Dacă apar simptome de durere hepatice modul de a trata - bolii organe interne - Publisher -

Dacă apar simptome de durere hepatice modul de a trata - bolii organe interne - Publisher -

Ficatul este cel mai mare organ intern suficient la om. Greutatea se poate ajunge până la 1,5 kg. De zi cu zi numeroase celule hepatice efectua o varietate de funcții importante. În primul rând ei sunt responsabili pentru menținerea curățeniei în interiorul corpului. Se poate spune că ficatul este un fel de filtru care împiedică fluxul sanguin nu exista poluanți toxici.De aceea, este foarte important să se observe primele semne că organismul nu este în ordine.

Munca lui este atât de important pentru organism, din cauza ficatul bolnav poate începe numeroase alte probleme, și, în general agrava starea pacientului. Astăzi, există modalitate rapidă și convenabilă pentru a verifica starea oricăror organisme.

doare ficatul

De ce se plâng de problemele cu schimbul de materiale, articulațiilor, dureri de cap și anemie, și ca urmare a trata ficat? Acest lucru se datorează faptului că ficatul este filtrul principal al corpului. Se utilizeaza si toxine, care sunt formate în organism după metabolism sau provin din mediul înconjurător. Cum de a aduce filtru nostru principal în ordine și ce să facă în cazul în care el a „acționa în sus“?

Mecanismul de daune reparații la doctor

În cazul în care ficatul este rănit, s-ar putea simți:

  • dureri sub coaste pe partea dreapta;
  • severitatea acestuia;
  • dureri în gât, spate și omoplat;
  • durere dureri continue;
  • dureri agravate de efort, dupa fumat si de baut;
  • starea de sănătate sa deteriorat dupa ce au consumat gras, picant și prăjit;
  • durerea este însoțită de amărăciune în gură, eructații, încălcarea scaun.

De obicei, acestea sunt semnele da știu despre bolile hepatice. Dar, din păcate, chiar dacă vedeți la toate elementele de mai sus, auto-tratament cu o rețetă, „Dr. Yandex“ sau „Dr. Google“ poate agrava situația.

Deci, atunci când primele simptome ale bolii, nu contează dacă crezi că doare ficatul sau alt organ, contactați imediat un medic. E ca și cum nimeni nu știe ce medicamente aveți nevoie și de ce fel de stil de viață care aveți nevoie pentru a transporta. Este posibil să aveți hepatită cronică, ciroză, cancer la ficat si o serie de alte lucruri periculoase.

Dacă pentru rupt ceas elvețian scump, nu vei repara casele lor, iar ursul în studio. Prețuiești ficatul mai puțin?!

Cum de a îmbunătăți ficat

  • ficat nu pot tolera alcool, potențatori de aromă, coloranți, băuturi dulci, agenți cancerigeni și grăsimi de cofetărie;
  • ea nu prefera vegetariene, din cauza care in vezica biliara poate stagna o mai mare cantitate de bilă, ceea ce duce la formarea de pietre;
  • Aceasta glanda nu-i place când bei antibiotice, nu duce la vindecarea bolilor virale, și de multe ori supărat.

Pentru activitatea ficatului mai bună și ideea de „dureri de stomac“ nu a bătut, ceas dieta ta. Foarte util pentru dovleac ficat, lamaie, grapefruit, ulei de masline, morcovi, pepene verde, suc de fructe de pădure și legume, cereale, produse alimentare, aburit, carne slabă și pește.

Și, în general, atunci când ficatul doare. cere ajutor la creier. El îți spune cu exactitate ce ai făcut greșit și în cazul în care pentru a merge cu ea!

Simptomele bolii hepatice la pisici

Acest lucru se datorează faptului că ficatul - o entitate intermediară cheie implicată în metabolismul. Mai mult de 70% dintre bolile hepatice este direct legate de boli intestinale, rinichi, pancreas si alte organe. Cele mai frecvente hepatopatie sunt: ​​hepatita, lipidoza, insuficiență hepatică, tumori. În acest articol ne uităm la semnele de boli hepatice la pisici.Cum de a trata o pisica de ficat

Hepatita - inflamație a ficatului parenchimatoase acest proces. Există formă acută și cronică de hepatită, boala are o natură prelungită și care are loc în câteva luni. In majoritatea cazurilor, hepatită se dezvoltă după intoxicații severe (cum ar fi produsele alimentare și medicamente) transferate gastroenterita, leptospiroza, unele boli parazitare sau terapii prelungite de droguri.

Hepatita animal observat: mucus yellowed, urina inchisa la culoare si fecale decolorate, aritmie, febra, schimbarea dimensiunii ficatului. De obicei pisica bolnave refuză să mănânce, deprimat și slăbit, doare vomă și diaree. La palparea ficatului pisica se confruntă cu dureri severe.

