Este posibil ca bataile inimii fatului de a cunoaște sexul copilului

Este posibil ca bataile inimii fatului de a cunoaște sexul copilului

În așteptare pentru copil - aceasta este cea mai fericită perioadă din viața părinților, pentru că este începutul unei noi vieți, un proces misterios și un eveniment mult așteptat în viața fiecărei familii. Împreună cu toate placute senzatii multe cupluri interesate de sexul copilului, deoarece divulgarea acestui secret, permite avans mai prudent să se pregătească pentru sosirea unui nou membru al familiei. Determinarea sexul copilului este foarte posibil, dar dacă este posibil ca bataile inimii fatului pentru a afla sexul copilului? Se pare că experții moderni cunoscut chiar o astfel de metodă este de natură să vină la noi din trecut.Cum de a determina sexul copilului

Există mai multe modalități de a determina sexul copilului. Una dintre cele mai de încredere SPL-studiu gândite. Deja de aproximativ 18-20 de săptămâni, medicul poate determina cu exactitate sexul copilului viitor. Deși este posibil să se facă greșeli în acest proces, dar probabilitatea de acest lucru nu este mai mare de 3-5%.

Al doilea adevăr al modului - definiția data conceperii de calcul data la care ar putea întâmpla fertilizare. În cazul în care acest lucru sa întâmplat în ziua ovulatiei, este probabil ca un băiat, și în cazul în care cu câteva zile înainte sau după ovulație, fata, care este asociat cu diviziunea spermei în „masculin“ - mai activ, dar malozhivuschie, și „feminin“ - mai puțin mobil, dar de lungă durată.

Există, de asemenea, o modalitate de a determina sexul copilului reînnoirea sângelui, ceea ce presupune calcularea unui actualizat mai mare sângele unuia dintre părinți. Este cunoscut faptul că de sânge de sex masculin este actualizat 1 dată în 4 ani, iar femeile - 1 dată în 3 ani, asta a cărui sânge mai mic de momentul concepției, sexul și copilul va fi un viitor.

Concepția chineză a mesei copilului și este foarte popular printre femeile insarcinate, deoarece pe ea suficient doar pentru a se potrivi cu vârsta mamei la momentul conceptiei si luna conceptiei, care se află la intersecția dintre masă și vor fi vizibile pentru sexul copilului.

Metodele tradiționale bucurat de un succes fara precedent printre femeile insarcinate, deoarece trebuie doar să ia în considerare forma abdomenului, greață ceas gravidă, sau chiar petrece câteva teste psihologice necomplicate pentru a ghici exact cine se va naște într-o anumită viitoare mame.Determinarea sexul copilului pe ritmul cardiac

Categoric fi siguri de nașterea unui fiu sau fiică poate doar numai pe sentimentele si intuitia ta, dar încă mulți dintre părinți încearcă să găsească confirmarea medicală a așteptărilor și ipotezele lor. Determina dacă bătăile inimii fetale pe aflarea sexului copilului sau nu, statisticile de ajutor, care, spre marea surpriză, nu ca lipsit de ambiguitate. Unele surse sugerează că această metodă în mod semnificativ mai mult de 90%, în timp ce altele oferă nici o asigurare la fel de mult ca 50%.

Esența metodei în sine este de a conta batai de inima. În cazul în care frecvența este mai mică de 140 de bătăi pe minut, este probabil să fie un băiat, și dacă mai mult - o fată. De asemenea, baieti batai de inima coincide cu ritmul mamei și sunt mai calm si ritmice, dar fetele sunt ritm mult mai haotic. Ar trebui să asculte, de asemenea într-o anumită direcție și burta mamei, deoarece, conform acestei teorii, cu toate acestea, copiii de sexe diferite plasate în mod diferit în pântecele mamei mele: fetele sunt plasate pe partea dreaptă, iar băieții - la stânga.

În plus față de toate importante „regulile“ pentru a determina sexul bătăilor inimii este de asemenea important să se ia în considerare starea emoțională și psihologică, precum și starea de sănătate generală a femeii gravide, care se reflectă direct pe bătăile inimii ei și copilul. De asemenea, această cifră depinde de lungimea de sarcina si pozitia copilului in uter. Se crede că perioada optimă pentru determinarea sexului prin această metodă este prima jumătate a sarcinii, deși acuratețea testului metodelor cum ar fi posibil și pe parcursul celor 9 luni.

Este posibil ca bataile inimii fatului de a cunoaște sexul copilului?

Este posibil ca bataile inimii fatului de a cunoaște sexul copilului
inima fatului: un băiat sau o fată?

Atunci când apare o sarcină, lista de probleme sub un singur număr de standuri - care se va naște un băiat sau.

Este posibil ca bataile inimii fatului de a cunoaște sexul copilului
Când inima începe să bată la făt?

Medicii și mame cu experiență într-o singură voce spune, că în dezvoltarea normală a inimii, în viitor.

Este posibil ca bataile inimii fatului de a cunoaște sexul copilului
Cum pentru tratarea venelor varicoase in timpul sarcinii?

Varicele, care crește semnificativ riscul în timp ce transportă un copil pe.

Este posibil ca bataile inimii fatului de a cunoaște sexul copilului
Sarcina și vene varicoase pelviene

În ciuda faptului că în practica medicinii cunoscute de mii de cazuri de tratament cu succes a varicoase.