Cum și ce să trateze mâncărime a vaginului de la ceea ce se întâmplă, ce lumânări sau unguent pentru a alege - dvs.

Un sentiment de disconfort, care este localizat în problema vagin care se confruntă multe femei. Pruritul în jurul vaginului se poate manifesta in viata oricarei femei. Decât pentru a trata mâncărime a problemei vagin, care se referă la majoritatea femeilor. Pentru a ridica mijloace eficiente pentru tratamentul simptomelor neplăcute, în primul rând va trebui să caute ajutor medical. Aspectele legate de această natură a fost un ginecolog sau de boli venerice.Aspectul de mâncărime în jurul vaginului nu este o boala grava, cu toate acestea, manifestările de această natură poate indica dezvoltarea proceselor patologice în organism de sex feminin (perturbările hormonale, boli ginecologice).

Să ia măsuri pentru a scăpa de simptomele neplăcute pot fi numai atunci când specialistul va instala motivele pentru care provoacă mâncărime în vagin.

De ce primesc o mâncărime în locuri intime?

Cauzele mâncărime în unele părți private diverse în natură. În fiecare caz terapia individuală selectată, care vizează în primul rând eliminarea simptomelor neplăcute. Astfel, principalele cauze ale mâncărime în vagin includ următoarele:

Cum și ce să trateze mâncărime a vaginului de la ceea ce se întâmplă, ce lumânări sau unguent pentru a alege - dvs.

 1. Inflamarea mucoasei.

In majoritatea cazurilor, mâncărimea apare la momentul unui proces inflamator puternic, care este localizată în vagin. Acest fenomen se explică prin impactul negativ al agenților patogeni (ciuperci și Gardnerella). Aceste simptome sunt caracteristice acestor boli:

 • vaginita bacteriana. Boala se caracterizează prin apariția descărcării puternice, care este specific prezența unui miros neplăcut. Boala se poate dezvolta în igiena personală precară, precum și din cauza acțiunii infecțiilor coccidiostatice soiuri mixte. Ea se poate manifesta în mijlocul ciclului.
 • Sturz. umflarea și Manifestată înroșire bruscă a vulvei. De asemenea, în timp ce există aspectul de descărcare de gestiune brânzos, cu nici un miros particular. Prin contact sexual si incercarea de a goli vezica urinara la femei, durere. Simptomele sunt mai pronunțate în mijlocul ciclului.
 • Vaginită. Ca urmare, boala este format înroșire și iritație. Prezența secrețiile nuanta galben-verde sau gri conduce la faptul că, la momentul actului sexual sau urinare la femei apar în timpul durerii acute la nivelul abdomenului inferior. Boala apare la mijlocul ciclului menstrual, precum și sfârșitul acesteia.
 • Dezvoltarea de boli cu transmitere sexuală.

  disconfort Cauza în jurul vaginului poate influenta negativ infectii sunt transmise numai prin contact sexual. Printre acestea se numără următoarele:

  • Chlamydia. Iritarea intre vagin si anus nu este singurul semn al impactului negativ. În această situație, apariția de precipitate marcate miros și culoare non-specifice. durere slab exprimată apare în mijlocul ciclului.
  • Trichomoniaza. Caracterizat prin prezența descărcării albe și un miros neplăcut ascuțit din organele genitale ale femeilor.
   Cum și ce să trateze mâncărime a vaginului de la ceea ce se întâmplă, ce lumânări sau unguent pentru a alege - dvs.
  • herpes genital. Aceasta afecteaza organele genitale ale femeilor, provocând formă de țesut moale bule mici, care duc la apariția unor răni minore și răni.
  • Micoplasmozei.
  • Negii sunt localizate între vagin. Formată datorită influenței papilomavirus uman. În plus față de o senzație de arsură puternică în formă de negi și creșteri ale pielii. Se poate să se manifeste în mijlocul ciclului, și după finalizarea acestuia.
  • Gonoreea. Pruritul primului simptom, care trebuie să acorde o atenție în acest caz. Un alt indiciu perturbator al aspectului devine caracter purulentă. In cazurile avansate formate înroșirea și umflarea mucoasei. Femeile dureroase pentru a merge la toaletă și să efectueze actul sexual.
  • Sifilisul. Caracterizat prin formarea in jurul vaginului, colului uterin si organele externe ale sancrul mici. Pruritul este, de asemenea, evident din primele zile ale bolii.

