Ce mai astepti

Het - în centrul istoriei unei relații romantice și / sau sexuale între bărbați și femei

EXO - K / M. BlackPink (încrucișat)
Pinned: Park Chanyeol Jenny Kim (Jenny) Peyring: Jennie x Chanyeol Evaluare: - fanfiki în care relația pe sarutandu nivel și / sau pot prezenta indicii cu privire la violența și alte momente grele pot fi descrise prin „> PG-13 genuri. .: romantic - fic pe relația blând și romantic, de obicei, are un final fericit „> Romance .. Colegiul - o parte semnificativă a fanfic acțiunea are loc în școală sau în jurul școlii sau viața de zi cu zi a studentului „> Colegiul Soulmeyty - .. Universul, unde oamenii au fost distribuite în așa fel încât odată cu nașterea fiecărei persoane așteaptă cealaltă jumătate lui de caractere destinate să recunoască reciproc, evident, un anumit sens. , de multe ori etichetate „> Avertismente Soulmeyty: - în caracter,« nu în natură «- o situație în care se comportă caracter fic destul de diferit, cum ar fi de așteptat de la descrierea sa în canon»> OOC Dimensiune..: - Masculin fanfic ky. Dimensiunea unei pagini dactilografiate 20. „> Mini. 5 pagini, 1 parte Statut: finalizat


Premii de la cititori:

- Ce mai aștepți? - Jenny strigă, se uită la tipul care era la celălalt capăt al acoperișului, ținând în brațe strâns o grămadă de cărți. - Nu-ți face griji, dacă vă țip ca o fată, nu voi spune nimănui - făcând cu ochiul jucăuș zâmbind brunetă.


Publicarea pe alte site-uri:

Cuvinte cheie: acoperiș, tineret, frendzona
sentiment, simpatie dorință.

- Ce mai aștepți? - Jenny strigă, se uită la tipul care era la celălalt capăt al acoperișului, ținând în brațe strâns o grămadă de cărți. - Nu-ți face griji, dacă vă țip ca o fată, nu voi spune nimănui - făcând cu ochiul jucăuș zâmbind brunetă.

Din nou, ea a tachinat-o „Chanolya prost“ pentru indecizie, pentru frica în plus și experiențe dureros ciudate despre totul. Ea doar îi plăcea să vadă ei o-șase picior aduce sprâncene și pe pod, Burch ceva sub răsuflarea, se deplasează în mod decisiv în direcția ei. Bruneta îi place să-l incite la un act pe care nu m-am putut face. Într-o anumită măsură, Kim a crezut că barca de salvare lui, care îl ajută pe băiat să vadă lumea mai bună.

Jenny nu-l, de asemenea, întrebat de ce Pak este întotdeauna condusă în spiritul ludic ei. În cazul în care bruneta a cerut o dată un prieten despre el, Chanol fără ezitare ar spune: Ma simt bine unde ești.

Tipul într-adevăr nu a fost frică să rămână pentru umbra de viață a prietenei sale extreme, doar pentru a fi în măsură să, ca întotdeauna, să fie lângă ea. Chanol nu a fost ezitant, lipsit de tact sau incomode, sau, mai degrabă, a încetat de mult să fie. El doar a vrut să vadă zâmbetul fericit pe fața unui prieten, atunci când ea îl tachina. Dacă nu pentru aceste emoții vii și circumstanțele obișnuite pentru două, atunci Chanol pot fi pierdute. Mi-ar fi pierdut și nu a putut merge înapoi la lui Dzhenni Kim.

- Ce ai de gând să faci acolo? - strigă el tipul nu este încă budging.

vocea bruneta a fost ca un drog, cum ar fi în mod constant a asculta palavrageala ei lipsit de rațiune, argumentul despre sensul vieții, sau un fel de gânduri fetișcană, care într-un fel nu ar putea împărtăși cu prietenii. Chanol deja oprit luptă și se taie doar creierul, atunci când vine vorba de următorul băiat drăguț care a văzut Kim la televizor.

