De ce vis de copii 1

De ce vis de copii 1

Copiii ... Cât de mult din acest cuvânt ca sinonime și similes a inventat poporul nostru. Judecător pentru tine

Copil, copii. fiu, copil, copil, copil ... Aici este o listă parțială a „Viața florilor“ noastre, de modul în care este încă unul dintre simbolurile firimituri noastre.Copiii sunt bucuria și tristețea, bucuria și tristețea, nopți nedormite și este deliciul primii pași și primele cuvinte.

Copiii sunt speranța că vor face acest lucru, așa cum am putea doar să viseze.

Copii - este creația noastră, și cât de mult și ceea ce ne-am pus în ele, după aceste fructe și să colecteze

Interpretare vis Miller Gustavus Hindman. Interpretarea cuvântului copii

Dreaming copii frumosi - vesteste extraordinara prosperitate, fericire și aducător de noroc.

Pentru o mamă să viseze plămânii copilului - ceea ce înseamnă că va fi întotdeauna în stare bună de sănătate, dar va perturba alte probleme minore asociate cu ea.

A se vedea copiii care lucrează sau studiază, vestitori pace și prosperitate.

Pentru a vis de copilul cu disperare bolnav sau mort - înseamnă că aveți motive să se teamă, deoarece există amenințări teribile pentru bunăstarea lui.

Pentru a vis de un copil mort - anxietate și frustrare în viitorul apropiat.

Ne pare rău ceva plâns copii - un semn de probleme viitoare, premonitii deranjante, înșelăciune și amabilitatea prietenilor tăi imaginari.

Joacă-te și mizerie în jurul cu copiii - ceea ce înseamnă că va atinge obiectivul în toate afacerile de afaceri și dragoste.

Interpretare vis Evgeny Tsvetkov. Sensul copiilor

Kissing copii într-un vis - să fie calm.

Copil visează să surprindă; supt copil - la bunăstarea; frumos - spre bucuria; gol și murdar, urât - litigii, venind pe neașteptate căzut probleme.

Interpretare vis Vanga. Copii Dreaming

Visul mulți copii - trebuie să-și petreacă prea mult timp și energie pe micile probleme pe care le va avea din abundență. Acest vis poate profețește și creșterea ratelor natalității pe pământ.

Mă văd ca un copil - te porți ca poznele copiilor tăi nu sunt doar extrem de nepotrivit, dar, de asemenea, rănit pe alții.

Dacă ați visat de copiii care plîng, planeta este în pericol. Timpul va veni vremea când oamenii vor merge la război, femeile vor fi angajate treburi nezhenskimi, iar copiii vor fi într-adevăr o mulțime de plâns. Dreamer viziunea lui prevestește probleme care vine din propriile lor copii sau frați mai apropiate rude.

Copiii cu dizabilități au apărut în vis, sugerează că obiceiurile lor rele pe care le răni nu numai propria lor, dar, de asemenea, starea de sănătate a oamenilor din jurul lor. În unele cazuri, visul prezice un dezastru ecologic pe o scară globală.

Pentru a vedea copiii lor - să fie atent, construirea de relații cu casa lor. Probabil, acțiunile lor și cuvintele lor, te insultă mare.

Somn saraci este de a căuta pentru copii: o serie de probleme mici, va face imposibilă pentru a rezolva situația dificilă.

Joaca-te cu copii - sunteți în căutare de lucru pentru toată lumea. Cu toate acestea, de ceva timp vei cheltui pe munca vechi, care nu le place și pe care le privează de ultimele forțe.Visul interpretarea lui Sigmund Freud. visate pentru copii

Copiii sunt un simbol al organelor genitale, în general, sunt de sex masculin și feminin.

Adesea se presupune că băiatul este un simbol al organelor genitale masculine, iar fata - mutilarea genitală a femeilor, dar nu este în mod necesar acest lucru.

Dacă joci sau babysitting copii, atunci aveți o dorință foarte puternică de auto-satisfacție, care nu poate și nu doresc să se confrunte.

Dacă pedepsi sau jart un copil, în general, sau de sex opus al copilului, de asemenea, ea spune despre dorința ta pentru auto-satisfacție.

Dar, dacă pedepsi copilul de un singur sex cu tine, se poate vorbi despre pofta ta pentru orientarea sexuală nu tradițională.