  Astfel de boli au nevoie de specialiști de intervenție imediată. Pentru a trata aceste boli pot forma folosind unguent, supozitoare, medicamente tradiționale, precum și remedii populare medicina.

 • Intoxicații alimentare sau de droguri, sau substanțe chimice.

  În timpul cursului de origine infecțioasă a bolii, orice intoxicare poate provoca membranele mucoase ale organelor genitale ale femeilor. La fel de influență negativă asupra organismului a otrăvește produse, medicamente și substanțe chimice.

  Se întâmplă ca la femeile cu vârsta vieții sexuale cu un singur partener de peste sunt alergic la sperma de sex masculin. În cazul în care actul sexual nu a fost protejată, apoi, după câteva minute de simptome neplăcute ca disconfort și mâncărime a amintit rapid despre ei înșiși, în special pronunțată în mijlocul ciclului. Pruritul poate provoca folosirea lubrifianților intime, lumânări și unguente.

 • Cum și ce să trateze mâncărime a vaginului de la ceea ce se întâmplă, ce lumânări sau unguent pentru a alege - dvs.
 • Diagnosticarea o tumoare în organele pelvine.
 • Atrofie, localizată între organele genitale externe vagin si de femei. În acest caz, există o uscare bruscă a membranelor mucoase, există o mâncărime constantă și de arsură. Tratamentul vulva vaginală trebuie efectuată imediat. Pe masura ce boala progresează foarte repede și lasă o mulțime de consecințe neplăcute și complicații.
 • Educație fistula obstetrică.

  Fistulele formă genitală feminină, ca urmare a influenței a urinei. În acest caz, acționează ca un stimul. La momentul formării unei femei fistulei se simte o ușoară durere și mâncărime acută în locuri intime.

 • igienă necorespunzătoare a zonelor intime.

  În cazul în care nu aderă la regulile de îngrijire personală pentru propriile lor corpuri, și a crescut foarte mult probabilitatea de mâncărime în vagin. Tratamentul se realizează prin intermediul unor medicamente speciale si retete de medicina traditionala.

  Raport hormon de producție proces în organismul feminin cel mai frecvent asociate cu prezența unor boli ale sistemului endocrin. Orice tulburări patologice sunt însoțite de apariția unor sentimente de disconfort și senzație de arsură în vagin. Schimbarea ciclului menstrual afectează performanța organelor pelviene și starea generală de sănătate a femeilor.

 • Recepția de droguri.
 • O parte din tulpina nervos, și stres emoțional.
 • Pruritul dezvoltă dacă viermi diagnosticați.
 • Când sarcina. Deseori, la femeile gravide este mâncărime, care nu se concentrează doar pe labiile, dar, de asemenea, se aplică tuturor vagin. Motivul pentru aceasta devine influența patogen Candida ciuperci (20% femei, acest tip de ciuperca este prezentă în vagin). Tratamentul femeilor gravide are loc sub stricta supraveghere a specialiștilor. Atribuit numai acele medicamente după luarea care nu există nici un pericol pentru sănătatea copilului și a mamei.


 • soluţie adecvată

  Tratamentul prurit în locuri intime considerate ginecologi obiective. Cu toate acestea, în funcție de cauza patologiei, procesul poate fi conectat profesionisti, cum ar fi terapeut, dermatolog, neurolog, alergie si chirurg. Medicii au obligația de a face tot posibilul pentru a se asigura ca starea pacientului sa îmbunătățit într-o perioadă scurtă de timp.

  Cum și ce să trateze mâncărime a vaginului de la ceea ce se întâmplă, ce lumânări sau unguent pentru a alege - dvs.

