Descărcarea interiorul pectorali - totul despre fitness și culturism!

Descărcarea interiorul pectorali - totul despre fitness și culturism!

Care este problema lipsei de dezvoltare a interiorului muschii pieptului?

Partea interioară a mușchilor pectorali - partea cea mai înapoiate din cauza lipsei unui punct de sarcină și abundența de exerciții de bază, cum ar fi banc de presa și goluri de tensiune.Desigur, multe exerciții favorit - banc sub unghiuri razmnymi. Această bancă face primul număr milioane de sportivi. În al doilea rând este de reproducere a gantere si banc de presa halteră. Desigur, piept are avantajul, dar cât de des faci exerciții direcționate în interiorul pieptului?

Da, inmultire gantere ajută la locul de muncă interior, dar numai parțial, ca sarcina pe partea interioară a creatorilor este doar începutul și mijlocul traficului. In partea de sus - sarcina pe interiorul acolo.Cum de a crește și de a lucra în interiorul mușchilor pieptului

Deci, avem nevoie de izolare! Că exerciții de izolare, cum ar fi: mână de informații pe simulator sau crossover de maximă de lucru pe partea interioară a nervurii. Aici ne tensionarea partea cea mai interioară în toate fazele exercițiului, și tensiunea maximă pe care sunt în faza finală a mișcării! De asemenea, nu uitați să schimbați unghiurile. De exemplu, mână de amestecare într-un crossover poate efectua atât în ​​picioare și culcat pe bancă, cu diferite unghiuri de înclinare. Asigurați-vă că pentru a face reducerea de vârf pentru a face mișcarea finală a unui „șoc“.

Descărcarea interiorul pectorali - totul despre fitness și culturism!

Deci, pentru a lucra în interiorul mușchii pieptului trebuie să faci următoarele elemente:

1) cu privire la izolare exercitarea Aktsentriruysya: reducerea mâinilor pe un simulator sau un crossover.
2) se modifică unghiul de înclinare (și prindere atunci când informațiile privind încrucișat).
3) Do reducerea pikovovoe în faza finală.
4) să se efectueze aceste exerciții la începutul trainingului a fost de a obosească interiorul muschilor pieptului.
5) Efectuați interiorul cel puțin 12 repetari din set, deoarece partea interioară nu-i place greutăți mari.