De ce visul unui copil în brațe - Probleme pentru femei

De ce visul unui copil în brațe - Probleme pentru femei
Visele noastre sunt întotdeauna învăluită în mister, și, uneori, se trezesc dimineața, nu ne putem gândi la nimic altceva decât ca vis.

Pentru că știm cu toții că visul nostru nu este doar fantezii absurde, lipsite de sens sau vise.Dimpotrivă, ei de multe ori sugereaza subtil și ușor pentru noi ca ceva poate fi foarte important. Și ar trebui să învețe să în mod corespunzător aceste indicii și semne pentru a descifra.

Multe femei, și, uneori, bărbați prea, de multe ori visul de copii mici, copii, adolescenți. Aceste vise sunt foarte plăcute și dimpotrivă, foarte tensionat și anxios, dar întotdeauna asigurați-vă că să însemne ceva.

De ce vis de copii în brațe? Oriental vis de carte

Ceea ce poate reprezenta un vis de copii pe care le păstrați la îndemână? Cum să înțeleagă că vă promite a doua zi, în cazul în care visul unui copil?

  • Dacă dețineți un copil plângând, apoi să fie pregătit pentru dezamăgiri, probleme, și eșecul în afaceri noi. De asemenea, acest vis poate însemna că aveți o problemă de sănătate. Consultați medicul pentru a vindeca boala emergentă - ele pot fi foarte grave.
  • Îmbrățișați un copil curat, valorificați, vesel și frumos - semnul exact în acest fel va satisface bun, oameni buni, care devin apoi prieteni adevărați.
  • Dacă o femeie swinging pe mâinile unui copil, ar putea însemna că va fi trădat de cei pe care îl iubește și are încredere cel mai mult.
  • Snyaschiysya copil propriu, care se plânge și temperatura în mâinile tale - cel mai rău marca, ceea ce înseamnă că va avea de suferit mult timp de remușcări sau resentimente.

Păstrați în somn copil în brațe - o variantă a lui NostradamusFiu al copilului nou-născutului prevestește bunăstării, pe care le atinge prin propriile lor eforturi. Dacă te sărut un copil de vis, a salva prospețimea și atractivitatea la o vârstă înaintată.

Ezoterice vis de carte. Ce nou-născut?

Interpretare vis Juno. Copil în brațele ei

De multe ori, eforturile copiilor de a visa sau surprize.

În cazul în care o persoană, care sa născut în toamna sau iarna, el a visat un copil mic, care striga cu voce tare - este dezvoltarea de zvonuri scandaloase și bârfe.

Screaming vise pentru copii ale oamenilor născuți în primăvara și toamna - la certuri și înjurături. De asemenea, va trebui să se pocăiască de ceea ce a făcut anterior.

Dacă visezi om ia mâna copilului, care au fost plantate în moduri neașteptate, acest vis de multe ori înseamnă a primi un beneficiu neașteptat sau profit financiar. În orice caz, un astfel de vis este foarte favorabil și este o surpriză neașteptată pentru visătorul în viața lui reală.

Scăldat copilul într-un vis - prevesteste reliefului emoțional iminent.

Însuși într-un vis pentru a ne vedea copilul - un semn că, în anumite circumstanțe, s-ar putea simți neajutorat și să nu fie în măsură să se protejeze de acuzații nedrepte.
Interpretare vis Sănătate

Pagina principală → Vise vis cu M → Pat

Dacă visezi ați văzut un nou-născut - o surpriză plăcută.

Dacă ai visat că ai fost o fetiță - femeia indică faptul că ea a fost acuzat de proxenetism la comportamentul liber al unor oameni.

Alăpta în timpul somnului poate ca o femeie și un bărbat. Pentru femei, somn sau are un prognostic foarte favorabil (Alaptarea este una dintre imaginile cele mai pozitive ale viselor), sau indică disponibilitatea de a deveni o mamă în realitate (preocupările legate de maternitate). Bărbați vis prevestește - prin eforturi proprii și dorința de a merge tot afară pentru succesul planurilor sale planurile tale sunt puse în aplicare în realitate, veți găsi o victorie deplină și necondiționată.

De ce visul unui copil în brațe - Probleme pentru femei

Pentru a vis de mulți copii - un indiciu că trebuie să o mulțime de mici probleme, fiecare dintre care va necesita timp și efort suplimentar. Poate că acest vis prezice o creștere a ratei natalității în lume.

copil drăguț mic într-un vis este afectiune, alinare, și, uneori, anxietate. Numai vis carte știe ce copil vis, în cazul în care acest lucru este acumulat și a rezumat experiența viselor.

Vezi copii, de obicei, vesteste bucuria succesului, dar interpretarea viselor unui copil mic prezintă uneori astfel de mesaje criptate care sunt clare numai visătorului.