Durere în piciorul stâng, ce să facă în cazul în care un picior stâng inflamat, tratamentul durerii si simptome ale bolii pe EUROLAB

durere în piciorul stâng

Piciorul (membrului inferior liber, Lat membrum inférius liberum.) - Doubles corp suport și mișcării umane. O parte a membrului inferior este situat distal la articulația șoldului.Picior este format anatomic din trei părți principale: femurul, tibia și picior. Coapsă femur formate (cele mai masive și solide din oasele umane) și rotulă protejează articulația genunchiului. Copan forma mare și peroneul. Picior formează un set de oase mici. Locul de articulare a femurului cu osul pelvian numit articulația șoldului. Joncțiunea femurului și tibiei numit genunchi oasele comune și tibiei piciorului - glezna. Tendonul lui Ahile restricționează mișcarea piciorului în raport cu tibia. prejudiciu glezna, și în special a articulatiei genunchiului sunt periculoase, deoarece acestea aduc adesea daune ireversibile.

Durere, greutate in picioare devin tovarăși ai vieții multor oameni. Unii oameni continuă să tolereze o astfel de durere pe o perioadă lungă de timp. În același timp, este necesar pentru a diagnostica și de a identifica cauza stării de disconfort. După vindecarea bolii într-un stadiu incipient este mult mai ușor decât să fie difuzate.

În ce boli există durere în piciorul stâng:

Există mai multe motive care determina durere în piciorul stâng. Aceasta boala a coloanei vertebrale, articulațiilor și vasele de sânge ale picioarelor sau mușchi.

Cel mai adesea, apariția durerii în piciorul stâng este asociat cu boli vasculare. Acest lucru se întâmplă din cauza încălcării fluxului venos și, astfel, crește presiunea în vasele. Rezultată stază venoasă este cauza iritație a terminațiilor nervoase și durere. Cel mai adesea, o astfel de durere în piciorul stâng sunt caracterul „prost“, există o greutate în picior. Astfel, în curs de dezvoltare treptat, varice.

Într-o altă boală vasculară - tromboflebita, există durere caracter pulsează, de multe ori transformându-se într-o senzație de arsură sub piele. dureri Tromboflebita în piciorul stâng este permanentă, în special durere în mușchi de vițel.

O alta cauza de durere în piciorul stâng - artera ateroscleroza. Atunci când boala se produce etanșarea pereților vaselor, în care pacientul prezintă dureri de compresie în mușchi de vițel. Cel mai adesea, ateroscleroza provoacă dureri în mușchii piciorului inferior este. Durerea intensificat atunci când mersul pe jos. Simptomul caracteristic al aterosclerozei este sentimentul de picioare reci, indiferent de ce moment al anului.

Un alt grup de boli care provoacă apariția durerii în piciorul stâng sunt boala a coloanei vertebrale. neregularitățile sunt disponibile la nivelul coloanei vertebrale, de exemplu, în discurile intervertebrale, dau naștere la așa-numita durere radiante, adică care renunta. Sam a coloanei vertebrale în același timp, nu poate face rău. Acest tip de durere includ sciatică (sciatică). In aceasta boala, durerea de la nivelul coloanei vertebrale de-a lungul nervului sciatic se transmite la nivelul picioarelor.

Înfrânge nervului sciatic (sciatică). Boala se caracterizeaza prin dureri severe de pe suprafața din spate a întregii piciorul stâng sau numai coapsei. Pacienții se simt ca și în cazul în care „cordon întins dureros.“

În urma unei examinări a relevat:
a) scolioză a coloanei vertebrale într-un mod sănătos;
b) durere de-a lungul nervului sciatic;
c) simptom pozitiv Lasegue (dureri la picioare pasive culese redresată a pacientului fiind într-o poziție orizontală);
d) limitarea mișcărilor flexori spinării din cauza durerii la partea din spate a piciorului;
d) atrofie musculară shin (atunci când o anumită durată a bolii);
e) reducerea sau absența reflexelor gleznei;
g) hipoestezie a suprafeței exterioare a tibiei.

sciatică acută trebuie diferențiate, în special la copii, de la coxitis tuberculoză acută în care articulația sa dezvăluit la palparea ea, atunci când sarcina pe picior (effleurage pe toc), tracțiune și abducție picioarelor; există un simptom al „un pliu de piele îngroșată“ în șold.

Înfrângerea nervului femural. Cel mai adesea, boala este secundar lombare osteohondroză, rareori spondilitice (mai ales la copii), tumori ale coloanei vertebrale si se caracterizeaza prin durere pe suprafața anterioară a coapsei interioare. Există sensibilitate de-a lungul nervului femural. Simptomele tensiunii nervoase pozitive: durere pe suprafața anterioară a femurului în piciorul flexie la nivelul genunchiului pacientului in pozitia predispuse; forță cvadriceps este redusă, reflexul genunchiului reduse sau absente, hipoestezie în zona de inervare a nervului femural.sindromul de durere din cauza leziuni ale nervului femural trebuie diferențiată de durerea care rezultă din inflamația mușchiului iliopsoas (psoit), care a însoțit contractura flexia șoldului. Se observă la palparea abdomenului și în studiul pe rect; posibila creștere a temperaturii corpului și a modificărilor în sânge, care indică prezența inflamației.

Foarte des, durerea în piciorul stâng este asociat cu boli ale articulațiilor. Durerea ca și în cazul în care „unscrews“ piciorul. Exacerbarea durerii observate în timpul schimbării vremii. Pe o stadii mai grave ale bolii dureri articulare pot fi în curs de desfășurare, uneori, pur și simplu un caracter dureros. Acest lucru este valabil mai ales pentru episoadele de durere gută. Durere în genunchi poate indica o deteriorare a cartilajului articulației. Dar, un diagnostic precis si prescrierea de medicamente poate face numai un specialist cu experiență.

