De ce visul unui copil - carte de vis va răspunde

De ce visează copiii?

Cele mai multe interpretări ale cărții de vis sugereaza ca un copil sanatos si frumos, care a apărut somnul, este un mesager de bucurie, succes, profiturile și alte forme de bunăstare. Acesta poate fi o surpriză plăcută, o promovare bruscă victorie, consolidarea relațiilor cu prietenii și rudele. Ezoterice vis de carte afirmă că apariția în visele copilului - vesteste venirea evenimente bune. Și, în conformitate cu cartea de vis Tsvetkova, copil mic visează la prosperitate, dar dacă este urât, sau gol și uns - mijloace ar trebui să se pregătească pentru viitor la eforturile care apar dintr-o dată în viața ta. A se vedea visul mamei sale. hlopochuschih despre copilul dumneavoastră - un vis de bun augur, care promite fericire și sănătate.Băiat sau fată?

Și dacă visul de o fată drăguță? Pentru femei, acest vis poate fi privit ca o promisiune de primă sarcină, în timp ce omul care a văzut copilul-o fată în somn să fie gata pentru faptul că, în orice întreprindere complex, este sigur de a transforma un bun ajutor. Ceea ce a văzut într-o fată de vis poate fi raportat la știri viitoare, în timp ce, în cazul în care copilul este curat și frumos, știri va fi plăcut, și se colorează fată urâtă sau avertizează despre o veste proastă.

Se agită un copil în brațe ...

Visat copilul este tratat întotdeauna ca un vestitor al viitorului bunăstarea și fericirea, totuși, dacă se agită copilul în brațe, o interpretare modernă vis vă poate avertiza de înșelăciune pe un iubit, un copil bolnav. luați mâna, va asista la apariția unor probleme mici. Și, în conformitate cu cartea de vis a Esop după un vis în care a zguduit copilul în brațe, ar trebui să fie pregătiți pentru dificultățile în realizarea obiectivului dorit.

copii ale altor oameni în propriile lor vise

Se întâmplă adesea ca într-un vis vezi copilul altcuiva, a interpretat visul în moduri diferite. miez frumos și vesel într-un vis - este apariția iminentă în viața ta, „a doua jumătate“, sau îmbunătățirea relațiilor cu persoana iubită. În plus, apariția copiilor proprii vis altor oameni poate fi privit ca un semnal care se va confrunta cu dificultăți, dar acestea nu sunt insurmontabile.

Am avut un copil mort

Nu-ți fie frică de un astfel de vis. carte de vis engleză spune că acest vis ar putea sugera altfel, ceea ce înseamnă că copiii sunt sănătoși și fericiți. Dar cartea de vis în Miller pe această temă spune că copilul poate aștepta pentru problemele și dificultățile, și - emoție excesivă sau dezamăgire. Deși există un astfel de lucru ca o „vise profetice“, nu cedează la neliniște văzut în somn bolnav sau mort copil, cei mai mulți interpreți de vise a fost de acord că un astfel de vis în viață se dovedesc exact opusul, adică, sănătatea și bunăstarea copilului.

Analizeaza somn:Valorile visele pe care le pot fi, de asemenea, interesat în:

Și asta nu e un nonsens! Văd de multe ori vise clare și distincte și ei mereu avertizează în legătură cu ceva! Este necesar să se asculte.

Am avut un vis foarte ciudat.
Eu stau în linie și să dea un căruț, oamenii mă întreabă ce vârstă copilul meu. Și am început să-mi amintesc că am un copil mic. Ceea ce a dat naștere recent. Mă duc înapoi în cazul în care ea a lăsat-o. În acest moment, am înțeles că nu am văzut copilul de o săptămână, și ghici ce ... el era mort deja prezentat, el mertvyy..ponimayu că voi merge la închisoare. Dar nu aici era. Văd că este un copil, o fată și ea este deja un cuplu de ani. Am fost foarte fericit că ea este în viață. Dar, după câteva ore, am înțeles că copilul meu aproximativ o lună, și este un băiat. După cum sa dovedit, fata a crezut că a murit copilul și l-au aruncat la gunoi, am alerga afară din casă, am alergat să caute băiatul ei. L-am găsit, el era încă în viață. Sunt foarte fericit, dar udivilas.S el totul a fost în regulă. El este sănătos. După aceea, trebuie să-l pas nu da drumul. Îmi pasă de el.
Când sa trezit început să se gândească, în cazul în care este copilul meu. După 10 minute, am dat seama că nu am și nu au avut niciodată. Apropo, locul în care fata a fost foarte familiar pentru mine, dar nu pot aminti ceea ce acest loc este.
Că visul trebuie să-mi spui? Poate cineva?

