De ce vis despre mare vis de carte - mare, într-un vis

De ce vis despre mare vis de carte - mare, într-un vis

De ce vis a vis de mare Miller Interpretarea

Miller a interpretat visul de mare ca o modalitate de așteptări neîmplinite sau înclinații. Dacă bogăția financiară a visătorului i se potrivește, spiritul său rămâne nesatisfăcută.Auzi zgomotul surf, prins splina, avertizează de viață fără sens și opresiv, în care vor fi prietenii și momente romantice, daca nu se face nimic.

În cazul în care tânăra a visat că ea a fost în compania cuiva drag plutește pe suprafața mării, fără vânt, ea prefigurează punerea în aplicare a tinerilor și vise îndelung cultivate, a efectuat o viață de distracție.

Marea într-un vis - o carte de vis Freud

În vis visat Seascape departe - de sex visător, în acest stadiu nu ajunge satisfacție. Faptul că complexele sunt propria lor atractivitate, care nu se relaxeze in timpul actului sexual, chiar cu un partener ce-ți place.

Dacă vă bucura de peisaj senină navă de suprafață mare sau mal - un vis sugerează să vă că nu aveți suficientă încredere în viitor. Și tu vis prezice că în curând această încredere vi se va acorda.

A se vedea plutind familiar în apa de mare - simbolizează că ești în realitate, aceasta va ajuta la depășirea unor probleme că această persoană nu este în măsură să se rezolve. A se vedea, se tăvălesc - indică faptul că viața este de succes pentru tine în toate gamele, datorită unei sfere intime cu drepturi depline, rolul pe care îl subestimat înainte.

Introdu marea înfuriată, prezice noaptea de dormit fierbinte și pasionat, ce se va întâmpla dintr-o dată, fără nici un fel de plan sau condițiile prealabile.

Înot într-un vis printre mare de spațiu - aceasta înseamnă că se străduiesc să învețe ceva interesant. Fii pregătit pentru faptul că curiozitatea ta poate aduce o mulțime de durere.

Ce vrei să spui un mare vis - interpretare de vis Vanga

mare liniștită, fără vânt să doarmă prezice succesul în viața profesională, respect între colegi și viața pașnică, liniștită.

În cazul în care a fost anticipat furtuna - este un vestitor de reputația pierdut în ochii altora.

De ce vis la mare pe cartea de vis Medeea

A se vedea spațiul mare de vis - prezența unei creșteri expansiv și creativ în lumea reală.

În vis, seascape cu un orizont clar - distracție și bunăstarea.

Urla mare, în vis, furtuna - la iubirea nefericită sau de îngrijire ce yavyatsya consecință a fervoare deplasate.

De ce vis la mare - pe cartea de vis ezoterice

În vis, Seascape fel îl vezi, reflectă în mod simbolic cursul destinului tău. Dupa cum vezi, așa că și trăi viața: marea în fața ta în pace - și o viață plină de pace și bucurie blagoposostoyaniya, în imaginea de o mare furtunoasă este ascunsă de informații că în viață nu există stabilitate.

Locația, unde a fost de dormit într-un vis - pe plajă sau pe partea de jos sau pe suprafața mării, și așa mai departe - ca ranguri în lumea reală și va ocupa încă ceva timp.

De ce vis la mare - pe vis Interpretare Tsvetkov

Contemplează-vă de mers pe jos de-a lungul litoralului - o cale.

Uita-te la mările - pentru a primi știri importante din țări îndepărtate.

A se vedea culori apa de mare albastrea - pentru a satisface o persoană importantă.

În visul de a naviga pe navă - un vsudbe rândul său radical.

De ce vis la mare - pe vis Interpretare Hasse

Uita-te la un vis mare este calm - la fluxul senin al vieții.

imagine Marea turbulent - soarta va fi plin de zile interesante aventura următoare.

Înota în apele maritime - la obiectivele îndrăznețe.

Scăderea mare - a fost de curând să sufere deteriorări.

A se vedea în scena de vis înec proprii în mare - un vis sugerează visătorului că el creează toate problemele el însuși.

De ce vis la mare - pe vis Interpretare Frost

Imaginea peisajului mare într-un vis - să aibă grijă.

În cazul în care marea este calmă - înseamnă că, în timpul destinul - o liniște și ubakyukivayuschee.

mare turbulenta într-un vis prezice certurile de familie aproape.

Care se încadrează în mare - pentru a participa la un eveniment nesigur.

A se vedea scufundarea propria persoană - nu vor fi probleme cu privire la vinovăția personală.

De ce vis la mare - privind interpretarea vis franceză

A se vedea marea deschisă - un semn bun, care este un precursor pentru sănătatea și bunăstarea.

Atunci când în mare un val mic - o victorie peste obstacole, sau un simbol care va fi capabil de a restabili ordinea în cazurile în care acestea nu au putut găsi o soluție.

În cazul în care marea este un vis suspect liniștit sau invers este foarte agitat - la testul, ceea ce ia o mulțime de putere și curaj.

Pentru a cădea în adâncimi de mare - perioadă lungă zdorovem.v posedă remarcabile atunci când o viziune de dureri de somn, este necesar pentru a recupera.

De ce vis de o mare curată, limpede, frumos? apă albastră, albastră în mare - o carte de vis.

A se vedea în vise senină Seascape, liniștit - un vis-un vestitor de o viață lipsită de griji.

Atunci când într-un vis plutind pe mare, vedeți apa limpede, transparent, și, în realitate, nu va exista nici o interferență și obstacole pentru a atinge obiectivele cele mai prețuite.În vis, ai venit la o mare liniștită, calmă - înseamnă că trebuie să înceapă viața de la zero.

A se vedea turcoaz perla de apă curată - pentru a determina prioritățile finale în viața ta.

De ce vis de o mare murdar, nepătruns

Acest vis nu prezice nimic bun. Aceasta înseamnă că ați început o dungă neagră în viața lui.

În vis, bea apă murdară - este o boală.

A căzut în somn în apă murdară - înseamnă a face pas nepotrivită.

În vis pentru a vedea apa de inundații a intrat în casa ta - ea prevestește pericol, dar în cazul în care apa se va depărta rapid, ceea ce înseamnă că problema va trece fără să o pierdere majoră pentru tine.

Pentru a visa ca apa pura pe ochi devine tulbure și murdar, atunci în curând vei avea probleme. Și dacă apa tulbure se va transforma într-o plasă, aceasta înseamnă că viața va primi mai bine în curând.

Când femeia a visat că ea obstuplena apă tulbure și furios - se va înconjura bârfe. Barbatii vis de un vis pentru intrigă de colegi sau concurenți.

Disponibil la carte de vis, pentru care vis apă tulbure și murdară, este posibil să se corecteze situația sau se pregătească pentru probleme.

De ce vis de o mare furios? Interpretare vis - o furtună pe mare.

Uita-te într-un vis de marea înfuriată - să fie enervant vârtej de evenimente. Prins într-un puternic furtună tine sau cei dragi - la nepunerea la pierderi.

Pentru a visa ca valurile rostogolit pe uscat, măturând totul în calea sa - o ceartă în familie.

A se vedea mare neliniștite în vis dimineața - pentru a nu o cale scurtă, în cazul în care la apus de soare - oaspeții neașteptate.

Pentru a vedea cum apa târât cu pietre și nisip - la confuzie și bârfe frivol.

Pentru a vis, la fel ca marea în fața recursurilor în abisul barbotare liniștit - de fapt, evenimentele din destinul tău, de asemenea, se va schimba rapid.

În cazul în care o furtună pe mare însoțită de o furtună, afaceri financiare apoi trezirea lui dreamer va fi puternic afectate.

Pentru a vis ondulație cu spuma - pentru a clarifica relația dificilă.

În vis, să ia un avertisment furtuna - este dezamăgitor de știri pentru a primi.

Nu furtuna puternică - înseamnă că trebuie să suporte o bandă neagră scurtă de probleme și necazuri în viața sa personală.

Ce un vis să înoate, să înoate în mare?

Văzându-se plutind în mare, știi că te va ajuta pe alții să depășească dificultățile cu care el singur nu a putut face față.

Înot în apele mării - chiar și simbolic spune că totul este bine în viața mea.

Pentru a vis pe măsură ce înota în mare, în coloana de apă - de fapt, vrei să știi unele cunoștințe inaccesibile pentru tine, atunci într-adevăr nu trebuie să știe pentru propria bunăstare.

De ce chiar vis de la mare

 • Nisipul mării într-un vis - avertizează în legătură cu o întâlnire cu cineva care a promis să vă ofere orice serviciu. nisip de mare - un somn bun, prezice o schimbare pozitivă în viața ta, promite fericirea cu o persoană iubită.
 • nisip alb - prevesteste probleme.
 • Pe plajă puteți vedea nisipul - este mâhnit din cauza importanței cauzei.
 • Nisip de pe mal - înseamnă că viața se va schimba în rău.
 • Vis nisip - amintiți-vă că viața este de scurtă durată, prezice despre bolile existente, nu întârzie vizita la medic.
 • Munții de nisip - găsi sentiment enervant de dezamăgire amară, resentimente și indignare.
 • A se vedea acumulări mari de nisip - securitate în viață, întâlnire de bun venit.
 • În vis, plaja, nisip, mare, a se vedea - veți găsi un timp excelent petrecut, a restabili armonia si sanatatea interioara.
 • Pentru a vis de nisip umed - situația financiară se îmbunătățește.
 • nisip galben - o îmbunătățire bruscă a situației financiare.
 • Mersul pe nisip - o dată romantică în realitate, relația reciprocă, sexul pasional.
 • Acoperite cu nisip - este o boală, indispoziție.
 • Sweep nisip - este creșterea situației financiare.
 • mare la rece într-un vis - prevestește o răcire în relațiile cu un partener, datorită faptului că legătura spirituală dintre tine nu mai este acolo, sau începe să se estompeze. Acesta este un vis rău pentru femei căsătorite. Ar trebui să se acorde mai mult timp pentru a lucra la relația cu soțul ei.
 • Partea de jos a mării - pentru a vedea această imagine înseamnă că așteptați pentru eveniment de natură a realității favorabile, dar numai în cazul în care partea de jos este în mod clar vizibil prin apa pura transparenta.
 • În general, imaginea de jos a oricărui corp de apă prevesteste pe care le va avea patronajul persoane influente. Acest semnal este același și că va fi în curând o decizie importantă pentru tine de sarcină.
 • Dacă în partea de jos puteți vedea viața marină în toată diversitatea lor, este un semn că viața ta va fi plină de aventură și schimbare interesantă.
 • În cazul în care partea de jos a visat anhidru la mare, somn de așteptare pentru pierderea, probleme, boala. Un astfel de caracter poate sugera să vă că organismul dumneavoastră îi lipsește orice urmă. Observați dieta, vă rugăm să introduceți-l produse utile, prop complex de vitamine.
 • Dacă te vezi scufunda în partea de jos, atunci în curând va trebui să treacă printr-o serie de ghinioane, și puteți acoperi o depresie prelungită. Chiuveta la partea de jos în vis înseamnă că ați atins adâncurile propriei sale „I“.
 • Marea Neagră - vestitorul schimbări severe, în special în sfera de afaceri. Și dacă marea este încă aspră, apoi ieși din probleme vor fi posibile, nu în curând. Ia curaj - o luptă lungă pentru liniște râvnit și bunăstarea.
 • mare uscate - ca cel precedent, un simbol al visătorului nu promite nimic bun. Se poate deteriora suportul material al familiei sau clătina reputație la locul de muncă, carierele lor au cineva ar putea obține în jur. Cu toate acestea, dacă vă dau la pesimism, perioada problemelor poate fi amânată. Nu fi descurajat.
 • Să se înece în mare - imaginea unui ambiguu, dar întotdeauna vestitori unele pierderi. Punct de vedere material, timpul va veni limitări: va trebui să amâne achiziția investiției limită dorită în diverse proiecte. Cu toate acestea, puritatea apei, ceea ce înseamnă prea mult în aceste vise. Dacă este curat, problemele vor fi un pic, și vă repede pentru a le din dreapta. Înece în apele tulburi ale mării - îngrijire complet absorbiți pentru o lungă perioadă de timp. Unele cărți de vis această viziune spune că va trebui să părăsească casele lor, foarte mult timp.
 • Salt în mare - vă așteaptă noi realizări și evenimentele pe care le zakruzhat într-un vârtej de zile de zbor rapid.
 • Salt în apă de la o înălțime de spații deschise - un vis avertizează că de multe ori eliberat din neatentie in decizii importante.
 • Marea fete de vis agitate - Gazette relație rău cu iubitul ei, incertitudinea în dragostea Lui. O astfel de condiție poate împinge să rupă cu ea. Aveți răbdare! Poate că dvs. de tineri persoană probleme, iar acest lucru explică răceala temporară pentru tine.
 • Marea agitat tipul din vis pentru a vedea - soarta unui indiciu a ceea ce se apropie perioada de „maraton“, agresiv sexual cu un favorit, sau o viață intimă stabilită va deveni mai diversă și vibrante. Asteptati surprize din a doua jumătate!
 • Uita-te la o furtună - te pândesc dificultățile în viață și de afaceri, care va veni foarte brusc.
 • albastru nemărginită mare - vă așteptați victoria. Oamenii de afaceri vis emisiunile pe care le încheie o afacere, sau trece la un nivel superior în cariera sa.
 • mare și frumoasă într-o zi insorita - fata promite pentru a primi o ofertă de la un iubit, elevii nu pot fi frică de „nesatisfăcător“ pentru sesiunea.
 • Marea acoperit de gheata - un vis pentru iubitorii nu cel mai bun. Aceasta înseamnă că, în oboseala restante relație, atât morală și spirituală, dar nu-ți fie frică de acest lucru, uneori este util.
 • Marea la momentul mareea - o indicație că veți găsi o îmbogățire neașteptată, dar valul spune că va avea în curând să-și petreacă stocate pentru o zi ploioasă de bani.

Care este visul tău pentru zilele săptămânii