Boli ale nervilor periferici pot provoca, de asemenea, dureri în piciorul stâng. Nevralgie durerea sunt paroxistice în natură și apar de-a lungul fibrelor nervoase. Între crize de durere este practic inexistentă, iar atacul de durere poate dura de la câteva secunde la câteva minute.

Durerea cea mai severă în piciorul stâng apare atunci când inflamația mușchilor. Miozita - este o boala destul de grave, care trebuie să fie tratate sub supravegherea constantă a unui medic.

Durere în piciorul stâng pot fi cauzate de astfel de boli infecțioase precum osteomielita oaselor. Durerea in boala acuta si prelungita. În acest caz, cauza durerii sunt oasele în sine.

În unele cazuri, cauza de durere în piciorul stâng este prejudiciu (contuzie, fractura, entorsa sau ruptura ligamentelor și mușchilor), atunci secvența este mai mult sau mai puțin evidentă. Cu toate acestea, se dezvoltă treptat, uneori, daune provocate de efort fizic excesiv, fără pre-exercițiu antrenament poartă pantofi incomozi, care rulează pe o suprafață dură.

O durere ascuțită în partea inferioară a piciorului din stânga, combinat cu o înroșire a pielii bruscă și temperatură crescută favorizează erizipel (erizipel). tumefiere groasă și de rupere pulsează durere în tibia poate indica tromboza, limfedem, inflamația purulentă (flegmon). În același timp, acestea cresc la palparea și mușchi de lucru. Cereți asistență medicală ar trebui să fie în cazul în care durerea în picioare nu trece timp de trei sau mai multe zile, se aplică tuturor departamentelor de la nivelul membrelor inferioare, însoțite de slăbiciune lor, amorțeală și răcire, cianoza sau edem al pielii.

Pentru a preveni apariția durerii în piciorul stâng este necesar să se respecte anumite reguli. De exemplu, probleme vasculare trebuie să se limiteze grăsime în dieta, alimente bogate în colesterol, pierde în greutate în mod regulat pentru a efectua un set special de exerciții pentru a preveni dezvoltarea venelor varicoase. Încercați să elimine o lungă în picioare sau așezat. Când sedentar sau în picioare de muncă, trebuie să luați în mod regulat o pauză și schimbă poziția.

Dacă ai probleme cu nivelul coloanei vertebrale sau articulațiilor trebuie să se efectueze un tratament în timp util a acestor boli și să urmeze ordinele medicului. Cand tulburat coloanei vertebrale și dureri radiante frecvente în piciorul drept, este util pentru cursuri de masaj regulate. Fac exercitii pentru intarirea muschilor abdominali reduce tensiunea musculara si de jos a spatelui, de regulă, reduce frecvența de radiante durere.

Ar trebui să vezi un medic în cazul în care:
- durere ascuțită în picior nu a pierdut teren timp de trei zile;
- Picioarele amorți, sunt reci și moale;
- Ea dă dureri în partea superioară și inferioară a piciorului;
- pielea devine albastru și se umflă;
- după prejudiciul a existat o umflătură puternică.

Prin modul în care medicii trata atunci când există durere în piciorul stâng:

Ai dureri în piciorul stâng? Vrei să știi mai multe informații detaliate, sau ai nevoie de un consult? Puteți face o programare cu un medic EUROLAB întotdeauna la dispoziția dumneavoastră! Medicul de top va examina și studia semnele exterioare ale bolii și de a ajuta la identificarea simptomelor, vă sfătuim și va oferi asistența necesară. Puteți apela, de asemenea, medicul de la domiciliu. Clinica EUROLAB este deschis pentru tine în jurul valorii de ceas.

Dacă aveți studii au fost efectuate anterior, asigurați-vă că pentru a lua rezultatele la medic. Dacă nu ar fi fost îndeplinită studiul, vom face tot ce este necesar în clinica noastră sau colegii noștri din alte clinici.

Ai rănit piciorul stâng? Ai nevoie de abordare foarte atent la starea generală de sănătate. Oamenii nu acordă suficientă atenție simptomelor și nu își dau seama că aceste boli pot fi viața în pericol. Există mai multe boli, care sunt pe partea de sus nu se manifestă în corp, dar în cele din urmă se dovedește că, din păcate, ei au tratat prea târziu. Fiecare boala are propriile sale caracteristici specifice de simptome caracteristice - așa-numitele simptome. Determinarea simptomelor - primul pas in diagnosticul bolilor in general. Pentru a face acest lucru, doar au nevoie de mai multe ori pe an, care urmează să fie analizate de către un medic. nu numai pentru a preveni o boala cumplita, dar, de asemenea, pentru a menține o minte sănătoasă într-un corp și corpul ca un întreg.

Dacă doriți să întrebați medicul - să utilizeze secțiunea consultării online. Poate veți găsi acolo răspunsuri la întrebările lor și citiți sfaturile de îngrijire. Dacă sunteți interesat de feedback cu privire la clinicile și medicii - să încerce să găsească informațiile pe care doriți să le afișați. De asemenea, se înregistreze la portalul medical Eurolab. să fie actualizate în mod constant cu cele mai recente actualizări de știri și informații de pe site-ul, care va fi trimis automat la tine prin e-mail.

Alte tipuri de „L“ durere prin scrisoarea:

Dacă sunteți interesat de orice mai multe simptome de boli și tipuri de durere sau dacă aveți alte întrebări sau sugestii - vă rugăm să ne contactați. vom încerca să vă ajutăm.