Detalii cu privire la modul de a adăuga o excepție - kaspersky simplu la complex

Detalii cu privire la modul de a adăuga o excepție - kaspersky simplu la complex
Până în prezent, Avast Antivirus este foarte popular. El este în cerere în rândul utilizatorilor din întreaga lume. Această aplicație este capabil să ruleze pe ambele plătite și gratuit. Avast antivirus funcționează corect.Detalii cu privire la modul de a adăuga o excepție - kaspersky simplu la complex

Ei bine, acum cel mai important lucru - despre posibilitățile și versiuni.

Malwarebytes Anti-Malware este disponibil în două versiuni: gratuit și PRO-versiune. Principala diferență este că puteți utiliza numai versiunea gratuită a scanerului la cererea, pentru că nu există nici o protecție în timp real. Dar, la fel ca un scaner, iar cei mai mulți experți recomanda folosirea MBAM ca un supliment la antivirus principal.

Dar eu nu recomand zgârciți și cumpărați o licență. Acesta este acum în valoare de $ 24.95.

Nu cred că o mulțime de bani, în cazul în care întrebarea se referă la securitatea calculatorului.

Dar să ne găsim mai întâi toate diferențele toate versiunile gratuite și cu plată, precum și pentru ea însăși să decidă dacă este nevoie deja ai o protecție în timp real (și alte funcționalități) MBAM, sau nu.

versiune arata ca acest lucru: Caracteristică Lista liberă

Malwarebytes Anti-Malware PRO, în plus față de funcțiile de mai sus are la dispoziție mai multe și următoarele caracteristici:

5. BitDefender
1. Deschideți BitDefender. Selectați Antivirus> Scut.
2. Faceți clic pe Custom Level.
3. Extindeți Excludere de la scanare (aplicată la toate nivelele), apoi faceți clic pe Element nou.
4. Localizați folderul unde ați instalat jocul (implicit "C: \ Program Files \ Mail.ru \ ParaPa - City of Dance"), se adaugă la excepțiile. apoi faceți clic pe OK.
5. Faceți clic pe OK pentru a salva setările.

Detalii cu privire la modul de a adăuga o excepție - kaspersky simplu la complex

Deschideți fereastra antivirus și selectați „Settings“:

Detalii cu privire la modul de a adăuga o excepție - kaspersky simplu la complex

Printre obiectele descoperite sunt „excepții“:

Detalii cu privire la modul de a adăuga o excepție - kaspersky simplu la complex


Că instrumentele suplimentare de carantină ascunse, care vor trebui să fie trimise pentru recuperare sub controlul fișierelor pe care antivirus poate fi în mod greșit considerate ca fiind periculoase. Carantină poate merge, de asemenea, și de a se vedea pentru a elimina amenințările detectate, în cazul în care fișierele care nu sunt necesare.

Setări Kaspersky 365 Beta

Accesul la Kaspersky 365 versiunea beta butonul implementat în colțul din stânga jos al ferestrei principale.

Antivirus preinstalat deja configurat optim. După cum puteți vedea pe prima fila „General“. Kaspersky Beta 365 este configurat pentru a porni automat cu Windows și oferă detectate înainte de a scoate izolarea lor în fișiere de carantină.

În al doilea tab „Protect“ poate da temporar la unele 365 de module de securitate Kaspersky Beta, dacă este necesar.

Următoarea fila „Performanță“ - un fenomen rar chiar și antivirus, cel puțin în orice alt program. Cu toate acestea, dacă vorbim despre produse de la Kaspersky Lab, care sunt renumite pentru resursele sistemului informatic-putere-e foame, cum ar Tab-ul de formare este de foarte mare ajutor. Acesta oferă opțiuni presetate:

Cealaltă opțiune. Dacă aveți un PC slab, care nu trage utilizarea completă a Kaspersky Anti-Virus, puteți utiliza și alte mai puțin exigente privind resursele antivirus, de exemplu - Avast. Pe acesta va fi discutat în articolul următor.

Acum, ia în considerare opțiunile pentru scanarea computerului pentru viruși, și la alte măsuri utile și necesare cu programul.

Scanați calculatorul și câteva alte caracteristici utile, care trebuie să știe

Pentru a menține securitatea computerului și a sistemului de stabilitate dumneavoastră (în ceea ce privește puritatea sa de viruși) sunt întotdeauna la un nivel ridicat, am recomanda pentru a efectua în mod regulat o scanare manuală a computerului pentru viruși. Am în fiecare săptămână.

Du-te și scanați computerul poate opera direct din fereastra principală a programului făcând clic pe butonul „check“:

În noua fereastră, veți vedea tot felul de scanare. Vă recomandăm rulează o scanare completă în mod regulat, prin selectarea opțiunii corespunzătoare din partea dreaptă. Porniți scanarea prin simpla apăsare a butonului „Start Scan“. Nu este necesară mai multă acțiune:

Scanare completă va scana tot calculatorul, toate domeniile sale de amenințări. Inspecția depinde de cantitatea de informații conținute pe hard disk, precum și viteza computerului:

Cum și când software-ul antivirus va elimina amenințările detectate, ne-am stabilit la punctul №9 capitolul „Kaspersky Anti-Virus“ din acest ghid. In exemplul meu, analizate mai sus, cererile de tratament / înlăturarea amenințărilor detectate vor fi emise după închiderea de verificare.

Verificați pentru anumite fișiere și foldere, puteți direct din Windows Explorer. Pentru a face acest lucru, selectați fișierul / folderul pe care doriți să scanați și faceți clic pe obiect, faceți clic-dreapta. În meniu, selectați „Scanare pentru viruși“:

Ca urmare, imediat începe scanarea pentru a fi tu. Este foarte convenabil.

Scanare înțeles, cred că, nu este nimic complicat :)

Acum, ia în considerare funcția de suspendare protecție care sunt necesare pentru diferite scopuri. Pentru a opri temporar protecția, trebuie să faceți clic dreapta pe pictograma Kaspersky Anti-Virus din bara de sistem și selectați „Pauză de protecție“:

Noua fereastra va fi prezentat opțiuni pentru suspendarea protecției anti-virus. Puteți întrerupe protecția pentru un anumit timp (setați ora dorită în lista de selecție) și apoi expiră protecția se aprinde automat. De asemenea, puteți dezactiva protecția până la repornirea PC-ul, iar apoi protecția este activată imediat după o repornire sau includerea unui PC nou. În cele din urmă, ultimul punct - o „Pauză“. Aceasta înseamnă că protecția va fi oprită până când nu-l activați. După ce ați făcut selecția, apăsați butonul „Pauză de protecție“:

Va apărea o fereastră pentru a confirma că opriți protecția. Faceți clic pe butonul „Continua“. Bifați „Nu cere confirmare în termen de 30 de minute,“ Nu recomand să nu reducă nivelul de securitate:

Dacă bănuiți că acțiunile de patch-uri de proces kernel-ul de memorie mod este rău intenționat, urmați acești pași:

Pasul 2. Rulați o scanare completă a computerului.