De ce nu-mi plac cei care mi place

De ce nu-mi plac cei care mi place

Fiecare dintre noi se confruntă cu un paradox similar.

De ce nu-mi plac cei care mă plac? Și de ce nu-mi plac cei care mă plac? Aceste două probleme apar adesea în mintea oamenilor care nu au fost în măsură să aleagă un partener pentru relatii pe termen lung, astfel încât această problemă este ridicată în dialog cu psihologul. Această problemă, deși comună, dar nu universale. La această întrebare există un răspuns. În caz contrar, nu contează care nu a fost inspirat relații.De fapt, este întrebare foarte interesantă și importantă în viața fiecăruia. Acum nu este vorba despre subiectul unui dezechilibru în relația deja apărut. Pe acest subiect, scrie evoluție bine. (Am compilat materialele sale extinse într-un concis și accesibil pentru înțelegerea articolului).

Acum vorbim despre etapa inițială a relației, în momentul alegerilor, atunci când oamenii se uită la ele, uverturi si asculta sentimentele lor asupra potențialului partener.

În această etapă, sunt cei cărora le place foarte mult. Aproape totul. Nu este surprinzator, acestea sunt mult mai probabil să vă place la fel de bine. Această persoană ar putea fi tu, dacă ai trăit plinătatea vieții umane. posibil pentru tine (caracteristică unic dat tuturor ca un potențial).

Aici aș dori să citez din recentul meu post. dedicat modul de a alege partenerul potrivit pentru o relatie pe termen lung.
Citat:


... Are o persoană este la nivelul intuiției, indiferent dacă aceasta se face prin fluidele inconștiente și mirosuri, dacă acesta are loc la nivelul arhetipurilor. lăsați problema în cauză. Recunoașterea are loc pe baza unor mecanisme conștiente slabe pe care le numim voce interioară sau intuiție ...
Și iată-mă, ca psiholog, recomand doar pentru a asculta intuitia atunci când aleg un partener pentru a da drept de vot aici, în acest semnale inconștiente. Dacă vă simțiți că modul în care este necesar. În acest fel, este necesar, în ciuda tuturor obstacolelor sub forma diferenței de mai sus-menționată în situația financiară, diferența de vârstă, etnie, religie și alte inegalități ...


Deci, fi sigur de factor care crește foarte mult probabilitatea unui urmași sănătos este un fel de stat, care poate fi numit un apel natural, o celebrare a vieții, inspirație, aceasta este o descriere aproximativă a sentimentelor sincere pe care le întâlniți în legătură cu partenerul. senzație de lumină de zbor. Nu ar trebui să fie permanentă, dar chiar și vizitele ocazionale acest stat în mod clar că vă apropiați unul de altul la nivel de intuiție - la o mai bună înțelegere decât considerente de oportunitate, câștig material, explicații logice, argumente familiare și baze similare mai puțin adâncă ...

Oamenii care ar dori să alege din multe altele, traiesc viata mai mult pe deplin, încorporate în ele. Mai bine dau seama potențialul lor, ei lumina focul vieții. Ele sunt mai mult decât ei înșiși.

Prin urmare, dacă alegeți câteva sau deloc, aceasta este o dovadă indirectă a faptului că sunteți foarte departe de acea plinătate a vieții umane, care ar fi disponibile pentru tine dacă. Aceasta este „dacă“ este o altă problemă, care este dedicat in mai multe volume de literatură psihologică. Lasam din ecuație încă. Observ doar că există modalități de a rezolva această problemă, în caz contrar nu ar exista psihologie.

Astfel, concluziile:
1. De ce nu-mi plac cei care mă plac? Deoarece acești oameni le place tuturor, și tu ești doar unul dintre puținele pentru ei. Nu este faptul că cel mai bun. Și ei pot alege.
2. De ce nu-mi plac cei care mă plac? Pentru că nu sunt un obiect de valoare, și de a ciuguli la tine, numai cei care se este foarte departe de plinătatea vieții. Prin urmare, nu le place.
3. De ce nu-mi place nimeni? Acesta este cel mai trist lucru care se poate întâmpla. În cazul în care acest lucru nu este o stare temporară (temporară - acest lucru este normal), apoi vorbește despre faptul că aveți suficient pentru a stinge focul vieții pe care intuiția însăși nu recomandă nimănui să conveargă. În această stare, deoarece riscul este mare în care vă deplasați la boală, și riscul ca sămânța ta va fi nesănătos.

concluzie greșită din acest post va fi dorinta ta de a dovedi tine și pentru alții care sunt în măsură să vă rog oameni. O concluzie bună va fi o dorință de a lucra pe noi înșine în direcția creșterii capacității de a trăi plinătatea vieții.

Sursa de material pe blogul meu LiveJournal:

Zaharov Mihail Gennadevich

Psihologie, psihologie clinică - Izhevsk

Pozdnyakov Vasiliy Aleksandrovich a scris (a):
De ce nu-mi place nimeni? Acesta este cel mai trist lucru care se poate întâmpla. În cazul în care acest lucru nu este o stare temporară (temporară - acest lucru este normal), apoi vorbește despre faptul că aveți suficient pentru a stinge focul vieții pe care intuiția însăși nu recomandă nimănui să conveargă. În această stare, deoarece riscul este mare în care vă deplasați la boală, și riscul ca sămânța ta va fi nesănătos.

Dar ce putem spune despre Schizoid? Sau un anumit interval de psihopați? Ei bine a doua, dar mai întâi ceva - oameni sănătoși, de ce-i insulte asa)) Stai-te acasă, citește, probabil, articolul și dau seama că oamenii au devenit mai mult ca un pic mai puțin))?

Psiholog, terapeut Gestalt - Voronezh

Vă mulțumim pentru articolul dvs., Vasili Alexandrovich!