Depășirea teama de a merge nebun, a scăpa de temeri, sfaturi

Ea se teme că se întâmplă nebun. El vrea ca ea să creadă că e nebună - așa că a putut-o bloca în institut. Ea aude pași în pod; pictura de pe perete și dispar, apoi reapar, și cel mai rău lucru dintre toate - lumina se stinge, apoi se aprinde din nou.Ea încet începe să creadă că se întâmplă nebun. Povestea filmului care gâdilă într-adevăr nervii multor oameni. Este toată lumea cel puțin o dată în viața mea a prins mă gândesc că ... el își pierde mințile?


Ce este „nebun merge“?

Oamenii de multe ori glumă despre „du-te nebun“, „start“, „nebun plecat“, „rime“, „mutare“, „chekanutsya.“ Noi spunem că omul este nebun dacă el e un pic excentric sau diferite, sau este predispus la . emoții puternice de oameni liberi-gândire, de asemenea, considerate a pornit pe capul său, și, desigur, cele mai multe dintre marii gânditori considerate anormale de ceva timp.

De asemenea, credem oameni violenți „complet nebuni“, dar de cele mai multe violență comise de oameni raționali mental. Cruzimea poate muta ideile religioase, cum ar fi secte. oameni cruzi care înțeleg ceea ce ei sunt - aceasta psihopați (fara morala), în cazuri rare, psihotice (de fapt, rănit).

Ceea ce înseamnă cu adevărat de „nebun, nebun, sau nebun“ este o stare de conștiință în care există o persoană, precum și boli psihotice sau focarele sunt de obicei cauzate de o predispoziție la schizofrenie sau de tulburare bipolara. Dacă aveți o istorie personală a bolii, asociată cu psihoză, și vă este frică de repetiție, cu sprijin de la cei dragi.

Astfel, „du-te nebun“ nu înseamnă o creștere temporară a emoțiilor (toate emoțiile puternice, un pic knock-ne echilibru off), dar „focar psihotic“, în care o persoană vede și aude ceea ce nu este, sau cred în tot felul de ciudățenii - iată cum o dată cazul nostru.

Da, înțeleg că suntem cu toții se întinde adevărul oricum, dar aici vorbesc despre halucinații specifice. Oamenii pot suferi tot felul de probleme, care nu au primit mintea, dar se confruntă de fapt, psihoza. Mulți oameni nu știu cu adevărat ce înseamnă „să fie nebun.“ Principalul lucru este că natura este interesată în a ne ajuta să păstreze un cap rece în situații dificile.
Nimic nu să se teamă, dar el însuși?

În prezent, „nebunie“ înseamnă, în realitate, tulburări psihotice. Majoritatea oamenilor nu au nici o predispoziție la ea. Chiar și acei oameni care suferă de focare recurente de psihoza pot fi vindecate. Griji cu privire la faptul că pierdeți mintea, crește anxietatea în sine, dar nu te face nebun. Dar nu putem, uneori, nu putem merge un pic nebun?

Putem fi toate un pic rănit, dacă, de exemplu, lipsa de somn pentru ceva timp. Lipsa de somn înseamnă că putem începe să vedem viziunea realității. Îmi amintesc cum am lucrat o dată pentru trei nopți consecutive, și apoi am început să văd porumbei albi zburat în fereastră. Nebunie, asociată cu lipsa de somn, ușor de a stabili - trebuie să dormi (astfel, să stabiliți buna funcționare a creierului).

Un alt risc de nebunie umană, care, în principiu, nu este predispus la psihoze, desigur, utilizarea de medicamente sau substanțe halucinogene. Omul are nevoie de bun simț, prin urmare, rezonabil tuturor place.

Când oamenii se tem să meargă nebun, de fapt, ei se tem de starea de stres, în care se vor simți că nu pot face față cerințelor vieții. Nu este o nebunie.


Nu este nebun, doar suprimat

Practic, orice problemă emoțională, indiferent dacă este vorba de o psihoza, depresia sau dependența este cauzată de stres și de anxietate. Stresul și emoțiile ne lipsiți de posibilitatea de a „gândi în mod corespunzător“. Dar starea de stres a crescut și excitabilitate - încă nu este un semn de nebunie. Precum și atacurile de panică, care au multe în comun.

Repet: aceste tulburări sunt greu de gândire sobru și ne provoacă să-și piardă controlul asupra ei înșiși, iar unii oameni iau nebunia lor. Oamenii cred că de multe ori despre nebunie sau la nebunie, fiind sub stres. Cu cât se relaxeze mai mult, cu atât mai mult „rezonabil“ Te simți.

Dacă sunteți îngrijorat că pierdeți mintea, puneți-vă aceste întrebări:

  • Eu dorm suficient?
  • Prea mult lucrez?
  • Am Introduceți relațiile mele la relațiile de muncă / personale într-o stare de stres?
  • Nu am mânca în mod corespunzător?
  • Nu am suficient de comunicare sau am devenit (a) eliminate?
  • Eu beau prea mult alcool?
  • Am suferă de anxietate cronică despre orice?


Dacă observați oricare dintre aceste probleme, atunci cumva sunt sub stres (depinde de ceea ce sensibilitatea dumneavoastră personală la stres), ceea ce complică gândirea logică, precum și te face să te simți un pic confuz.

Cei mai mulți oameni nu merg nebun, dar o parte mai mică, din când în când, se simte frica. că mai devreme sau mai târziu se va întâmpla cu ei. Asigurați-vă că sunt active, obtinerea de somn suficient și să facă față stresului.

Desigur, raționalitate excesivă și de control poate provoca o nouă problemă, pentru că a fi rezonabil, atunci, să fie un pic nebun.