De ce senzația de mâncărime buricul -....................

De ce senzația de mâncărime buricul -....................
Aproape toate femeile gravide este însoțită nu numai de toxicitate, oboseala si dureri in partea inferioara, dar, de asemenea, mâncărime la nivelul abdomenului. Confruntați cu acest aspect neplacut, probabil, fiecare gravidă se întreba de ce zgârierea stomac în timpul sarcinii? Nu este în valoare de mult vă faceți griji din cauza acestui fenomen, pentru că în cele mai multe cazuri, aceasta poate fi ușor de explicat în termeni de fiziologie și, prin urmare, este absolut firesc. Cu toate acestea, în cazuri rare, este un simptom al unei boli. Să ne gândim în detaliu cauzele majore de mâncărime la nivelul abdomenului in timpul sarcinii, precum si a afla cum să se ocupe în mod eficient cu ea.3. prurit senil. Tipic pentru bărbații cu vârsta peste 60 de ani. Ea apare atunci când modificările sclerotice în organism, reducând funcția de sistemul endocrin si nervos. Factorul extern este slăbirea turgescenta pielii și moliciune sale.

4. mâncărime de sezon. Acutizarea are loc în perioada de toamnă-iarnă. Tipic pentru persoanele cu boli ale sistemului nervos autonom.

5. mâncărime de căldură. Aceasta are loc în timpul verii, ca răspuns la razele soarelui.

6. Altitudine mâncărime. Caracterizat de la o altitudine de 8000 de metri deasupra nivelului mării. În timpul coborârii de mai jos se oprește mâncărime.

7. Pruritul în timpul sarcinii este cauzată de autointoxication organismului la copil.

8. Localized. Stimulii apar adesea coloranți, îmbrăcăminte, boala intestinului.

Pruritul în timpul sarcinii

Diagnosticul medicului este mai dificil de loc, iar în acest context, se dezvoltă mai mult și mai mult.

Tratamentul bolilor de sex feminin va fi dureros din cauza faptului că inspecția efectuată dureroasă și o mulțime de proceduri.

Și totuși, este necesar să se consulte un medic ginecolog.

O erupție pe burtă?

Este timpul să trecem la probleme mai grave. Există cazuri în care, împreună cu apar erupții cutanate mâncărime. Ce pot să spun? Ca o regulă, orice boală. Acum - în mai multe detalii despre fiecare dintre ele.  • Varicelă, mai frecvent cunoscut la noi ca varicela. Agentul cauzal este un virus dimensiuni destul de mari, care pot trăi pentru ceva timp în aer liber (în soare, el moare aproape instantaneu). De aceea este atât de ușor pentru a obține infectate cu varicela - sensibilitate de pana la 100 la suta! Adulții suferă de boala este extrem de rar, pentru că, de obicei, toate transporta boala in copilarie. Erupția cutanată apare, de obicei, pe partea superioară a corpului, treptat, „sechestrarea“ în partea de jos. voldyriki mici foarte râios, dar scărpinării nu poate fi, deoarece aceasta poate duce la formarea de cicatrici.

erupție pruriginoasă pe stomac

În cazul în care, în plus față de erupții cutanate mâncărime a apărut pe stomacul ei, atunci nu este boala. erupție pruriginoasă poate semnala o suta de patologii diferite: de la reacții alergice la tulburări infecțioase, și bolile vasculare și sânge.

Cauza cea mai primitivă erupții pruriginoase și stomacul poate fi o lipsă de igienă. Pentru a stabili cu exactitate diagnosticul, este necesar pentru a vedea un medic. După erupția este diferit. În plus, majoritatea bolilor sunt simptome asociate.

Pentru perturbarea vyvit timp a organelor interne și pentru a începe tratamentul, femeia gravidă ar trebui să viziteze regulat medicul ginecolog și să descrie cu toate simptomele sale deranjante.

Prevenirea mâncărime

Cine poate asculta și de ce să facă în astfel de cazuri?

Este destul de clar faptul că manifestarea de mâncărime severă a pielii acoperă abdomen, fiecare viitoare mama se pune întrebarea, ce să facă, cum să scape de simptomele neplăcute și dacă acesta nu este un semnal de un fel de eșec în organism, ceea ce poate afecta copilul. Mai întâi trebuie să identificați motivul pentru care a existat o mâncărime, și apoi scoateți-l.

În cazul în care starea unei femei gravide este un factor decisiv întindere a pielii, nu cauzeaza probleme, singurul lucru care poate fi făcut în acest caz, intens aceasta hidratare, iar acest lucru ar trebui să fie făcut, nu atunci când au existat fanioane, iar din primele luni de sarcină. Acesta poate fi utilizat pentru hidratarea produselor cosmetice branduri care sunt hipoalergenice și conțin componente naturale organice din compoziția testată. Înlocuiți crema de înaltă calitate poate fi uleiul de măsline, dar trebuie să aleagă foarte atent.

Livrare gratuita prin curier la Moscova și București, în ziua comenzii.

Trimiterea ordinelor către alte regiuni din România Mail și diverse companii de transport.

Corpul galben în timpul sarcinii joacă un rol important în mai devreme de termenii săi, cu lipsa funcției rulment copil devine posibilă.


Mai mult decât atât, simultan cu pielea de pe abdomen, puteți acoperi, de asemenea, crema de piele de pe piept și șolduri, ca și aici, de asemenea, pot să apară fanioane. Și o atenție deosebită pielii hidratare piept ar trebui să fie administrat în al treilea trimestru, în această perioadă, glanda mamară crește activitatea tuturor femeilor.