De ce vis de copii în brațe

Prunci în brațe. interpretare modernă vis

Swing într-un vis în mâinile unui copil bolnav nu prevestește nimic bun. risc Waking visător care se confruntă dificultăți severe și cu dificultățile vieții. Păstrați la îndemână aruncată de cineva copil - un câștig financiar în viitorul apropiat. Femeile gravide este un vis poate prezice sexul copilului nenăscut în cazul în care copilul deține femeia, atunci este probabil să aibă o fiică, iar dacă un om - pare băiat născut.De ce vis de copii în brațe? Oriental vis de carte

Fete tinere sugari-băieți la mâinile promisiune pentru apariția în viitor a fanilor. Bărbați astfel de vise promit tot ajutorul posibil de la prieteni într-un fel sau o altă situație dificilă. Dacă mâinile visat o fată, realitatea vine succese creative și începuturi mari. Interpreții acestei cărți vis sunt sfătuiți să nu piardă această oportunitate.

Franceză vis de carte: copil în brațe

Conform acestei carte de vis, copiii în mâinile unui vis pînă atunci noroc fără precedent bun. Dacă o femeie visează, deoarece nu numai că deține un copil, dar, de asemenea, pentru a hrăni copilul în viața reală, multe dintre dorințele sale cele mai intime să fie îndeplinite. Este interesant faptul că acestea sunt îndeplinite destul de repede și într-un timp scurt.Sugari. Interpretare vis Tsvetkov

babes gol pe mana sa viseze probleme mari care vor veni în curând la visătorului. Treceți pe lângă ei nu va reuși, dar puteți încerca să reducă posibilele consecințe la un nivel minim: pentru că visătorul este nevoie de rezistenta, răbdare și inteligență. Ar face bine să se înroleze sprijinul prietenilor care sunt dispuși să vă ajute prin toate vicisitudinile vieții.

copii bolnavi în brațele ei de vis la depresie severă, care va avea în curând posesia visătorului. Nu este exclus, și vizite la un terapeut, care va prescrie un tratament adecvat. În principiu, utilizarea de antidepresive - este posibila dezvoltare maximă negativă a evenimentelor reale după o astfel de vise, așa că nu vă faceți griji în special cu privire la aceasta. Păstrați mâna copilului și vorbesc cu el într-un vis - pentru boala unui caracter.

Prunci în brațe. Interpretare vis Vanga

Păstrați copilul cu mâinile murdare, încercați să-l balansoar, și în orice mod de a lull Lisp - la banda neagră în viața reală: venind numeroase dificultăți și ghinionul continuă. Pentru a acalmie copilul, menținându-l mâinile curate - o credință fermă în succes și într-o putere mai mare. Aparent, visătorul lipseste este solul spiritual pentru atingerea scopurilor lor. Dar ele vor fi realizate după acest vis!