De ce vis o oferta de carte de vis să se căsătorească, căsătorie, inel, a primit tipul,

Ce vis propunere de căsătorie? De multe ori au considerat realitate obsedantă, vizualizare primesc în vise. Fetele „de măritat“ este văzut în visele unui prinț frumos, chiar și fără cai, dar în costume frumoase, cu flori și prețioase cutie de catifea care inel pobloskivayut. Unele dintre aceste vise - e doar un detaliu desen vis devine o altă parte a profeției sau avertizare.De ce vis o oferta de carte de vis să se căsătorească, căsătorie, inel, a primit tipul,
realitate obsedantă gândit de multe ori, de vizualizare a primi în vise

De ce vis de propunerea de căsătorie: interpretarea în cărțile de vis

Horoscop, compuse de psihologi, prezicători și yoghinii cu privire la problema este practic unanimă. În vis spune cărți, în cazul în care visele propunere făcută într-o viziune de noapte, un iubit-o, este probabil, această dorință de vizualizare se leagă soarta sa la Cavalier inima dulce. Acest vis este motivul real de bază, și el a fost destinat să devină realitate. Și în curând dacă acest eveniment se intampla, va trebui să fie judecat de zilele săptămânii, când a avut un vis.

Interpretare vis G. Miller tratează propunerea de căsătorie de la un iubit-o, cum ar fi:

 • schimbări viitoare. Plăcut sau nu vor fi judecați după ce sentimente pe partea ta a fost însoțită de evenimente ce au loc în viziunea.
 • Aceasta afectează interpretarea hainelor și atmosfera generală, explicația romantică.
 • Propunerea de a schimba starea proprie și a primit de la un străin, un vis pentru venirea cunoștință cu a doua jumătate lui.
 • Pentru femeia măritată este o viziune a unui Consiliu, să fie mai modeste, mai puțin pentru a atrage atenția oamenilor.

Vis Interpretarea Fel prezice succesul în afaceri, accesul la un nou, nivel mai ridicat de viață.

prezice Gypsy vis de carte o femeie care a văzut un vis cu propunerea de a uni destinele lor de la plăcut pentru om ei:

Dacă un om visează că el este de a face o ofertă, chiar dacă este preferata ta, atunci acest lucru nu prevestește nimic bun. Poate că va trebui să-și asume obligațiile oneroase, împlinirea pe care el nu a putut refuza.

Interpretarea Astromeridian și vis al secolului XXI Morpheus decodifica mesajul, cum ar fi:

 • Evenimente viitoare, reflectate în somn.
 • Pentru o fată care nu are mirele, acest vis este un semn de cunoștință cu un statut pețitori.
 • În cazul în care visul este un vis de o femeie căsătorită, astfel încât relația maritală se va muta într-o nouă fază. Poate că acest lucru se datorează nașterea unui copil, nepot, sau se deplasează într-o nouă reședință. Dar este posibil ca cuplurile care au trăit sub același acoperiș timp de mai mulți ani, să fie în măsură să se întoarcă la fosta lor ardoarea relație.

Interpretarea de somn, în cazul în care propunerea este făcută cu inelul dă o interpretare modernă vis:

 • Cunoștință sau un străin cere onoarea de a deveni un partener în viață, acest vis promite o nouă cunoștință.
 • Chiar și omul, prima reuniune, care poate provoca iritații severe, și, în consecință, poate fi indispensabilă.
 • bucuria inefabilă cu experienta in timpul somnului, spune evenimente aproximare care va schimba viața.
 • Resentimentele și furie cu experiență de propunere, sunt un semn de despărțire iminentă cu prietenul curent. El nu este un erou al romanului.

Interpretare vis Wanderer, compilat cu ajutorul meditației, prevestește:

Propunerea de căsătorie în vise bărbați

Propunere de căsătorie ... așa vis vizita și bărbați. Cel mai adesea, acestea ar trebui să fie tratate ca avertismente, atenționări.De ce vis o oferta de carte de vis să se căsătorească, căsătorie, inel, a primit tipul,
Omul Resolute care visează că el își propune să creeze o familie, cel mai probabil, a luat angajamentul de greu de rezolvat
 • Omul Resolute care visează că el își propune să creeze o familie, cel mai probabil, a luat obligațiile greu de rezolvat. În cazul în care acest lucru este valabil pentru activitățile sale profesionale, să-l în acest timp de viață, puteți aplica spune: - „Căsătorit pe cont propriu de lucru“ Complexitatea depășirea obstacolelor în viață, depind de starea emoțională trăită de un om într-un vis.
 • tânăr nedefinita a avut un vis: este de natură să afecteze îndoielile sale înainte de explicația viitoare cu iubita lui.
 • Fii un martor într-o propunere de căsătorie vis care face relativ mai tineri, ceea ce înseamnă că el însuși nu a fost destinat să se căsătorească.

