De ce picioare doare cauza dureri în partea dreaptă și piciorul stâng

Durere în picioare cele mai multe ori a dat vina pe oboseala, o lungă de mers pe jos pe pantofi incomode, tocuri inalte, excesiv sarcina de sport, dar provoacă dureri la nivelul picioarelor pot fi mai severe și sunt adesea direct legate de diferite boli. În acest articol vom încerca să înțelegem de ce există durere neplăcute la nivelul extremitatilor inferioare.Dacă în timpul sau după mers pe jos este de multe ori o durere ascuțită la nivelul articulațiilor. și articulații prelungite în picioare începe să „răsucire“ articulații „scholkayut“ apar în jurul umflarea comune și roșeață și amplificate prin schimbarea durerii vremii, cele mai probabile cauze ale durerii la nivelul picioarelor este artroza sau artrita.

De ce picioare doare cauza dureri în partea dreaptă și piciorul stâng


Pentru diagnosticul corect trebuie sa fie la un reumatolog care te va conduce la examinarea cu raze X a articulațiilor. Pentru a confirma diagnosticul necesita un test de sange. Dacă durerea la nivelul picioarelor cauzate de artrita sau osteoartrita este atribuit unui tratament complex - medicamente, terapie fizica, dieta adecvata.

ateroscleroza arterelor


Când se execută, mersul pe jos, urcatul scarilor, dureri la nivelul gambelor. Convulsiile apar de multe ori pe timp de noapte, dureri de picioare si crampe. În orice moment, picioarele sunt reci. degetul mare prost puls palpabil.

Pentru diagnosticul trebuie făcută la chirurg vascular, ecografie vasculară făcut. Pe baza acestor date medicul desemnează un tratament medical, dieta, vasele de ateroscleroza ar trebui să fie renunțe definitiv la fumat.


În cazul în care picioarele au un model tipic de venă, hula vena și curbată, având edeme (umflarea picioarelor modul de a trata?), O senzație de greutate în picioare. „trage“ picioare. Și până la sfârșitul zilei durerea se intensifică - ca durerea cauzata de varice. Aceasta poate afecta dreapta sau piciorul stâng, și poate imediat, fie. Durere la nivelul picioarelor si umflarea venelor asociate cu circulația sângelui și a tonusului vascular redus.

De ce picioare doare cauza dureri în partea dreaptă și piciorul stâng


Pentru a identifica ce dureri de picioare ar trebui să se aplice phlebologist care va face de inspecție și vă referiți pentru o vene cu ultrasunete. Conform rezultatelor din SUA medicul curant, întărește vasele de sânge, exerciții speciale și ciorapi de compresie. În cazul în care se execută instanțe, medicamente speciale sunt injectate într-o venă.

osteoporoza


Durere severă la nivelul gambelor și crampe pot să apară în osteoporoză, ca durere marcată în genunchi și șold articulațiilor. Osteoporoza - o boala cauzata de lipsa de calciu din organism, la care densitatea osoasă scade. Aceasta boala sunt mai predispuse la blond și o femeie cu ochi albastru cu vârsta de peste 40 de ani, iubitorii de cafea și țigări.

Pentru a determina diagnosticul este atribuit de examinare, care determină densitatea osoasă - Densitometria, este utilizat pentru tratamentul suplimente de calciu.


În cazul în care există o durere acută în throbbing degetul mare. degetul devine roșu, fierbinte, umflate, și orice atingere provoacă durere, este posibil ca acesta este guta. De obicei doare doar piciorul stâng sau drept. Ambele deranjează rar.De ce picioare doare cauza dureri în partea dreaptă și piciorul stâng


Pentru a determina cauzele acestei dureri ar trebui să consulte un reumatolog, care va prescrie un curs de AINS si dieta corecta, care exclude produsele alimentare care duc la deteriorarea.

platfus


Dacă aveți picioare plat, durerea dureri în picioare nu sunt străine pentru tine. În mers pe jos de mult mai repede obosești și se simt durerea în picior și gambă în seara durerea se intensifică, piciorul „văita“, este posibil umflarea gleznelor.