  Tratamentul este strict individual în fiecare caz. Nu există medicamente specifice, care ar fi pe deplin capabil de a salva o femeie de simptome neplăcute. Din acest motiv, tratamentul se face întotdeauna în mod cuprinzător.

  În cazul în care boala provocată de acțiunea infecțiilor, tratamentul este realizat folosind agenți antimicrobieni. Tratamentul cu fungi este realizată în mod avantajos prin utilizarea unui agent antifungic ( „Clotrimazol“ sau „nistatin“). În cazul stabilirii tratamentului alergiei este antihistaminice și sedative.

  Ca terapie adjuvanta pentru a prescrie medicamente antiinflamatoare, antipruriginoase și acțiunea combinată (unguent, supozitoare „Irunine“ și tablete). Nu tratamente cu creme ar trebui să fie în mod regulat, în același timp.

  medicamente hormonale sunt utilizate, în cazul în care setați modificări în ciclul hormonal al femeilor.

  Posibilitatea de a vindeca boala prin aplicarea acestor tipuri de medicamente:

  • „Metronidazol“ (unguent sau tabletă);
  • "Ikonazol" (unguent sau tabletă);
  • "Tetraciclină" (unguent);
  • "Ampicilina" (unguent, tabletă);
  • "Amoxicilină" (tabletă, unguent);
  • "Doxiciclina" (tabletă, unguent);
  • "Eritromicină" (unguent).

  antibioticele folosite (unguent sau cremă) aplicate pe zonele afectate ale organelor genitale cu un strat subțire de câteva ori pe zi. Este util să se facă curățarea periodică cald apă și soluție de bicarbonat de sodiu sau de plante.

  Metodele tradiționale de tratament

  Cum și ce să trateze mâncărime a vaginului de la ceea ce se întâmplă, ce lumânări sau unguent pentru a alege - dvs.

  In plus fata de tratarea medicamente de droguri complementare pot servi ca utilizarea de metode populare de tratament. Rețete tradiționale nu se poate elimina doar problema existentă, ci și un impact pozitiv asupra stării întregului organism. În cele mai multe cazuri, acestea nu au contraindicații.

  Reteta 1. excelent remediu pentru mâncărime este un decoct de mușețel medicinale. Această infuzie este potrivit pentru curățarea regulată a organelor genitale, de mai multe ori pe zi. Pentru a face aceasta, ia o pereche de linguri de flori uscate de plante și un litru de apă clocotită. Toate componentele sunt combinate, apoi infuzat timp de 30 minute.

  Reteta 2. Procedurile dusurile sunt, de asemenea, un instrument excelent în lupta cu un sentiment de disconfort în locuri intime. vă puteți pregăti ceaiuri de plante pe bază de plante medicinale pentru efectuarea dusurile. Deci, reduce inflamatia si ajuta la reducerea iritarea musetel si calmeaza pielea poate infuzie de urzica si galbenele. Pentru prepararea lor ia un pahar de apă clocotită și o lingură de plante uscate. Bulion infuzate 20 de minute după care poate fi utilizat pentru a pune în aplicare procedura.

  Reteta 3. Pentru a pregăti instrumentul de care aveți nevoie pentru a lua 50 de grame de unt de cacao și 5 grame de ulei de brad. Toate ingredientele sunt încălzite într-o cratiță email. Este important să le dea un clocot și se răcește conținutul câmpului de până la 35-40 de grade. Emulsia rezultată a fost scufundată tifon, după care se introduce în vagin. Procedura se recomandă să se facă pe timp de noapte.

  În cazul în care, cu privire la posibilitatea de tratament, folosind amestecuri de plante nu, speologie se poate face pe baza soluțiilor preparate de sodă alimentară, mangan și clorhexidină.

  De ce nu se poate trata mâncărime singur? Necunoasterea motivele exacte care ar putea provoca o astfel de reacție a corpului, auto-medicatie poate doar agrava situația. În cazul în care manifestarea simptomelor de anxietate trebuie în mod necesar să se consulte un profesionist calificat.