instalați-l (pentru Windows XP va necesita utilizarea unei versiuni casetată a produsului);

Conectați-vă în nor de stocare. Dacă aveți un cont nor de stocare și de a le accesa, trebuie să vă înregistrați.

Acest serviciu gratuit și alegerea ta. Microsoft oferă OneDrive.com care oferă 25GB de spațiu liber.

  1. Rulați aplicația și de a crea sau de a deschide un notebook la / de la „nor“.

Dacă sunteți nou la OneNote, este necesar să se înțeleagă ideea de a lucra cu aplicația și navigare sale, care, uneori, nu sunt pentru toate obișnuit (vezi link-ul de mai jos.).

Documentația prevede că, atunci când inserați imaginea, care este recunoscut ca server este disponibil pentru scanarea, atunci această funcție este automată și nu este necesară nici o acțiune de la noi. În cazul în care plugin-ul nu oferă o calitate fotografie plictisitoare, această funcție nu funcționează pentru această fotografie.

Aici, de exemplu, este modul de utilizare iPad (Windows Phone), OneNote cu seminarii, prelegeri și așa mai departe. Sau, dacă doriți să păstrați chitanța sau alt document - un simplu și convenabil!

Document și scanare tablă cu OneNote - modul de utilizare a OneNote într-un context în care doar placa de mână.