Din ceea ce este „candidoze“

Cu candidoză genitală, cel puțin o dată în viața lui cu care se confruntă fiecare femeie. Aproape jumătate dintre ei au loc cu aceasta boala din nou, iar unii vor da devine cronica, interferarea se bucura de viata. Prin urmare, multe femei sunt interesați, de la ceea ce se întâmplă „candidoză“?agenții cauzatori ai kandizoza genitale sunt ciuperci. Ele sunt într-o cantitate mica in vagin fiecare femeie. In plus, aceste ciuperci locuiesc în mod normal cavitatea bucala si intestine. Cu toate acestea, numărul lor începe să crească brusc, în anumite condiții, și acestea provoacă inflamații ale vaginului (coleitis candidoza).

Cauzele „candidoze“ pot fi foarte diferite. Cu toate acestea, toate acestea conduc la perturbarea funcționării mecanismelor de protecție umane. Se scade cantitatea de bacterii producătoare de acid lactic, din care 95% este format microflora vaginală. Astfel de bacterii produc acid lactic, care inhibă creșterea bacteriilor și a fungilor.

„?“: Deci, întrebarea „Cu privire la ceea ce este“ candidoză se poate răspunde că principalul motiv pentru aspectul său - o încălcare a microflorei vaginale. Aceasta se poate întâmpla atunci când:

antibiotice, deoarece acestea ucid cu bacterii patogene și benefice;

schimbari hormonale in menopauza, sarcina, și luând hormoni;

medicație imunitate asupritoare (citostaticele, kortikostiroydy);

utilizarea contraceptivelor;

Neglijând igienă personală;

imunitate scazuta, atât locale, cât și total (sub stres, oboseală, răceli, diferite boli).

dusuri frecvente vaginale, dusurile, căzi cu hidromasaj, abuz de alimente dulci si bogate in amidon, unele dintre fondurile de igienă personală, purtând pantaloni stramti si lenjerie de corp sintetice - este, de asemenea, factorii de ceea ce este candidoză.

Candidoza genitală nu este o boală cu transmitere sexuală, dar poate sa apara dupa sex cu un barbat infectat. Prin urmare, atunci când recidive frecvente în tratamentul femeilor ar trebui să se supună și partenerul ei.Dacă a existat o „candidoză“, cauzele acestei boli pot fi în dysbiosis intestinal și, de asemenea, în prezența vatra ciuperca în organism. Prin urmare, este important pentru a trata aceste anomalii în timp util.

În plus, apariția candidozei vulvovaginale apare adesea la inflamații ale tractului urogenital. Prin urmare, atunci când un „candidoză“ simptome, este recomandabil să se efectueze o examinare cuprinzătoare, inclusiv boli cu transmitere sexuala.

Candidoza genitală are următoarele simptome:

umflarea si inrosirea genitale;

prurit, senzație de arsură și disconfort la nivelul organelor genitale, care este amplificat in timpul menstruatiei, in timpul efortului fizic, proceduri apoase;

crampe și dureri în timpul urinării;

durere in timpul actului sexual.

Dacă o femeie este găsit la astfel de evenimente, vă rugăm să consultați medicul ginecolog. Angajarea în auto imposibilă, deoarece simptomele sunt similare și boli mai grave. În plus, tratamentul este inceput mai devreme, „candidoze“, asa ca va fi mai scurt și mai eficient.

Diagnosticul se face după examinare și frotiu rezultate. Tratamentul local se efectuează folosind supozitoare vaginale și tablete care conțin antimicotice. Cele mai populare medicamente pentru terapia sistemică sunt Nistatină și fluconazol.

O caracteristică a bolii este tendința sa de a recidiva. Prin urmare, după încheierea tratamentului este profilaxia important. Aproape jumătate din femei „candidoze“ se repetă, iar la 5%, este nevoie de un curs de cronică recidivantă. Boala se face simțită în fața fiecărui lunar, ceea ce face dificil de a trăi o viață normală.

care transportă un liber, naturale (bumbac) și pantaloni lenjerie;

curățarea seara și dimineața, și de multe ori in timpul menstruatiei;

mai bine să renunțe la utilizarea tampoanelor și garnituri pantalon;

lenjerie de corp schimbare de zi cu zi;

Garnitura schimbare în timpul menstruației la fiecare 4 Chasa;

respingerea șirurilor sau transportul acestora, în cazuri excepționale;

trebuie sa mananci mai putine dulciuri, asigurați-vă că pentru a bea un pahar sau Biochefir bioyoghurt de zi cu zi;

în timpul unui ciclu de antibiotice luate antimicotice (150 mg fluconazol după săptămâni de tratament);

evita stresul, hipotermie, oboseala;

spori imunitatea, mananca, consuma suficient de vitamine.

Deci, noi înțelegem, de la ceea ce se întâmplă „candidoze“, și modul în care se manifestă. Prevenirea sa este foarte importantă, deoarece boala tinde să se repete. Diagnosticul și tratamentul candidozei genitale ar trebui să se ocupe doar ginecolog.

Din ceea ce este „candidoze“