De ce senzația de mâncărime pântecul - cea mai buna revista on-line

Noi mame burta poate mancarime sarcina cât mai devreme, și la o dată ulterioară. Uneori mâncărimea devine de nesuportat. Dar poate fi redus sau complet eliminate. Este foarte rar această mâncărime este un semnal de alarmă. Creșterile abdomenului, pielea este întinsă, și pentru că este zgâriat. Pentru a ușura mâncărime, puteți lubrifia pielea cu crema de grăsime. Acesta va deveni mult mai ușor.Printre cauzele în condiții de siguranță în abdomen prurit poate fi, de asemenea, numit cosmetice purtarea sintetice, lână sau alte țesuturi. După sarcină - o stare specială. Femeia devine mai sensibilă.

Iar faptul că, înainte de sarcină, să nu provoace reacții adverse în timpul procreerii nu poate fi percepută de către organism.

Cauza principală a mâncărime în abdomen în timpul sarcinii este creșterea continuă a volumului abdomenului, din cauza care pielea este întinsă și apar striuri (sau intindere) - acest proces este de a provoca apariția de mâncărime. Vergeturile - cicatrici de modificări ale pielii care rezultă din încălcarea de elasticitate a pielii. Elasticitatea pielii depinde de sinteza de colagen si elastina, care este rupt atunci când reorganizarea hormonală a corpului în timpul sarcinii. Pruritul vergeturilor se numește dermatoza polimorfă gravidă. Când vedeți o astfel de mâncărime ar trebui doar să așteptați și să încerce să nu pieptene pielea. Aceasta mâncărime nu este necesar să se teamă, apare în zone mici ale pielii, nu este foarte pronunțat și este destul de natural în timpul sarcinii.
Dar dacă burta foarte senzația de mâncărime în timpul sarcinii, nu lăsați acest lucru fără o atenție. Acest simptom este o mancarime intolerabilă a pielii, poate semnala violarea ficatului. Motivul pentru astfel de încălcări pot fi colestază, hepatită, colecistită și alte boli grave. Mâncărime cauzate de tulburări ale ficatului, mâncărime nu numai stomacul, ci și alte părți ale corpului: mancarime se poate răspândi la piept, spate, abdomen, brațe sau picioare. În acest caz, există o amenințare reală, nu numai la starea de sanatate a mamei insarcinate, dar, de asemenea, durata de viață a fătului.
Sub suspiciune de colestază acută (pancreatită holetsistitnogo) sunt supuse acelor femei care sunt pre-sarcina a suferit de grup hepatita A, colelitiaza, și femeile care suferă de colecistită cronică. Riscul de tulburări ale ficatului în timpul sarcinii primi, de asemenea, femei, eclozat un băiat sau o sarcină multiplă, și femeile însărcinate, a căror vârstă este mai mare de 32 de ani.
Un alt motiv pentru care stomacul poate fi zgâriat, este apariția reacțiilor alergice. Alergia în timpul sarcinii poate apărea nu provoca o reacție alergică înainte de alimentele obișnuite (să nu mai vorbim de fructe de mare și fructe exotice), pe medicamente, pe de praf, polen, scuamele de animale, etc. Foarte des la femeile gravide dezvolta reacții alergice la țesături sintetice sau lână, precum și produse cosmetice.Unele produse de igienă și produse de îngrijire a corpului poate deveni brusc de nesuportat pentru o femeie gravidă

În cazul în care o erupție pe abdomen copilului

De ce burta zgâriat copilul și erupție cutanată? Copilul nu este încă perfectă, sistemul imunitar este slăbit. În general, erupția în sine - acesta este un semn al unei boli infecțioase. În cazul în care copilul are primele semne, contactați medicul pediatru.

Cauzele erupții cutanate și mâncărime la copii

1. Poate copilul are rujeola. Rujeola - o boală infecțioasă, cu dureri de cap, febră și curge nasul. Copil efectul de orbire enervant, el a fost în mod constant tuse. Erupția cutanată apare nu numai pe abdomen, dar, de asemenea, pe cap, in spatele urechilor, apoi pe tot corpul. Acesta dispare după trei zile.

2. Varicela sau cum este numit în oameni, vărsat de vânt. erupții cutanate Varicela este răspândit pe tot corpul, inclusiv la nivelul stomacului.

3. rubeolă. Reprezintă pete roz rotund forma. Acestea sunt comune precum varicela, pe tot corpul.

4. mononucleoza. Caracterizat prin erupție cutanată pe abdomen, picioare și față.

Nu trebuie să uităm că întotdeauna și aproape orice o femeie gravidă poate dezvolta o alergie, care, printre altele, se poate manifesta prin mâncărime.

Ce gravidă

Boli ale ficatului, rinichi, vezica biliară. În cazuri rare, mancarime pe abdomen și alte părți ale corpului este un simptom al preeclampsiei sau alte boli foarte grave, cum ar fi hepatita, colecistită, pancreatită, și așa mai departe. N. Acest lucru este un motiv de tratament imediat la medic. În principal, mâncărimi cauzate de aceste boli, există la sfârșitul sarcinii. Dacă pornind de la aproximativ săptămâna 38th de sarcină, va deveni mai puternic, chiar și cu o senzație de arsură, mâncărime stomac, trebuie să se adreseze urgent la participarea la obstetrician-ginecolog. Aceste boli pot provoca daune considerabile nu numai sănătatea, ci și starea de sănătate a copilului în uter, și, uneori, chiar duce la moartea fatului. Prin urmare, medicii de multe ori decid sa stimuleze nastere prematura, pentru a evita moartea copilului.

Semne mancarimilor deget

Anemia este un simptom al scabiei degetele de la ambele mâini. Acest lucru implică necesitatea de a vedea un medic. Toes mâncărime pentru a schimba în vreme, vreme rea. Dar toate semnele de scabie degete sunt valabile numai pentru persoanele în vârstă.

semn de san Râios

Când zgâriat piept, se așteaptă vreme rea. În unele culturi, această abordare va însemna durere.

Protecția împotriva deochi sunt amulete și talismane.

talisman runic slave poate proteja de blestemul. Aceasta este o protecție foarte puternic de efectele nocive ale energiei.

Valoarea de diagnostic nu este mare, dar vei fi sigur că influența străină pe soarta nu.

  • Zoster - este un fel de virus, care este însoțită de mâncărime și la exfoliere patch-uri severe.
  • Rubeola - manifestată sub forma unor pete rotunde cu o culoare roz pal.
  • Eritemul - o boală infecțioasă se manifestă în papule roșii plane, care apoi cresc și se îmbină unele cu altele.
  • Urticaria - este apariția veziculelor roșii mancarime pe corp. Acest lucru poate provoca o boala intepaturi de insecte, alimente, medicamente, infecții, insuficiență hepatică, rinichi și așa mai departe.

Pentru a diagnostica orice probleme de sănătate, ar trebui să consulte un specialist. Un medic experimentat va fi capabil să recunoască problema în timp util pentru a efectua examinările și verificările necesare, dacă este necesar, să numească un tratament adecvat, în concordanță cu poziția femeilor.