Deci, odată ce bruneta a obține tipul fura imens om de carton de la supermarket, numai la Jenny chițăi și pune-l în colțul din camera lui. Chanol adesea regretat că am făcut-o, pentru că de fiecare dată când vine în vizită, ai auzit: „Taemin-oppa, spune tipul ăsta minunat mulțumiri pentru ceea ce mi-ai dat. Fac avea grijă de tine. "

Jenny în ochii altora - un puternic, independent, un pic neglijent, dar încă incredibil. Fata care rătăcește despre seara în noaptea de Seul, ascult muzica underground.

Jenny ochii Chanol - o pisică pic pierdut, care, prin toate aceste trucuri, vrea să fi observat. Prin urmare, este încă acolo pentru a arăta că el se va uita mereu doar la ea.

- Știi că pentru a merge pe acoperiș este interzisă dacă nu vom vedea, suntem cadavrele.

- Știu, știu - a spus Kim repede, în picioare pe marginea acoperișului. - Trebuie să-l vezi, vino.

Zâmbet Dzhenni Kim - o armă de distrugere în masă.

Chanolyu a placut totul despre ea este modul în care ea se rupe în mod constant regulile școlare și vine într-o fustă de culoare rosu aprins, să iasă în evidență din mulțime. După cum stă opinia mea, dacă el crede că cineva nedreptățit. Modul în care îi place să meargă pe acoperișurile și deschide noi orizonturi prietenului său.

Jenny a spus întotdeauna că atunci când cresc, asigurați-vă că va zbura peste tot în lume, și numai atunci va fi complet mulțumit. La urma urmei, singura modalitate de Chanol putea deschide chiar și mai noi orizonturi ale minții sale.

Așezat pe marginea acoperișului de lângă fată, Chanol uitat la înroșită ei de la nas la rece, în curs de dezvoltare părul briza și strălucirea fără sfârșit în ochii Dzhenni Kim.

fular roșu înfășurat în jurul gâtului unei fete, un meci perfect cu fusta rosie, care a fost un element indispensabil în rochia ei de școală. Mai bine încă, l poarte, în cazul în care este interzisă de normele școlare.

Atmosfera a devenit chiar mai minunat atunci când cerul fulgi mari, zăpada a început să scadă. Totul în jurul devine atât de magic, fascinant și atractiv pe care am vrut să uit tot ceea ce deranjează aruncați acum frendzony cătușele și tare striga cuvintele de dragoste pentru o persoană foarte neobișnuită.De ce Chanol era sigur că ea este acum gândesc la o vacanță în stațiunea de schi și cum să convingă omul să meargă cu ea. După Chanol ca fusta rosie - o parte esențială în toate călătoriile ei nebun.

Cu toate acestea, am crezut că Jenny a fost mult mai profund și mai înțelept decât el ar putea gândi la un tip.

- Știi, se spune dacă recunoașteți omul în dragoste, atunci când există prima zăpadă iarna, el va reciproc, - a spus visătoare fata, uita la cer neclar din care fulgi au căzut fulgi de zăpadă.

Jenny a fost ca un fulg de nea - este de un milion de ori a vrut să se arate adevărat, dar pe drum spre topire, din cauza a ceea ce a trebuit să poarte o fusta rosie pentru a arăta oamenilor identitatea lor profund ascunsă.

- Știi, te iubesc, - Chanol a fost gata să rupă în miliarde de bucăți, pentru că el a rejucat de milioane de ori în mea de recunoaștere a cuvintelor cap, iar când a existat o șansă, a spus el, este banală: Te iubesc.

Jenny zâmbet ambiguu, se uită la tipul. Chanolyu nu au nevoie de cuvinte pentru a înțelege, că el încă o dată nu a fost auzit că Jenny Kim tocmai a decis să uite despre sentimentele Pak, deși niciodată nu a spus aceste cuvinte. Acesta a fost întotdeauna așa. Poate e chiar mai bine.

- Ridică-te - încrezător în picioare pe podeaua de piatră, Kim a ajuns la prietenul său. El chanol a luat cu ușurință o mână mică în lucrarea sa și a stat lângă el.

