Eliminarea bannere extortionists-blocante de pe computer desktop, și www „varză“

La un moment dat, inclusiv calculatorul, puteți vedea pe desktop-infobanner șantajist. care acoperă o parte a ecranului, sau mai rău, în general, ecranul monitorului întunecat și unele cerințe pentru trimiterea de SMS-uri.Eliminarea bannere extortionists-blocante de pe computer desktop, și www „varză“

  • Oooooooooooo este popados! Și remorci, presupun pe site pentru adulți ... I tovarășe, de asemenea, prins chestia asta și a trimis SMS-uri. Și este adevărat, am venit la codul, activat acum se bucură. Asta numai ei laminate la 500 de ruble. Dar cred că acest lucru nu este o lungă perioadă de timp, va veni în curând din nou „pentru a trimite SMS la numărul *****“ Ai grijă trebuie să fie.
  • Zilele trecute, ciuntit un banner de informații genial, care a blocat activitatea întregii companii ... acolo sus cu trimiterea SMS la 9691. Doar o singură concluzie - nu este nimic de a actualiza pe fleshpleer n # # site-uri PH
  • Astăzi, unul dintre web-schimbătoare de căldură, atunci când sunt introduse pe descărcarea unui fișier, așa cum a zburat întotdeauna o grămadă de bannere pe n # p # de site-uri, am început să le închidă. Nu știu de ce, dar după o oră am avut un banner pe desktop cere să plătească pentru SMS-uri de bani pentru presupusa oră vizionarea senzualitatea lor. Avast de ce nu vede. Ajută-mă, te rog să scape de ea.
  • Oh, Doamne! Și ce o ceainice absolută în această chestiune? Am o imagine indecentă cu cerința de a trimite SMS 90603 la numărul 4460. De la SMS-uri trimise și lipsa de speranță imaginea a fost plecat. Te rog spune-mi că vor fi lăsați în urmă, sau coșmarul din nou? Există centre de servicii care pot expulza virusul și pentru a stabili o protecție de încredere? Și de ce aceste escroci sunt imuni la lege, sau le pot găsi în consiliul? Mulțumesc.

Eliminarea bannere extortionists-blocante de pe computer desktop, și www „varză“

Infobannery-extortionists în ultimii ani au apărut din ce în ce pe ecranele computerelor noastre. De îndată ce „oferta“ nu este numit proprietarii de „fericit“ ale acestor „oaspeți nepoftiți“! Unele expresii și a imprima o rușine! Sunt de acord, acest lucru este un incident foarte nefericit, mai ales atunci cand esti pasionat de orice proces pe computer, atunci când este limitat în timp, iar acum acest lucru! Această situație îmi amintește un pic anecdotice, atunci când cei doi prieteni, cu un singur ochi și orbii au trecut prin pădure la fete. Împiedicându ultimul ochi pe ramură proeminente, cu un singur ochi om a vorbit: „Ei bine, aici suntem noi!“ La care orbul a răspuns fraza sacramentală: „! Bună, fetelor“

După mai multe încercări de a elimina propria lor banner-ul, și nu este posibil, de obicei, începe pentru a obține nervos, blestem inteligent - creatorii săi și vina ei înșiși, abandon care nu pot face față cu astfel de prostii. Dar imaginați-vă pentru un ecran de monitor adolescent care părinții strict! Ceea ce va apărea ca întotdeauna de la locul tatălui meu ... Și în acel moment începe să se dezvolte decizia decadent-Capitulațiilor pentru a trimite SMS-uri nefericit și să fie făcut cu ea. Și este clar dorința de a curăța rapid aceste lucruri din vedere. Mai ales pentru că taxa pentru deblocarea a declarat este mic.

Eliminarea bannere extortionists-blocante de pe computer desktop, și www „varză“

Niciodată, sub nici un pretext nu se pot trimite SMS-uri!