De ce picioare doare cauza dureri în partea dreaptă și piciorul stâng


Pentru tratamentul flatfoot ar trebui să consulte un podiatrist, care vă va direcționa către un punct de oprire cu raze X. Va prescrie exerciții care întăresc boltei piciorului, tălpi interioare ortopedice speciale, precum și în cazuri, medicamente sau intervenții chirurgicale mai severe.

dureri lombare-lombare cruciadă, coloanei vertebrale lombare hernie


În cazul în care picioarele au de multe ori dureri de „tragere“, care sa intensificat în timpul mișcărilor bruște, și chiar și în timpul sărbătorilor, aceste sentimente dureroase nu sunt susceptibile de a provoca dureri lombare este - osteochondrosis cruciadă. Hernia și ciupituri a nervului sciatic observat durere sâcâitoare de fese pe întreaga suprafață din spate a piciorului la călcâi, amorțeală în picioare sau degetele de la picioare, senzație de arsură sau rece.

Pe cauzele și metodele de tratament al durerii la nivelul degetelor pot fi citite în articolul - Durere în degetele de la picioare.

De ce picioare doare cauza dureri în partea dreaptă și piciorul stâng


Pentru diagnosticul corect trebuie sa consulte un neurolog sau chirurg -vertebrologu, care vă va trimite la o tomografie de rezonanță magnetică și în cazul în care diagnosticul este confirmat, se va prescrie un tratament conservator, iar în cazuri mai severe, o intervenție chirurgicală.

diabetul zaharat


Această boală perfidă cum ar fi diabetul zaharat, este, de asemenea, o cauza de durere la nivelul picioarelor pe timp de noapte. picioare umflate, „amorțit“, există o slăbiciune la nivelul picioarelor, furnicături. „“ pielea de gaina Pielea de pe gambe devine uscat, solzoase, mâncărime simțit, convulsii apar pe timp de noapte.

Pentru a determina diabet zaharat nevoie de o consultare endocrinolog și numit printr-un test de sânge, iar în cazul în care diagnosticul este confirmat, în urma tratamentului.

tromboflebită


Dacă vițelul a simțit o senzație de arsură și o durere pulsatila constantă, inflamație și roșeață sunt observate, venele sunt sigilate si atingere apar durere, aceste dureri la nivelul picioarelor cauzate de tromboflebită.

De ce picioare doare cauza dureri în partea dreaptă și piciorul stâng


Pentru tratamentul ar trebui să consulte un chirurg vascular, el va determina venele cât de mult înfundate, dacă amenințarea separării are un cheag de sânge, pentru a trimite o probă de sânge, în scanarea studiului și a prescrie un tratament adecvat.

endarteritis


Acesta este răspunsul la întrebarea: de ce dureri de picioare atunci când mersul pe jos? mersul pe jos Endarteriite după primele 50 - 100 pași există o durere ascuțită în vițel sau picior, dacă vă opriți și odihnă, durerea dispare, dar după o scurtă perioadă de timp apare din nou, după cum sa observat în amorțeala picioarelor. În cazul durerii foarte severe, poate fi blocarea brusca a unei artere majore, în acest caz, trebuie să apelați imediat o ambulanță.

Pentru a confirma diagnosticul de orice nevoie pentru a vedea un chirurg vascular, care vă va trimite la o examinare cuprinzătoare: ecografie vasculară, RMN, angiografie, de aceea este necesar să se ia un test de sange pentru a detecta inflamatie. Tratamentul conservator sau chirurgical este numit de rezultatele sondajului.

De ce picioare doare cauza dureri în partea dreaptă și piciorul stâng

De ce dureri de picioare dupa o alergare?


De altfel jogging-ul greșit poate provoca entorse și se vor produce dureri în picioare în dimineața (după dormit).