Depunerea de acoperiș Bent cum se poale streașina acoperișului, cornișă de finisare

După cum știți ultima etapă de construcție - construcția acoperișului. După efectuarea acestei lucrări, majoritatea dezvoltatorilor nu intenționează să se angajeze într-o acoperire a clădirii, dar în zadar. Depunerea astereala este un proces destul de simplu, care nu numai că are un efect pozitiv asupra întregii vieți utilă a structurii, dar, de asemenea, protejează spațiul pod de la vecini nedorite în fața rozătoare și păsări. Completează perfect spoturi luminoase clădirii și îi conferă un aspect mai rafinat.consolele numire

Depunerea de acoperiș Bent cum se poale streașina acoperișului, cornișă de finisare

Obiectivul principal al streșini este gardul peretelui exterior de efectele nocive ale precipitațiilor atmosferice și rafale puternice de vânt. Prin urmare, înainte de ridicarea acestor elemente este necesară pentru a înțelege nuanțele din zona de climă. De exemplu, în unele regiuni din România stratului de zăpadă în timpul iernii ajunge la cateva sute de metri, în timp ce în altele nu ajunge la zece centimetri.

Eaves nu ar trebui să fie mare, în caz contrar aceasta va duce la distrugerea acestuia. În cazul în care acest element nu reușește, următoarea victimă va fi peretele principal, și în spatele ei și acoperișul.

După cum puteți vedea, cornișă este o parte importantă a întregii clădiri, astfel încât aparatul să nu le poată salva. De asemenea, proprietățile de protecție ale muluri pot fi îmbrăcate cu elemente speciale, și anume, scafe. Ele sunt destinate pentru depunerea partea de jos a streașină și piscuri fronton pentru a proteja pod de persoane nedorite.

Cornișele dispozitiv

porțiune Eaves este o suprafață de acoperire, pentru a face față peretele exterior. În construcții, există doar două moduri de a crea acest element. Prima dintre ele este cea mai ușoară. Acesta este creat în mod independent la fixarea căpriori la mauerlat. Pentru a pune în aplicare a doua metodă căpriori umplute elemente speciale care le extind, creând bordură. cornișă simplă, în esență, caracterizat prin puterea sa și un vânt puternic nu creează un buzz.

Depunerea de acoperiș Bent cum se poale streașina acoperișului, cornișă de finisare

După cum știți deja frontoane și streșini sunt o parte foarte importantă a clădirii, dar cel mai important este primul. De obicei, alungirile poate ajunge la toate de metri în lungime, dar ele nu dau nici o nevoie de astfel de parametri, astfel încât valoarea optimă este în intervalul de la 50 la 60 de centimetri. fronton ieșitură este dispus după cum urmează:

 • beam Ridge este eliberat din perete la lungimea dorită
 • Instalarea este realizată în paralel cu panourile de aceeași lungime
 • Pentru a conferi o mai mare element de estetică între primul și ultimul element este tensionat curea și marginile aliniate pe acestea

Alinierea este necesară dacă doriți să nu numai consola buna, dar, de asemenea, planul de a lui spoturi luminoase în teacă. În faza de pregătire, măsurați lungimea consolei care rezultă și rezervat de numărul necesar de carton ondulat. Trebuie remarcat faptul că durata optimă a cornișei și streașină din față a clădirii depinde de sarcini, creșterea și acomodarea acesteia. Până în prezent, există un tabel special pe care o puteți selecta parametrii streașină.

Elementele dispozitivului pot fi la fel de cornisa sub formă de scânduri de cherestea tăiate și profile metalice. Daca pur si simplu nu se poate decide să facă acest lucru, atunci răspunsul la întrebarea ta este, cum se va coase consola acoperiș? Acum, vă voi spune despre modul în care unitatea sa.

Depunerea de acoperiș Bent cum se poale streașina acoperișului, cornișă de finisare

Streașina acoperișului de carton ondulat. Exemplele de realizare a dispozitivului său

Cornice din foi de metal profilat poate crea doar două tehnici:

 1. foi de instalare realizate pe căpriori care se extind dincolo de zidurile perimetrale. Această tehnică este considerată a fi cel mai popular și eficient în cazul în care planul de acoperis nu are o pantă abruptă
 2. Pentru pante mari de acoperiș sunt rampe speciale de conducte orizontale, dispuse pe o margine a plăcii, iar celălalt la căpriori


Indiferent ce metodă utilizați piele, amintiți-vă că trebuie să aveți lumina reflectoarelor perpendicular pe peretele clădirii. Acum, vreau să rezuma câteva nuanțe despre fiecare consolelor.

streașină

Streașină este partea din suprafața acoperișului care se extinde dincolo de perimetrul zidurilor și protejează fațada de efectele negative ale precipitațiilor. Este demn de remarcat faptul că această consolă, este prezent pe toate tipurile de acoperișuri, cu excepția șoldului.

Pentru a crea o bordură cornișă necesară pentru a elibera elementele de lagăr, atașat la partea de jos a căpriorilor. Foarte adesea, aceste elemente având în ei înșiși, atunci când obreshetochnye placi așezându bariera de vapori. Pentru o mai mare fiabilitate pe șipca este montat bord, care va fi baza pentru montarea pe aceasta lumina reflectoarelor, și în acest caz blindajul.

fronton ieșitură

După cum ați văzut frontoane în consolă, este situat în partea opusă a clădirii și protejează frontoanele ale acelorași amenințări sub formă de precipitații. Ele sunt create folosind elemente proeminente lăzi. De altfel, tinichigii cu experiență nu sunt sfătuiți să creeze consolelor de mai puțin de 0,5 metri, deoarece umiditatea oblici ploaia va cădea pe perete. O parte din dezvoltatorii ascultat acest sfat, dar încă în mare parte ignorate, deoarece pentru rezolvarea acestei probleme a fost inventat de un element numit mare. Cu ajutorul lor, puteți crește căpriori la lungimea optimă.

