De ce oamenii nu știu cum să renunțe la comportamentul oamenilor după destrămarea

Probabil că nu o astfel de persoană, într-o viață care nu a fost chiar una de separare, atunci când oricare dintre cele două aproape (până de curând), a persoanelor cu sau fără motiv, sa oprit brusc sau complet gândit întâlnire, comunicare, viața împreună. Cea mai frecventă situație.De ce oamenii nu știu cum să plece?

Probabil că nu o astfel de persoană, într-o viață care nu a fost chiar una de separare, atunci când oricare dintre cele două aproape (până de curând), a persoanelor cu sau fără motiv, sa oprit brusc sau complet gândit întâlnire, comunicare, viața împreună. Cea mai frecventă situație.
După o perioadă de relație om mai degrabă minunat dispare brusc - evită întâlnirile, ignorând SMS-uri și nu a returnat apeluri. De ce oamenii nu știu cum să plece? Este greu de spus persoanei în ochi, că relația sa încheiat? Dacă nu vedeți - ea va înțelege? Este în memoria acelor relații care erau între ele (chiar dacă era doar o săptămână), un om nu se poate spune doar, bine, îmi pare rău, dar nu am ajuns la unul pe altul. Majoritatea absolută a oamenilor dureros dificil de a trage o linie în relațiile civilizate. Doar pentru că el însuși este greu de înțeles motivele deciziei sale.

Este imposibil ca oamenii să plece. Ei bine, poate că nu este un obișnuit (s-ar putea spune - tipic) omul invitat fata la o cina romantica si apoi desert spun sincer că totul a mers. Deci, el ponosită este folosit tehnica - se oprește de apel. Sau încearcă să creeze un mediu în care relația din proprie inițiativă ajungă la zero.

O altă situație. Frunze fată. Poate, cu diferite grade de sensibilitate, chiar și încercarea de a face mai moale, mai puțin dureros. Cu toate acestea, există o vedere puternică care se termină relația - un privilegiu al sexului puternic. Nu este greu de înțeles toate negativitatea care apare în inima omului, după o încălcare a acestui stereotip. După separare, în mod inevitabil, asociată cu un sentiment de eșec personal. Aceste experiențe sunt atât încalcă sens bine stabilit de confort pe care oamenii caută să rezolve radical situația. Vreau să vomite, arunca și ură. Dar întrebarea este - cine? Însuși? Merită? În sine este rău. Ură și auto-mutilare exacerba situația. Ei?

mizerie nightmarish de dragoste și ură poate distruge orice destin. Adversar? Credeți că există întotdeauna obligat să fie un rival? Acest lucru nu este cel mai popular motiv pentru femeile care alăptează. S-ar părea că alegerea, dar omul nu este acolo. Sau disprețuiți-te sau Merluciu ei sau blestem situația sau ura un adversar care, după cum se pare, nu este întotdeauna adevărat. Dacă credeți că un primitiv, ceea ce ar determina un om nu este considerat, în cele din urmă, peste tot o femeie a acuzat. Asta se traduce prin aceasta, ca răspuns la o avalanșă de noroi, obscenități, vulgarități și amenințări. Sau cealaltă extremă - un flux nesfârșit de apeluri elegiace, intercalate cu asigurări de dragoste, vă rugăm să vin înapoi și se închide sub ferestre jurământ. Atitudinea negativă față de femeia și-a aruncat pe om anumit efect terapeutic.

Dragoste, din cauza care toate problemele sale, este gravat treptat. Dar dacă acest lucru este cel mai bun mod? În cazul în care femeia a inițiat separarea, indiferent dacă sunt sau nu să-i displace pentru asta? Poate că te-a părăsit pentru că ea nu a avut de ales? De ce oamenii nu știu cum să plece frumos - astfel încât un prieten a regretat despărțirea, nu euforic despre pauză în timp util? În conștiința modernă a confirmat că omul modern trebuie să fie calm și încrezător, iar toate acțiunile sale sunt îndreptate spre atingerea obiectivului. Se pare ca un paradox, dar femeile sunt mai atrase de bărbați care sunt capabili să plece. Cine se comporte ca adulți, oameni maturi. Cine sunt capabili de a vorbi deschis despre sentimentele lor și să ia argumentele adversarului.

Un astfel de om cele mai multe femei percep ca un om care știe ce vrea și unde se întâmplă, adică, ca un bărbat adevărat. Desigur, există oameni, pentru care contează, și femeile care sunt capabili să plece. Totul depinde de educația fel de caracter al omului însuși, pe cât de puternic au fost sentimentele. Puteți lăsa cu recunoștință, pur și simplu pentru faptul că relațiile cu cea dată-au iubit în viața ta, senzație de nici ura, nici resentimente, nici mânie. O parte ar trebui să fie cu dragoste. După despărțire - este rezultatul a două persoane într-o relație, o dată reciproc iubitor de oameni.Comportamentul oamenilor după destrămarea

Relația este dificil, dacă, desigur, relația reală, nu un basm. Deci, da, uneori, un sentiment de apar fisuri și separare. Care este comportamentul oamenilor după rupere în sus? Să încercăm să-l dau seama.

După cum paradoxal ar suna, dar bărbații ca femeile emoțional mai puternic decât crezi. Doar emoțiile lor mai rar scos și depozitate în interior. Pentru bărbați deschise la cealaltă persoană mai complicată (dificil să se recunoască slăbiciunea lui), astfel încât se pare că acestea sunt adesea mai ușor să acționeze după separare. Luați în considerare mai multe tipuri de comportament.

