Cum și ce puteți clăti nasul ca un copil pentru a face soluția să se spele copilul nas la domiciliu

Acasă »Cum să vă spălați nas un copil mic

Cum și ce puteți clăti nasul ca un copil pentru a face soluția să se spele copilul nas la domiciliu
Păstrarea nasului copil curat - o provocare dificila pentru parinti. In timpul ca, grudnichok suge sîn, aceasta trebuie să respire pe nas. Acesta este motivul pentru spălarea pasajelor nazale este vitală.







Prevenirea nazală va salva un copil mic de boli, cum ar fi sinuzita si alte sinusurilor.

Înainte de a spăla nasul copilului, cumpara un spray nazal soluție salină.

 • Se vor spăla mâinile înainte și după utilizarea spray-ului.
 • Țineți copilul în poziție verticală, picura 1-2 picaturi (exact doza specificată în instrucțiunile medicamentului) în fiecare nară.
 • Apoi, puneți copilul pentru un moment, astfel încât capul lui a fost mai mic decât restul corpului. Acest lucru va permite soluția salină pentru a slăbi secreția de mucus gros și stimulează copilul „vychihat“ mucusului în partea din față a nasului.
 • Probabil că toți părinții sunt preocupați de modul în care să se spele siguranța copilului nasul lui. Rețineți că acest proces ar trebui să fie deosebit de blând. Opriți spălare și încercați din nou mai târziu, dacă copilul rezista puternic sau plâns.
 • În tratamentul răcelii comune la sugari necesită suplimentare de umiditate, astfel încât pe timp de noapte, puteți pune un vaporizator sau umidificator în apropierea ieslea copilului, în scopul de a menține umiditatea optimă în apartament și camera. Nu uitați să curățați dispozitivul de o dată pe săptămână, pentru a se evita dispersarea particulelor fungice în aer.

Cum să se spele nasul copilului cu un ventilator

Cum și ce puteți clăti nasul ca un copil pentru a face soluția să se spele copilul nas la domiciliu
Adulții care sunt de obicei conștienți de ceea ce și cum să se spele nas. Cu toate acestea, copiii nu au încă acest punct de vedere.

Un copil cu un nas înfundat poate avea probleme de deglutiție și de hrănire, de aceea este important să-i ofere posibilitatea de a respira liber prin nas.

protuberanță de cauciuc (seringă) este un instrument excelent pentru a ajuta la pasajele nazale clare ale copilului dumneavoastră.

Cum să se spele nasul copilului cu ajutorul unei seringi?

 • Înainte de a utiliza pere-l clătiți în apă caldă, săpun.
 • Inițial, practica, stoarcere și eliberarea bec de câteva ori înainte de a încerca pe copil. Acest lucru vă permite să controlați forța de compresie.
 • Așezați copilul pe spate și o apă sau bulion fiert musetel pipeta picurare nas cald. Apa trebuie sa fie temperatura corpului. La început, lichidul ajunge în nasul copilului și apoi în nazofaringe.
 • Strângeți becul în mână, astfel încât aerul ieșit din ea.
 • Introduceți ușor vârful în nară a copilului și ușor (dar nu prea încet) descleșta mâna.
 • Odată extrase din nas toate formele de educație, pere se spală bine cu săpun în apă fierbinte.






Cum să se spele copilul care alăptează nas. Utilizați o suflantă pentru a suge mucusului din nas înainte de hrănire și la culcare. Nu utilizați această procedură pentru mai mult de 3 sau 4 ori pe zi, în caz contrar poate fi iritații ale căilor nazale. A se vedea. De asemenea, „la sugari nas înfundat.“

Ce se poate spăla nasul copilului

mijloace bune pentru umectare a mucoasei nazale, și înmuiere mucus este „akvamaris“. Dacă sunteți în căutarea, decât spală nasul copilului, să acorde o atenție la acest remediu.

 • Sugarii sub un an nu ar trebui să injecteze „akvamaris“ și insuflat, deoarece căile respiratorii este prea subțire, și dacă sunt utilizate în mod necorespunzător de pulverizare poate ajunge în urechea internă.
 • Ca parte a „akvamaris“ are urme de elemente, ajută la menținerea funcționării normale a mucoasei nazale.
 • Copiii din prima zi de viata este insuflat 2 picături de soluție în fiecare nară de 3-4 ori pe zi. Odată ce educația dedurizată se va muta la vârful nasului copil, puteți elimina cu ușurință le cu o cârpă moale.
 • Nu uita de hidratare aerul din încăpere. Într-o umiditate sanatoasa camera copilului ar trebui să fie de cel puțin 50%, în camera curge nasul pacientului - nu mai puțin de 60%.

Cum se Saline pentru copilul lavajul nazal

 • borcan de sticlă curată;
 • 1 litru de apă (distilată, sterilă de temperatura, camerei);
 • sare 1 linguriță;
 • pipetă.

Cum de a face o soluție salină pentru a spăla nasul copilului? Foarte simplu. Se amestecă sare și apă într-un recipient curat.

Nu atingeți saramura cu degetele!

Cu ajutorul unei pipete curate, picurare de 1-2 picături în fiecare nară. Copilul în timp ce într-o poziție verticală.

Nasul poate fi spălat cu copii de vârstă școlară

C folosind secrețiile din nas, corpul nostru incearca sa scape de virus. Clătirea nas ser fiziologic nazal ajuta mai bine decât orice medicament care este disponibil peste tejghea.

 • Dacă sunteți în căutarea, ceea ce este posibil și necesar să se spele nasul bebelușului cu o răceală, se prepară soluția salină prin amestecarea unui litru de apă fiartă sau distilată la temperatura camerei, cu o linguriță de sare.
 • Mai pură apă, cu atât mai bine va fi ser fiziologic dumneavoastră.
 • Astfel, este mai bine să se folosească sarea neiodată, deoarece sarea iodate poate provoca iritația mucoasei nazale atunci când este utilizat pentru o perioadă lungă de timp.

Cum și ce puteți clăti nasul ca un copil pentru a face soluția să se spele copilul nas la domiciliu
Aveți două opțiuni principale decât vă puteți spăla nasul copilului cu o răceală. Care dintre ele va lucra - depinde de ceea ce va fi mai confortabil pentru un adolescent.

Metoda una: inhalarea de soluție salină. Se toarnă soluția în palma făcută căuș copilului. Roagă-l să se aplece deasupra chiuvetei, astfel încât fața sa uitat la podea, și inhalați prin soluția nas. Poate că se va simți ciudat, dar corpul este poziționat astfel încât apa va rula din nou din nas, nu gât și plămâni.

Metoda a doua: lavaj nazal ser fiziologic, folosind o udare specială. Umple-l cu lichid. Adresați-vă copilul să se aplece peste chiuvetă și înclinați capul ușor într-o parte. Să-l infuzat o soluție dintr-o stropitoare în nara superioară (cea care este mai aproape de tavan) și se lasă să se scurgă din partea de jos a nări.