Depunerea de acoperiș Bent cum se poale streașina acoperișului, cornișă de finisare

Partea de jos a consolei nu este diferită de cea anterioară, în consecință, asieta sa efectueze pe aceleași principii.

crearea de ventilație

Înainte de a streșini Hem Pardoseala profesionala necesara pentru a crea toate condițiile pentru ventilație naturală. După cum știți deja spoturi luminoase sunt amplasate pe streașină și piscuri fronton, dar numai în primele găuri de aer sunt amplasate. Aceste deschideri speciale, ale cărei dimensiuni sunt calculate printr-o formulă simplă, care este necesar să se cunoască zona rampei și împărțiți-l de 300. Valoarea rezultată este înălțimea orificiilor de aer. Aceste găuri trebuie să fie plasate în jurul perimetrului streșini, astfel încât toate părțile ar putea efectua ventilație vânt.

ventilație Mansarda este o parte foarte importantă a instalației de acoperișuri metalice, deoarece acestea diferă în capacitatea lor de a colecta condensului.

În cazul în care camera este foarte umed, iar masa de aer nu circulă, putem spune cu certitudine că în câțiva ani, în ciuda tuturor măsurilor de precauție, mucegai apare pe elementele de lemn ale sistemului de acoperiș, iar metalul va începe să se corodeze.

În plus față de ventilație mansarda este necesară pentru a asigura ventilația în plăcinta pentru acoperișuri. Prin urmare, după instalarea plăcilor termoizolante pe ele stabili șine, care creează un strat de aer. Prin modul în care, în cazul în care începe să se acumuleze în condensare izolația, este deja de uscare nu te va ajuta, așa că efectuați această parte a instalației cu cea mai mare responsabilitate.

În unele cazuri, ventilația naturală nu este suficientă și este necesar să se re-cumpăra un dispozitiv special, numit difuzoare și deflectoare. Acestea sunt proiectate pentru ventilarea artificială a spațiilor din cauza diferenței de presiune. Astfel de elemente sunt dispuse la partea superioară a acoperișului. Suma luată din considerente de 1 bucată de 25 de metri pătrați, dar trebuie să fie suma minimă de 2 bucăți.

Depunerea de acoperiș Bent cum se poale streașina acoperișului, cornișă de finisare

acoperiș astereală streașină Pardoseala

În piața construcțiilor, materialele liant pentru acoperiș foarte mult, dar uneori este necesar să se că arma la îndemână, este atât de mult mai economic. Finisarea streșini Pardoseala este un astfel de caz. Acest material este capabil să transfere sarcini mari, are propria sa protecție și aspectul atractiv, cu toate acestea, ea poate fi îmbunătățită prin colorare sau alte elemente decorative.

Avantajele unei plăci profil ca Batten poate fi atribuită următoarelor elemente:

 • Ieftinirea relativă
 • instalare ușoară
 • Mare selecție de material
 • Durata mare de viata
 • Bună rezistență și stabilitate
 • Simplitate în funcțiune

Deci, să ne uităm acum la modul de a efectua instalarea materialului pe Consola acoperișului.

Dacă luăm în considerare scafe perforate, corpurile lor sunt găuri mici, prin care aerul proaspăt intră în spațiul pod, dar așa cum se întâmplă pe un monolit pardoseli? Este foarte simplu. pasaje de ventilație sunt realizate prin crearea unor lacune mici. Desigur, o astfel de depozit nu iasă în evidență pentru frumusetea lor, dar funcționalitatea acestuia va fi la un Batten bun.

În ciuda faptului că acoperișul poate tiv și materiale mai puțin ieftine, cele mai multe dintre dezvoltatorii încă nu au renunțat în centrul atenției reale. Cel mai probabil acest lucru se datorează faptului că oamenii folosit pentru a vedea profilate în locul său (ca garduri, acoperiri, etc.), dar nu în locul produsului împachetând, care acționează scafa. Dacă nu vă puteți imagina aspectul materialului, acesta poate fi comparat cu celebrul siding.

Cu streșini auto-depunere veți avea nevoie de următoarele nuanțe:

 • Deoarece materialele de fixare sunt cele mai bune pentru a utiliza șuruburi
 • Punctele de contact între foaia profilată și pereții setați zona frontală și bara. Atașarea primul care apar din tablă și benzi de acoperiș ondulate la bord frontal
 • Depunerea trebuie pus pe perete exact la 90 de grade

Depunerea consolelor de acoperiș nu numai că va proteja accesul la musafirii nepoftiți și de a reduce umiditatea din cameră, dar, de asemenea, servi ca un excelent finalizare. Datorită selecție bogată de spoturi luminoase, puteți alege materialul pe care sunt interesați și să finalizeze proiectarea de culori interesante.

 • Depunerea de acoperiș Bent cum se poale streașina acoperișului, cornișă de finisare
 • Depunerea de acoperiș Bent cum se poale streașina acoperișului, cornișă de finisare