Cum se schimbă calea de descărcare

Variabile de Mediu (variabile ing. Mediu) este utilizat pentru a regla diverși parametri de sisteme de operare. Astfel, variabila calea spune sistemul pentru a căuta calea fișierelor executabile.Cum se schimbă calea de descărcare

Faceți clic dreapta pe pictograma „My Computer“ de pe desktop sau din meniul „Start“. În meniul contextual selectați cele mai mici string „Properties“ - se va deschide o fereastră nouă „System Properties“. De asemenea, puteți deschide fereastra „System Properties“, apăsând comenzile rapide de la tastatură pentru Windows + Pause Break. Dacă utilizați Windows 7, de asemenea, faceți clic pe butonul din dreapta al mouse-ului pe pictograma „My Computer“, selectați „Properties“, apoi, în partea stângă a ferestrei Properties, selectați „Setări avansate de sistem.“

În „System Properties“, faceți clic pe tab-ul „Advanced“, faceți clic pe butonul stâng al mouse-ului - veți vedea trei secțiuni ale setărilor de sistem opționale. Sub ele vor fi amplasate mai multe două butoane - „Error Reporting“ „Variabile de mediu“ și Aveți nevoie de variabile de mediu - click pe butonul corespunzător.Acum, când o cale variabilă selectată, faceți clic pe butonul „Change“ aflat sub lista fereastră - deschide o fereastră mică „Modificarea variabila de sistem“, în cazul în care va fi amplasat cele doua linii de intrare -. „Numele variabilei“ și „Valoare variabilă“ Modificați valoarea variabilei calea spre cel dorit.

Într-un alt mod de a modifica valoarea variabilei cale, după cum urmează: în „variabile de mediu“, faceți clic pe butonul „Create“, apoi în „Numele variabilei pentru“ caseta de fereastra deschisă, de tip „cale“ în câmpul „valoare variabilă“, introduceți valoarea dorită. În acest caz, valoarea curentă a variabilei cale se va schimba la cel introdus pur și simplu.

Cum se schimba dispozitivul de boot în BIOS. După aceea computerul pornește de la dispozitivul selectat de tine. Ce s-ar accelera încărcarea computerului poate fi oprit în dispozitivul de pornire BIOS controalele neutilizate - setat la „Dezactivat“ pentru dispozitivul selectat, dacă este disponibilă în versiunea BIOS-ului.

Pentru a aplica modificările pe care le-ați făcut - apoi reporniți computerul. meniul de încărcare a sistemului de operare editare folosind Bcdedit. Bcdedit - un instrument care vă permite să modificați valorile de boot Windows și, de asemenea, să-l (încărcătorul) de recuperare a face. De exemplu, în continuare, să presupunem că meniul nostru de pornire conține trei înregistrări cu identificatorii ,. Modificarea sistemului de încărcat implicit.

  • cum să modificați calea pentru a salva