De ce visul unui copil

Are cineva gândit la ceea ce copilul tau viseaza? Pentru a înțelege profunzimea acestei probleme, în valoare de un pic deviaza de la cursul stabilit. Visele pot fi profetic, deci ar trebui să stocați cu atenție toate elementele unui vis, că, în dimineața a fost posibil să se facă o imagine corectă a ceea ce vezi și trage concluzii.Ce se întâmplă dacă visul copilului tau?

Deci, „ce retrage copiii? “. Copiii - sunt oameni mici, demn de o atenție specială, ele sunt imaginea în oglindă a gândurile, sentimentele și emoțiile părinților lor. vis pentru adulți și vor visa vise cu copiii, pentru că psihologia științifică spune - vise care implica tineri reprezentanți ai umanității vorbesc despre capacitatea umană de a socoti cu ființa sa interioară. Când noaptea să-și retragă copiii, este de multe ori o varietate de probleme. Ca o regulă, în vise întotdeauna o varietate de scenarii, și poate fi interpretat în conformitate cu datele probleme. Ele pot fi atât de plăcut și să fie negativ. Atunci când o femeie vede copilul ei nu slab și grăsuț, acest lucru înseamnă de așteptare pentru eforturile ei bune. Poate că va fi o întâlnire a rudelor sau pregătirea pentru nunta unui fiu sau fiică. În schimb, oamenii cred personalități maleficului slabă, bolnavă, care transportă durere și dezamăgire. Și dacă într-un vis vis al unui copil care și-a pierdut mult in greutate, apoi așteptați pentru gazda de probleme neplăcute, poate cineva din familie devine bolnav, sau vecinii din partea de sus va inunda apartamentul după o reparație bună. O femeie va fi dezamăgit și va avea nevoie de puterea de a face față cu astfel de probleme. Desigur, nu iau la inimă visele care sunt probleme. Opțional, acestea vor fi îndeplinite, dar noi trebuie să ascultăm.

Copilul tău visează practic vine numai la mama. Toate acestea se datorează unui nivel instinctivă. În timpul săptămânii, ea își petrece cea mai mare a vieții sale în apropierea copiilor. Este dovedit faptul că visul este o proiecție a emoțiilor umane și griji că el se acumuleaza in timpul zilei. Dar nu uitați despre faptul că, uneori, visele sunt profetice.

Cum să interpreteze visele copiilor lor Downers, cum ar fi Lofa vis de carte spune despre un astfel de vis, după cum urmează: într-un vis de a deveni un părinte, și a vedea în același timp, copiii lor - cel mai probabil, este realizarea unei dorințe adânc în conștiința mea. În acest caz, visul poate fi un conflict sau relații deteriorate cu familia, sau cu alte persoane la fel de importante. Pentru a vis de tine tata sau mama spune dorința de a câștiga respectul mediului său, arătând spre relația deteriorat cu cineva de cei dragi, în cazul în care obiectivul principal este de a le stabili. Din copilărie, majoritatea părinților cere respect pentru propria sa persoană, o persoană care cresc în visele tale se comportă în mod similar.carte de vis de familie spune povestea acelei persoane fără copii, să viseze despre părinții săi - promite o viață fericită și lipsită de griji. A se vedea Papa însuși în vise, și, mai indisciplinați copii, zgomotoase, prezice o viață plină de frustrare și de ghinion, false speranțe de a deveni tată. A se vedea copilul lor bolnav - la probleme minore și certuri interne. Somnul în cazul în care copilul dumneavoastră este rupt de căldură - avertizează de suferință mentală și realitate chin. A se vedea, înseamnă somnul copilul grav bolnav sau mort că toate planurile vor intra în colaps și de viață lipsită de griji în schimbare pericol serios ca partea mamei și din partea tatălui.

Ce prevesteste?

A se vedea, copil adult într-un vis, un semn că el se mute departe de familia sa, sau viitorul lui este foarte vag și deranjant.

Vis de carte pentru femei, se spune că, dacă într-un vis copilul dumneavoastră suferă de durere, indică faptul că este necesar să fie prudent pentru a evita greșelile grave. Pentru a da naștere unui copil bolnav într-un vis, sugerează că este necesară o schimbare în viață, de exemplu, cum ar fi pentru a schimba caracterul, renunta la obiceiurile proaste, și așa mai departe. D. Și cel mai important, să învețe să ascundă emoțiile lor care complică viața. Noi trebuie să învețe să trăiască pentru moment, se bucură de viață, în caz contrar evita problemele grave de sănătate.

Interpretare vis Vanga, la întrebarea „ce visele copilul tau? „Răspunsuri - copilul în vis avertizează în legătură cu necesitatea de a fi mai atent la familie, pentru a evita insulte și dezacorduri. A pierdut, copilul său și căutarea în pretenții, nu de bun augur, și sugerează că soluția problemei reale, de asemenea, va fi de succes.

Visul Miller avertizează că, dacă mama visele pe care copilul ei este ușor de rău, acesta este un semn al stării sale de sănătate perfectă, și tot ce va perturba mama ar fi pur și simplu bătaie de cap. Pentru a vedea că copilul este bolnav în fază terminală sau mort - un semn că mama ar trebui să aibă grijă grijă de Chad, deoarece el este într-adevăr în pericol grav.

Vis Interpretare Dmitry Winters și Hope, exprimă versiunea sa de ce se întâmplă dacă într-un vis copilul dumneavoastră este alarmantă și bespokoystvo- acest lucru înseamnă că familia bunăstarea nu este în pericol, dar dificil de a vedea copilul proprii bolnave sau moarte, avertizează asupra pericolelor grave care amenință copilul.

Mama de multe ori în vise văd copiii lor. În timpul nașterii copilului între el și mama sa format un fel de incasabil, conexiune de energie, este această relație dă naștere materne intuiție. În vis, mama poate anticipa situații care se poate întâmpla în viață.