Primul tip de comportament. Boomerang.

Așa cum se spune, uneori, ei vin înapoi. Oamenii nu înțeleg crearea și uneori după despărțirea continua telefonează și încearcă să înceapă o nouă relație, nu acordând o atenție mult dezacord femeilor, acestea continuă să facă. Și, uneori, se întâmplă chiar și după pauză a fost inițiată de el însuși.

Al doilea tip de comportament. Nu am nevoie, am găsit cu ușurință un înlocuitor.

Nu este greu de ghicit se întâmplă atunci când un fost bărbat literalmente „a doua zi“ după despărțire găsește o nouă prietenă (de obicei, ceva care sa transformat în sus). Acest lucru nu înseamnă că sentimentele el a dispărut în același moment, un om are nevoie de protecție, este necesar pentru a confirma statutul de sex masculin. Avea nevoie ca cineva a fost acolo.

Un al treilea tip de comportament. Magpie pe coada adus.

După cum știe toată lumea, oamenii sunt limbute chiar mai mare decât femeile. Și dacă o femeie cu fostul ei parte din cercul social al cuiva, atunci dintr-o dată ea a putut vedea că cineva respinge zvonurile murdare. Aceasta, desigur, fostul ei, și trebuie să spun că este foarte urât. În acest caz, nu este doar frica de a pierde fața lui ca un om (deși el nu este demn de numele), dar plus o răzbunare mic și urât. Omul este doar încearcă să enerveze și să se expună ca o victimă.

Al patrulea tip de comportament. Respectarea și pace sufletească.

Pe un astfel de comportament de oameni după destrămarea pot doar să viseze. Acestea fiind spuse, „ne-am despărțit ca prieteni“, în acest caz, după pauză nu a devenit om - ca partener într-o relație, dar a fost un mare prieten, care înțelege și sprijină. Și, uneori, e mult mai bune relații. De regulă, aceasta este o dovadă de maturitate interioară.

Al cincilea tip de comportament. persoane nefamiliare.

Acesta este cazul în care, după despărțirea de oameni dintr-o dată dau seama că între ei nu era nimic de făcut într-o relație. Apoi, omul se comportă ca o persoană necunoscută, fără apeluri, nici bârfă, nici prietenia, comunicarea este redusă la minimum. În acest caz, putem regreta doar că au existat o astfel de relație, deoarece acestea sunt oameni foarte diferite și viața lor personală nu sunt obligatorii.

Bineînțeles că e nu toate tipurile de comportament, pentru că, de fapt, fiecare despărțire unică. Aceasta este doar exemple generale de caracteristici comune. Doar nu aici, absolut luate în considerare motivele pentru separări, și au, de asemenea, o influență puternică asupra comportamentului oamenilor după pauză.

Deci, cum să stai cu un om doar prieteni?

Cum de a face acest lucru?

În primul rând, trebuie să ne facă clar omul pe care el ar trebui să facă exact prietenie, mai degrabă decât altceva.

Asta este, trebuie să vorbești cu el și să explice că el era interesat doar ca un prieten, nu este potrivit ca un viitor soț.

Fără a intra în detalii, nu este necesar să se umilească bărbăția.

Este suficient să spunem că pur și simplu nu este genul tău, de exemplu. Pentru a spune că într-adevăr aprecia bunătatea lui, elocvență, și așa mai departe. D.

Desigur, există o șansă că, după aceste cuvinte tale, omul pur și simplu, întoarce-te și du-te departe. Posibil și această opțiune. Dar există o șansă ca el va fi de acord cu această situație și va face o altă pentru tine.

Vei apela reciproc, de a comunica, poate merge undeva împreună, și o astfel de relație va fi prietenos. Cu alte cuvinte, orice sugestii cu privire la viața viitoare împreună și de a face sex va fi plecat. Aici definească în mod clar poziția. În acest caz, flirtra cu el, se abțină de la gesturi pe care un om poate fi considerată ambigui. Nu o rochie cu ispititoare și să încerce să se ocupe de ei mai modeste.

Aceasta este, traduce în categoria relațiilor de prietenie. Aproape ca o prietena, s-ar putea spune, trata.

Acei oameni care nu le place rolul unui prieten, pur și simplu, întoarce-te și du-te departe de tine. Și nu este necesar să se atribuie un astfel de act, pe cheltuiala proprie. Din moment ce toți oamenii sunt diferite și nu pot fi păstrate în jurul lui absolut toată lumea.

De aceea, dacă un om face o astfel de decizie, ar trebui să nu-l condamn pentru asta. Cineva va fi acolo pentru tine, unii nu. Și este absolut normal.

Prietenia presupune distracție reciprocă, sprijin reciproc. Dintre acei oameni care sunt de acord să devină prieteni, toate sondajele sunt puțin probabil să devină prieteni este în sensul deplin al cuvântului.

Cele mai multe doar du-te în categoria de prieteni cu care te suna periodic înapoi periodic comunica la nivel de „hi-revedere.“ Acest lucru este destul de normal.

Sau vrei să fii prieten cu absolut toți oamenii cu care ai trecut vreodată? Nu înțeleg de ce toate astea harem de sex masculin? Faptul că majoritatea oamenilor vor pleca pentru totdeauna, perfect normal, așa să fie.

Prin urmare, am sfătui o femeie într-o astfel de situație, doar pentru a vorbi cu un om, să explice situația, dar ce alegere să-l părăsească. El decide că va fi.