Nu este nevoie să „furaje“ evazioniștii și criminali care nu se opresc la nimic pentru a atinge dorințele lor ridicarea materialului bunăstarea și ia în considerare restul un instrument primitiv pentru atingerea scopurilor lor infame. Trimite-le mental pentru a în cazul în care, de obicei, a trimis, și anume „în mers erotică pentru pietoni.“ În primul rând, în îndeplinirea cerințelor lor, vei fi surprins de supărător de mai multe ori a crescut suma retrasă din contul telefonului mobil, în comparație cu cele afirmate în banner-ul. De la 300 la 900 de ruble (în funcție de trișor poftei de mâncare)! Excelent! trimite apoi încă un mesaj de la cerința de a introduce, de exemplu, vârsta, sau orice altceva și să ia o cantitate mai mică. Și așa mai departe până când contul epuizare pe telefonul mobil. Un banner in sine, de altfel, nu poate chiar curat. Am avut mai multe ori pentru a elimina aceste opere de artă frauduloase și pe computer și pentru a ajuta la prieteni, tovarăși și prieteni. Atât de puțin am studiat această întrebare și vreau să împărtășesc cu voi un fel știu să lupte împotriva acestui inamic josnic.

varietate de programe

Scopul programelor de acțiune-extortionists blochează accesul utilizatorului la datele de pe calculator sau limitarea posibilităților de a lucra pe computer și cere o răscumpărare pentru revenirea la starea inițială a sistemului. Spre deosebire de clasa malware «Trojan-Ransom» constă în orientarea lor comercială inițială. Fiecare program al acestui comportament este un instrument pentru infractorii cibernetici bani. Există mai multe tipuri de malware. Acestea sunt prezentate în ordinea de dificultate a face cu ei manual, fără antivirus. Scapă de impactul lansarea primelor două tipuri este destul de simplu, al treilea și al patrulea - un pic mai complicat, dar eliminarea consecințelor muncii referitoare la al cincilea tip de programe nu este întotdeauna posibil.

  • restricționa accesul la site-uri web;
  • limitarea browser-ul web;
  • blocarea accesului la resursele sistemului de operare;
  • limitând acțiunile utilizatorului în sistemul de operare;
  • utilizatorul criptează un fișier.

modalități de a face

În toate cazurile, aspectul banner încercați mai întâi să-l eliminați prin intermediul antivirus. Dacă se dovedește de verificare în timpul funcționării normale. Firește, baza ar trebui să fie cele mai proaspete. Prin urmare, este necesar să se monitorizeze îndeaproape actualizări de baze de date. Este recomandabil să se actualizeze setările setate la „Automatic“!

Nu vreau să merg departe în junglă, pentru că există atât de multe opțiuni, variații atât bannere și modalități de a le combate. Aș dori să mă opresc asupra celor mai simplu și eficient, care ea însăși a testat și pentru care am o idee.

Banner, limitând browser-ul web

Acest tip de banner blochează accesul utilizatorului la multe site-uri, inclusiv software-ul antivirus și site-uri.

Eliminarea bannere extortionists-blocante de pe computer desktop, și www „varză“

Bannere, care restricționează accesul la Internet

Acest malware blochează accesul la Internet și afișează un mesaj despre presupusa încălcare a acordului de licență cu cerința de a trimite SMS-uri și așa mai departe ...

Acest tip de program-extortionist creează în fereastra pop-up browser care nu poate fi închis. Acesta împiedică sau complet previne Web.

În Internet Explorer, deschideți Gestionare programe de completare. Instrumente → Add-ons → Activați dezactivare programe de completare. Într-o fereastră deschisă, nota add-in-uri care au în editorul coloană sau nimic, sau nu a fost testat. În câmpul Extensii de fișiere verifica de fișiere suspecte, setări și dezactivați extensiile suspecte. Reporniți Internet Explorer și asigurați-vă că fereastra este plecat.Bannere, blocarea accesului la resursele sistemului de operare

Eliminarea bannere extortionists-blocante de pe computer desktop, și www „varză“

Eliminarea bannere extortionists-blocante de pe computer desktop, și www „varză“

Eliminarea bannere extortionists-blocante de pe computer desktop, și www „varză“

Aceste „frumusețile“ acces utilizator bloc la resursele sistemului de operare. Task Manager nu va porni. Tastatura și mouse-ul munca, dar fereastra de banner nu poate fi redusă la minimum. Este deasupra tuturor ferestrelor, nu permite să lucreze cu alte programe și cere plata pentru furnizarea unei parole pentru recuperarea sistemului.