Dacă salvați un copil de pericol, de exemplu, un scufundarea, se vorbește despre volumele dorinta ta de a avea un copil, eventual, receptorul.

Ce pot să vă spun, rezumând cele de mai sus scrise? Freud om bătrân a zâmbit ca întotdeauna, și am curajul și reinterpreteze interpretarea sa.

Primul pas este de a înlocui cuvântul de auto-satisfacție pe cuvântul afirmarea

Din moment ce, după cum ne gândim, subconstient, noi visăm mereu că copiii noștri au reușit în ceea ce noi nu avem suficient timp sau pot interfera cu circumstanțele.

Da, este o auto-afirmare în detrimentul copilului, acesta este și acest lucru nu merge mai departe, este în natura noastră.

Prin urmare, dacă vom vedea un copil într-un vis pentru o activitate specifică, atunci poate că acest lucru este realizarea dorințelor și viselor copiilor noștri

Buna ziua ajuta la realizarea vis am fost într-o pădure întunecată pe de altă parte, este o fată și dă-mi mâinile a trei chei subiecte ursuleț și cancer de vii uite spre a se vedea ca un prieten îngroapă copiii lor, un băiat și o fată (în realnostі au un alt baietel) in picioare arata spre și văd o mulțime de grădină înflorită trandafiri roșii mare prieten și un staviti srivaet despre Dve mă duc la ea și să spun, de ce este doar unul trandafiri staviti Mogili cele două, și eu trandafiri srivayu și se pune într-un al doilea mormânt în mână și un urs de jucărie pentru indicele Taxa de s este raka.k foarte vtsipilsya la acest vis

Bună ziua, Sola. Ajutor pentru a explica visul. Am sorteze în hainele și să nu acorde atenție la 2 apeluri pierdute, și am văzut că el a numit fostul iubit, ea a alergat la ușă pentru ao deschide. Am văzut umbra de pantofi pentru bărbați. Am deschis ușa și acolo stă bezprizornaya fată cu bob de păr negru. Începe să-mi rupe, am vorbit despre asta în acest moment. În cele din urmă, am închis ușa și nu a lăsat-o. A intrat în cameră, am decis să-i spun pape.razbudila-l, și apoi din nou soneria. Era fată chiar mai mic. Și am vrut să fug la casa
Dupa ce fata a devenit chiar mai mult. În cele din urmă, au intrat în curtea noastră, deși nu-mi amintesc cum sa întâmplat. Discutați ce a fost asta. Și m-am trezit.

Unele probleme mici, dar obsesiv la ușa ta

De ce vis de copii 1

Alo Am visat fiul nostru. Ca în cazul în care se întoarce pe o mașină veche și murdăria de roțile oblyapala el jumătate a corpului (partea stângă), brațul, un pic lovit pe fata. În acest caz, soțul a stat deoparte și am așteptat până când fiul său se va transforma în jurul valorii de un pic supărat pe mine (ceva ce am fost vinovat). Apoi a așezat în mașină și du-te undeva. Ajutor, vă rugăm, explicați să doarmă.

Ce fel de probleme, indiferent cât de sinceră. Cu soțul și fiul ei au înstrăinat

De ce vis de copii 1

Visat astăzi că am început să-l bată într-un vis al nepoatele sale, mi-au spus sever razozlili.I am început să toarne agresiunea asupra lor (este de fapt 7 și 9 ani, ies cu ei, avem un moment bun, cum ar fi ieri)?

Bună ziua. Te rog spune-mi, am avut un vis pe care am doi copii (deși, în viața reală malenbkaya fiica) și am să plece și se plâng de viața mea, acum am devenit mai rău, iar înaintea lor viața mea a fost mai bine și ca un exemplu de plkpzyvayu pe pantofi pisica lui sunt mici și cizme de pe un ac de păr de pisică ransche am purtat doar. Și de ce este visul meu, încă o mulțime de pantofi de vară luminoase. Ce ar putea fi?

Speranță pentru o îmbunătățire rapidă în condițiile materiale -perhaps, în această vară

Lasă un răspuns Anulează răspuns

Inregistrare sau Autentificare pentru a scrie vis sau lăsați răspunsul la înregistrarea.

Fără înregistrare, vă rugăm să posta întrebarea experților-astrologii în caseta din dreapta jos, GRATUIT!

Caută pe site

Postări recente