- Este noastră anul trecut la școală, după care vom merge într-o călătorie și ... și de a trăi până la adânci bătrâneți, nu? - vocea ei tremura din asta. - Mă tem că dacă acum vom fi mai aproape decât este, în viitorul meu va fi plecat. Nu vreau să te pierd, pentru a deveni chiar mai singur decât sunt acum. Și ... - A înghițit, caută în tipul său piept. - Dacă nu o fac, atunci tinerii noștri nu vor amintiri plăcute, nu-i asa?

Chanol sincer nu inteleg de ce mereu încrezător Jenny este acum arata ca acelasi un pisoi pierdut. De ce în acest moment, ea a deschis sufletul ei? De ce crezi că tinerețea lor nu este amintiri bune, deoarece Pak nu ar fi suficient și eternitatea, pentru a vorbi despre toate lucrurile interesante, ametitoare, care s-au întâmplat cu ei.

- Spune-mi aceste cuvinte mai târziu, când voi fi în măsură să răspundă la ele în schimb.

Cum rămâne cu viața viitoare?

mental întrebă ea, uita la prietenul ochi mari.

Pak nu a dat seama cât de puternic îmbrățișat prietenul ei, apăsând pe fața ei pe pieptul lui. El știa că chiar și aceste cuvinte au fost date pe hard ei și el trebuie doar să dea timpul ei. La urma urmei, el este în așteptare pentru toată viața, poate că va fi dificil să se aștepte un pic mai mult?

- Hei, Puck, ai adus pachetul, - a strigat clatina colega de camera pe pat o altă notificare. - Din nou, prietenul tău a trimis?

Chanolyu nu avea nimic de spus, pentru că, da, prietena lui l-au trimis o altă parcelă dintr-o nouă călătorie. La urma urmei, ei nu au fost în stare să meargă împreună, uita-te la lume. Dar, din fericire, mai puțin dorința de a Jenny și ea nu-i place visare, mintea se deschide granițele prietenului său, prin trimiterea de fotografii și suveniruri din toate punctele lumii.

De data aceasta, ea a fost relativ aproape, în Japonia. Ea este cognoscibil cultura relativ similară a țării, limba predată și este chemat în mod constant să-l Pak. Uneori, el într-adevăr gândit cum să împacheteze și să se grăbească prietenul ei să o vadă cel puțin o dată în trei ani pentru a trăi.

Dar, de fiecare dată când ceva îl oprește. Poate promisiunea că a dat-o pe acoperișul școlii, care va trebui să aștepte la fel de mult ca poti. Poate că bariera interioară care rezultă din indecizie și adolescente vise de prima iubire, care în mod clar imprimate în mintea lui.

Chanol nu a vrut să-l împingă - și Jenny a vrut doar să aștepte pentru a fi siguri de sentimentele sale.

Cei doisprezece ani de comun nu a fost suficient, pentru că mama ei era lângă ea cu nașterea ei, dar acest lucru nu a împiedicat-o să lase fiica în grija sora mai mare și a plecat în altă țară. Prin urmare, Jenny a vrut să Pak încetat să o iubească și a găsit o altă fată care disperare nu-l va cântări.

In fiecare an, de Crăciun, Jenny a trimis la alte cadouri „speciale“, care investesc chiar și mai multe suflete. Ea selectează cu atenție fiecare componentă a darului, în cazul în care nu se va trimite Park Chan-Yeol, un președinte al Coreei. Și în acest an, el a promis că va fi un cadou mai memorabil decât se întâmplă de obicei. Chanolyu a trebuit să facă a fost ridica-l.

După ce omul a luat o parcelă neobișnuit de lumină, el a mers imediat la pensiune pentru a deschide si uita-te la ceea ce acest an a trimis un prieten. Cumva Chanol nu fi surprins să vadă în pachet: un kimono, săbii de samurai și o nouă colecție de manga, deoarece ar fi foarte asemănătoare cu Kim Dzhenni.

Dar, în acest an, se pune o literă, a pierdut în teanc de hârtie. Negru a devenit rapid divulga pentru a citi conținutul:

În acest an, am reușit încă să vă surprindă cu său „cadou special“, nu-i asa? Am încercat foarte greu.

Se spune că, în Seul a acestui an a fost prima zăpadă foarte frumos, sper că va plăcut și în cele din urmă a spus o fata despre sentimentele ei? Dacă nu, vin și te bat "

- Ar fi trebuit să vină mult timp în urmă, o prostie.