ATENȚIE. pentru a elimina bannerele de acest tip este suficient pentru a utiliza oricare dintre opțiunile de mai jos.

1. Restaurarea sistemului

Una dintre cele mai bune moduri, să se rostogolească înapoi sistemul timp de 1-2 zile înainte de a utiliza System Restore. „Trădătoare banner bastard“ va interveni fără îndoială puternic cu, împiedică efectuarea procesului de recuperare, dar poate și trebuie să născoci ca pentru a elimina „truc murdar“ este vital. Dacă aveți Windows XP, atunci această metodă funcționează perfect. Cum sa faci o derulare înapoi, toți știu, probabil: Restore Instrumente Start → Toate programele → Accesorii → System → System → Restore la un calculator mai devreme. Selectați ultima dată marcată cu caractere aldine. Apăsați butonul „Next“, iar sistemul automat restaurat la starea la data specificată de dumneavoastră.

metodă mai avansată și ușor de utilizat de restaurare a sistemului oferă Acronis True Image Home software. Instalați acest program minunat pe computer, faceți o copie de rezervă a sistemului și în toate necazurile, defecțiuni, bannere, etc. restaura pur și simplu sistemul. Un avantaj imens al acestei metode constă în faptul că „captare“ a banner-ului, de exemplu, trebuie doar să reporniți și apăsați tasta F11. activa Acronis True Image Home Program, care va restaura sistemul la data de backup.

2. Utilizarea serviciilor de dezactivare extortionists-blocante

Link-uri care duc la servicii de dezactivare extortionists-blocante:

După deblocare trebuie să primească procedura medicală propusă de Kaspersky Lab pentru a elimina complet malware!

(Suportul tehnic este disponibil numai pentru utilizatorii care au achiziționat o licență comercială pentru Kaspersky Anti-Virus sau Kaspersky Internet Security.)

3. Eliminați auto

Puteți încerca să eliminați manual banner-ul de la pornire. Comanda pentru a porni banner-ul ar trebui să fie în startup-ul (pentru că începe cu Windows!). Puteți încerca să-l eliminați de acolo, cu ajutorul unor software-ului cu funcție de editare de comandă la pornire, de exemplu, EasyCleaner, CCleaner, TuneUp Utilites și multe altele. Pentru a reporni, intră în modul de siguranță în conformitate cu contul de administrator. Acorde o atenție la fișiere noi, necunoscute pe care doriți, în special cu data de astăzi, care declanșează banner-ul. De exemplu plugin.exe. Ștergeți acest fișier de la pornire. Reboot la modul de operare. Curățați registru. Problema va dispărea.

Safe Mode - mod de funcționare autoprotejat. În modul de siguranță, de încărcare numai driverele și serviciile care sunt necesare pentru a rula sistemul. Secure Windows XP Mode permite să corecteze erorile și să se întoarcă sistemul la o stare de lucru.

Când reporniți computerul fără a aștepta pentru a descărca Windows, apăsați F8. Ai meniul de pornire.

1. Boot în Safe Mode cu prompt de comandă. (Când reporniți computerul fără a aștepta începerea boot Windows după semnalul caracteristic este de multe ori împinge sau mențineți apăsată tasta F8).

2. După încărcare se produce, apăsați combinația tasta Ctrl + Alt + Delete. În Task Manager rezultat, selectați File → nouă (Executare).

5. Parametrul Shell ar trebui să fie Explorer.exe. și se va stabili calea către fișierul infectat. Eliminați toate inutile.

6. Găsiți Userinit cheie. Restabilește valoarea la C: \ Windows \ System32 \ userinit.exe, (virgula ar trebui să fie!). Reboot. Banner eliminat!

5. Disc CD Live

În caz complex, în cazul în care repornirea este imposibil de a intra în modul de siguranță (atunci când malware dezactivează această funcție), trebuie să utilizați un Live CD CD.

CD Live - acesta este un sistem de operare de urgență este încărcat în memoria RAM PC-ul. Se poate lucra cu un hard disk defect sau o lipsă de ea. Are software-ul pentru a vizualiza conținutul hard disk și de a genera o acțiune pentru a restaura sistemul și soluționarea altor probleme.

Procedura este practic aceeași ca și în metoda anterioară, dar, după cum știți, dificultatea constă în faptul că avem nevoie de un CD Live. Capacitatea de disc de aproximativ 700-720mb. Windows_XP_LiveCD poți descărca în magazinul meu.