Suntem maeștri ai propriului lor destin. Oricare ar fi prezis vis, efectele pe care prezice el, poate fi evitată. Pentru a face acest lucru, regândească modul lor de viață.

Ia-o propunere de căsătorie de la un prieten al unui om într-un vis

Tipul așteaptă propuneri de la realitatea, a făcut-o într-un vis - este un semn bun:

 • schimbari dramatice in viata Swift.
 • Căsătoria va avea loc, dacă nu oficial, civil.
 • Puterea Uniunii contribuie, sentimente reciproce sincere.
 • In apropiere se afla un om, potrivit pentru rolul de mire, atunci Morpheus prezice apariția iminentă.

De ce vis o oferta de carte de vis să se căsătorească, căsătorie, inel, a primit tipul,
Tipul așteaptă propuneri de la realitatea, a făcut-o într-un vis - este un semn bun

Propunerea de căsătorie într-un vis a venit de la fostul iubit

În timp ce omul, cu care relațiile au în trecut, te alungare într-un vis, cu privire la evoluția relațiilor în viața reală pot fi uitate. întoarcerea permanentă la trecut, necesitatea de a compara toți băieții cu fostul ei - este marcaj de timp. Tu esti blocat doar în trecut, ceea ce viziune de noapte îți aduce aminte elocvent. Nici o emoție, cu excepția dezamăgire, acest vis nu poate provoca, în cazul în care persoana care vă place în continuare.

Foe face o propunere într-un vis, în cazul în care acesta

Dacă o persoană se roagă pentru reciprocitate, și neplăcut pentru tine în vise și realitate, trebuie să așteptăm pentru evenimente neplăcute. Gossip, rău cu câștig personal sau din gelozie, încercați să vă încurca cu unul dragi. Nu este necesar să vorbim cu străinii despre relația lor. Cu cât vorbești despre jumătatea lor, cu atât mai mult apel invidie în altele.

De ce vis o oferta de carte de vis să se căsătorească, căsătorie, inel, a primit tipul,
Dacă o persoană se roagă pentru reciprocitate, și neplăcut pentru tine în vise și realitate, trebuie să ne așteptăm evenimente neplăcute

În vis, admiratorul tău nu te să fie de acord cu căsătoria, dar oferta a fost flatată - este un semn că:

 • vă aflați în apropierea altcuiva jumătate;
 • în loc de prieteni ca-minded, cu care poți lăsa fără regret;
 • munca nu aduce satisfacție.

Me! Toate schimbare! Pentru a trăi o viață plină, fericit! Acest apel aruncă inconștient, dezvăluind un vis care a fost mult timp un străin sau un om neplăcut oferă să se reunească o familie.

Am făcut o propunere și a prezentat inelul într-un străin vis

Oferi să se căsătorească, și vezi o persoană pentru prima dată, și apoi numai în domeniul Morpheus. Trebuie să determine intenția sa intuitiv, este doar în basme, prinți neegoistă. Dormi acest lucru mai degrabă duce la confuzie decât bucurie sau frustrare.

De ce vis o oferta de carte de vis să se căsătorească, căsătorie, inel, a primit tipul,
Mai departe la o întâlnire timpurie cu relațiile partener permanent, care se poate dezvolta într-o căsnicie fericită puternică

Interpretarea acestui vis este foarte diversă:

Dacă face o ofertă să se căsătorească cu străini, în numele iubitei - un avertisment, care este înconjurat de pregătirea intrigi, în scopul de a discredita, te denigreze în ochii cuiva.

Dacă nu face doar un meci pentru el, dar a prezentat, de asemenea, un inel în numele său, se arată blând, cald sentimentele sale.

Daca personal ați făcut o ofertă: ce înseamnă pentru a vedea un vis

Propunerea făcută de un tip care, în același timp, dă inelul de vis, de asemenea, vorbește despre planurile sale să se căsătorească în viața reală.

Dar, în acest vis iconic simbol - inel. În cazul în care strălucește, și pe degetul el stă ca o mănușă, atunci perechea ta armonioasă. Ring mari sau mici, aceasta înseamnă că unul dintre cei doi blocat pe o treaptă inferioară de dezvoltare. O astfel de pereche de decalaj inevitabil viabil, rapid. În caz contrar, căsătoria va fi nefericit pentru ambii soți.