Am visat că am adopta Malchik și când am venit am văzut-l iau mai multe doi copii situate în krovatke.Mne, de asemenea, a vrut să le zabrat.Chto toate astea înseamnă?

Bine ai venit! Am avut un vis prefabricării-l că sora mea tipa la mine, nu este clar din cauza a ceea ce ne luptăm cu ea. Și ea a spus, în timp ce eu nu iau departe nu este corect, va îngropa copiii mei (2 copii mici) .. și a plecat. Ya a fugit după ce a găsit 2 fete în scaune cu rotile, au fost copiii mei. M-am dus pentru a vedea dacă acestea sunt deschise atunci când este patura care zăcea mort pe gheață un pic. Am căzut pe trotuar și a început. plânge. Asta e. Deși în viața reală nu sunt copii. De ce este cine știe.

Am avut un vis pe care aș vrea al doilea copil și fiica, de asemenea, sa uitat exact ca fiica mea reală la 3 luni, ceea ce ar putea fi. Acum, fiica mea de 7 luni

Am avut un vis interesant faptul că am fost într-o stradă laterală luminoasă, cu un loc de joacă, un băiețel, poate o lună undeva, eu sunt cu el alăptat, împreună cu prietenii, dar am fost cu el cel mai mult, și hrănite sticla moloklm, și a jucat, și când tocmai l-a îmbrățișat într-un vis chuvstvlvala asemenea fericire ca și în cazul în care a umplut întregul suflet. Și în final, a venit Jonas Brothers (trupa rock), și a spus că vom merge la carnaval în parcul de distracții, iar băiatul a dispărut undeva. Și visul tăiat scurt ...

Am visat că am fost copilul ce este?

Toate privet.Mne visat că am luat acest copil al unchii mai în vârstă și a intrat în mănăstire împreună cu el kudato, chiar și atunci când am Shoal copilul tot timpul spunând că îl iubesc și plâns Fericire, dar în viața reală nu am copii, ce este?

Am avut un copil. cel mai important lucru pe care nu o aveți încă, și la începutul anului ((și aici, el e mama mea, undeva la cca 3mesyatsa)) o am din mâinile nu a luat, iubit, ingrijit, stabilesc de a dormi cu el, și a scris, dar eu nu acordând o atenție) la ce?

Visat că fiica mea a dat naștere unui copil mort, spune-mi ce este?!

Bună ziua și vă rog să îmi spuneți dacă fiica vis situată în jurul casei ca și de dormit, dar bunica ei și va fi abandonat fereastra care a fost imediat introdus muzhchinoy.ETO familiar cu ce?

Am niște vise devin realitate, și e înfricoșător.

Am visat că prietenul meu are un copil ciudat, dar copilul a fost frumos. bine îngrijit și vesel. Ce este?

Vis copii mici, nefamiliare, distracție, care rulează în jurul valorii, dar fără mâini. spune-mi, ce înseamnă?

Fetele și pentru mine dorm cu copiii, nu noroc, cum ar fi noaptea trecută am visat sora mea un copil care alăptează, am fost cu el, prea nyankalas, să se spele, hrănite .O astăzi la ora 17:30 am sunat sora și a spus că Denyu, nepotul meu mașină Zbilje , stare stabilă, dar o intervenție chirurgicală ar fi.

visat de sora trei copii Toli Toli prietena lui și cele mai recente pelenanet ei și a făcut și ea nu-i spun că poluchaetsya.a bine, ce ai trei copii ai și tot nu se poate copilul nauchishsya pelenat.k ce este?

Noi interpretări ale viselor