Înregistrare Windows_XP_LiveCD pe CD-ROM-ul și nu va doar te ajuta în situații critice.

Și acum, toate cele de mai sus, în imagini:

Eliminarea bannere extortionists-blocante de pe computer desktop, și www „varză“

Am introdus un disc CD live, repornirea sistemului. Utilizați săgeata „în sus - jos“ de pe tastatură, selectați link-ul de sus (prezentată în diagrama verde), sau atunci când acesta este inactiv pentru a încărca sistemul de operare.

Eliminarea bannere extortionists-blocante de pe computer desktop, și www „varză“

Se încarcă sistemul de operare de urgență în memoria RAM PC-ul. Acest proces durează ceva timp, vă puteți odihni timp de câteva minute.

Eliminarea bannere extortionists-blocante de pe computer desktop, și www „varză“

Sistemul de operare de urgență este încărcat cu succes. Pe pictogramele de pe desktop sunt programe descărcate vizibile. Există mai multe programe antivirus, programul Everest. prin care puteți vedea toate datele de pe computer, AcronisTrueImage pentru a restaura sistemul, TotalCommander și altele.

Eliminarea bannere extortionists-blocante de pe computer desktop, și www „varză“

Eliminarea bannere extortionists-blocante de pe computer desktop, și www „varză“

Găsim Userinit cheie. faceți clic dreapta pe fereastra de comenzi rapide, faceți clic pe vkladochku Modificare.

Eliminarea bannere extortionists-blocante de pe computer desktop, și www „varză“

Restabilește valoarea la C: \ Windows \ System32 \ userinit.exe,

Parametrul Shell (subliniat în roșu) ar trebui să fie nimic mai mult decât un post: Explorer.exe. Tot în exces trebuie îndepărtate.

Eliminarea bannere extortionists-blocante de pe computer desktop, și www „varză“

Scoaterea unui LiveCD, repornirea sistemului în timpul funcționării normale. Banner a murit!

6. Opțiuni suplimentare

Prevenirea acestor fenomene este de garanție foarte bun poate fi un antivirus de licență și actualizarea bazelor de date. Aceasta este, în primul rând, desigur, totuși, Kaspersky. D.WEB. NOD.

Dacă utilizați un program antivirus KIS Kaspersky Lab, în ​​setările pe care le puteți activa Anti-Banner:

Eliminarea bannere extortionists-blocante de pe computer desktop, și www „varză“

Eliminarea bannere extortionists-blocante de pe computer desktop, și www „varză“
Încercați să limitați vizita dumneavoastră la # n site-uri de # PH, nu merg pe despre înșelătorie la propuneri pentru a instala un program necunoscut. Prin astfel de acțiuni instalați personal software-ul pe computer, chiar și făcând clic, aparent pe o cruce de închidere a ferestrei cu propunerea. În cazul în care este imposibil de a închide fereastra, mai bine să închideți fila și opriți browser. În cazul în care computerul cere ceva pentru a face upgrade sau să reinstalați (la pH n # # site-ul!), În timp ce de lucru bine, nu este nevoie să faceți upgrade sau nu reinstalați. Dacă aveți dubii, cere mai avansate utilizatorilor.

Creați două conturi: una cu drepturi administrative, iar celălalt ca un utilizator normal. Chiar și în cazul în care computerul nu trebuie să împartă cu nimeni. Modul utilizator normal este de preferat în activitatea lor de zi cu zi. Dacă lucrați ca administrator, atunci virușii și alte mijloace rău intenționate, a ajuns accidental pe computer pentru a avea libertate deplină de acțiune. Și în acele cazuri relativ rare, în cazul în care vă puteți conecta cu privilegii administrative trebuie să efectueze o setare specială sau să instalați programul în sistem. Această tehnică simplă îmbunătățește semnificativ siguranța.

Descărcați de pe site-ul Web Microsoft și instalați toate actualizările critice de securitate vin în fiecare lună. Faceți acest lucru în mod regulat. Activați actualizările automate.

Instalați un scut de rețea de încredere - firewall (firewall).

Toate cele mai bune și luminos! Pa. LM dvs.