În cazul simptomelor, chiar și unele dintre simptomele de mai sus, pisica ar trebui să vadă imediat un specialist, care va efectua teste pe animale și prescrie tratamentul necesar.

In plus fata de medicamente, este necesar să se adapteze pentru hrana animalelor dieta. Complet elimina din dieta de alimente grase, înlocuiți-l cu alimente usor de digerat (cereale, produse lactate, ficat, etc.) De asemenea, este recomandat otpaivat infuzii de pisica de culori pe bază de plante: sunătoare, immortelle, musetel, coada șoricelului, trandafir sălbatic și alte.

insuficiență hepatică

În această boală, funcția hepatică este afectată, ceea ce duce adesea la o auto-otravire profundă a animalului, dezvoltarea comei hepatice. Sunt forme acute și cronice de eșec.

Forma acută a bolii se manifestă în pisica următoarele simptome: vărsături necontrolate, stare de prostrație, pierderea completă a conștienței, respirație fetidă.

Forma cronică este lent, uneori, se întinde de mai multe luni. Uneori, complicată de diateză hemoragică și icter. O pisică vărsături și diaree (uneori cu particule de sânge), pierderea poftei de mâncare, febră, ficat mărit.

Are nevoie urgentă de medic veterinar de control, închiriere teste de laborator și tratament complex (glucocorticoizi, antibiotice, gamavit). Animalele bolnave ar trebui să fie transferat într-un aliment dietetic, limita aportul de proteine, precum și de a organiza un stil de viață relaxat, care exclude exercitarea.

Boala conduce la o redistribuire a celulelor hepatice gras. De obicei, se dezvoltă la animale predispuse la obezitate. Proprietarii, uneori, observați că pisica nu a avut anorexice, dintr-o dată a început să refuze alimente și, prin urmare, pierde in greutate. În acest caz, există motive pentru a proteja și să ia animalul la spital, deoarece este una dintre principalele simptome de boli de ficat gras.

Nu întârzia o vizita la un specialist, dacă ați observat cel puțin unul dintre simptomele de mai sus, un medic știe cum să trateze un ficat pisica, în caz contrar boala se poate termina în tragedie.

Durere în durere de ficat de ficat

Durere în durere de ficat, ficat - un simptom foarte frecvente în timpul nostru, care se manifestă în marea majoritate a oamenilor. Ce semnale pentru noi?

În primul rând, durerea în ficat pot să apară de la nutriție proastă sau un caz specific de supraalimentare grase sau alimente condimentate. Ficat - este un test de turnesol, care dă imediat semnalul - lumină și de înaltă calitate a produselor alimentare, fie că mâncați, sau grele și nu foarte potrivite.

Cu toate acestea, în afară de acest lucru, ne amintim că ficatul este regina emoțiilor. Odată ce o persoană nervoasă, jignit, tipa sau jur, ca ficatul devine apoi o lovitură zdravănă. Durere în ficat este foarte des observate imediat după situații de stres. De asemenea, după o cădere nervoasă sau stres se produce indigestie, uneori chiar diaree.

Dacă ați înțeles mecanismul de apariție a durerilor în ficat, este destul de simplu. Cand suprasarcini nervoase sau alimente grele Utilizat în stagnare biliară ficat format. Ele se acumuleaza, prevenind curentul natural al bilei, iar atunci când acestea sunt formate prea mult, există dureri. medicina conventionala de Vest ignoră de obicei astfel de fenomene, pentru diagnosticul de stază biliară ca o concluzie medicala nu este considerat demn de atenție, și, în general, diagnosticul ca atare nu se aplică. Cu toate acestea, este durabil stagnarea bilei duce în cele din urmă la colelitiază. colecistită, colangită.

Printre Lee West, care a acumulat cea mai bună experiență medicală de medicina tradițională chineză, există medicamente care sunt create din plante și substanțe naturale. Ele sunt capabile de regenerare alimente nocive distruse și stres celulele hepatice, a restabili ușor digestia și elimina simptomele de durere în ficat și ficat doare. Cu compania a semnat contracte Comitetului Olimpic Român și Federația Comitetului de Stat pentru tratamentul global al sportivilor de top din România.

Sfaturi cu privire la un anumit caz pot fi obținute de la specialistul nostru medical (a se vedea. Contacte). De asemenea, ne putem bucura de durere rata de profilaxie în ficat, constând în medicamente Xiao yao (pentru spasmoliza în canalul biliar) și arma Hu. Despre alte medicamente, are efecte benefice asupra ficatului, puteți citi în pregătirile.

Durere în durere de ficat de ficat

Surse: medvoice.ru, team-med.ru, www.8lap.ru, pechen03.ru