„Amintiți-vă, atunci când ne-am uitat la ultima dată prima zăpadă împreună? Eu încă mai au acele amintiri, și prost dvs., la amorțire prinderea Koln, încă visez când sunt trist. Am înțeles că s-ar putea să nu știi nimic acum. Dar aș fi fericit dacă vii pentru darul tău pe acoperișul său dormitor, prietenul dvs. trebuie să fi lăsat-o acolo.

Chanol într-un fel simțit atât de fericit și entuziasmat că nu am deranja chiar să mascheze papuci roșii și a alergat la acoperiș, unde a fost de așteptare pentru un cadou. Într-un fel, tipul sperat să poată vedea unde Jenny Kim, care este de neconceput ratat.

Pak Prieteni de multe ori au spus că sentimentele sale nu sunt reale, dacă nu se încearcă să se întoarcă ea și din partea stângă. Chanol credea, de asemenea, că face ceea ce trebuie prin acordarea de timp pentru prima lui dragoste. Și, în cele din urmă, este necesar să se audă cuvintele prețuite.

Rapid a alergat la acoperiș, a văzut bruneta situată pe marginea cutiei și a dat seama că castele în aer, pe care el este acum construit - a fost de vis pentru copii nu este excesiv. Gânduri de însăși Chanol care era gata să dea totul pentru iubirea unei fete fermecătoare.

După deschiderea cutiei, Chanol a zâmbit, pentru că au existat: kimono, săbii de samurai, jucării și unele manga sport. Chiar dacă timpul trece, Jenny rămâne neschimbată, toate de același tip și obraznic Jenny.

Bătăi rapide ale inimii,
Fard de obraz și promit ...
Cum să fii curajos?
Cum de a iubi atunci când
Sunt atât de frică să cadă?
Dar eu pot vedea cum stai singur,
Și toate îndoielile mele
Dispare pe cont propriu,
Suntem cu un pas mai aproape.


Dintr-o dată tipul auzit wafting de muzică undeva și a început repede să se uite în jur, până când a văzut, o să-l întâlnească bruneta, în jurul gâtului, care a fost legat în mod obișnuit cu o eșarfă roșie.

Eu mor în fiecare zi, în timp ce de așteptare pentru tine.
Doar nu-ți fie frică, draga mea, te-am iubit
O mie de ani.
Și eu te voi iubi la fel de bine.

- Eu încă nu am avut o declarație de dragoste - aceste cuvinte ei, a mers dintr-o dată de zăpadă fină. La fel ca și în ziua primei sale de recunoaștere.

- Se pare că vremea este de partea ta.

- Mi-era teamă că nu va veni - a șoptit ea - dar adânc sperat în jos. Speram să mă dozhdeshsya. Doar pentru că eu chiar te iubesc.

Nu Chanol vor să audă nimic mai mult, și tocmai a venit mai aproape, sarutandu ușor favorit în buze pline. Ei au trebuit să aștepte prea mult timp să-i sărute așa cum sunt acum în Crăciun sub zăpadă care se încadrează. Chiar dacă acest lucru nu este prima zăpadă în această iarnă, Jenny nu trebuie să vă faceți griji cu privire la reciprocitate, pentru că în toți acești ani, nu și-a pierdut Chanol și picături sentimentele lui pentru ea. El le crește numai la momentul respectiv, ca și acum, să-i dea toată dragostea mea.

Și Jenny, ar putea simți imediat chanolevoy iubirea caldura in inima ta. Nu mai goală și disperată, și a umplut cu dragoste pentru Park Chan-Yeol, că toată viața lui a fost aproape.

Ei așteptau unul pentru celălalt pentru o lungă perioadă de timp. Am reușit să treacă toate etapele: de la prietenie - frendzony - până la dragostea adevărată. Singurul lucru pe care ei erau acum siguri că mai Chanol ei nu va da drumul, dar Jenny nu cred că chiar de a fugi de ea.

Vă mulțumesc foarte mult pentru faptul că a citit munca mea: s
Aș fi foarte fericit dacă vă lăsați un comentariu cu opinia dumneavoastră: s
Fericit lectură cu: