Este ușor de a schimba formatul (extensia) fișier manual

Este ușor de a schimba formatul (extensia) fișier manual

Ocazii atunci când aveți nevoie pentru a schimba formatul de fișier.

  1. De multe ori, schimba formatul de fișier trebuie să schimbați dimensiunea sa, deoarece acesta poate fi diferit în diferite formate.
  2. Unele programe și dispozitive pot citi / reda fișiere cu un anumit format, care obligă, de asemenea, utilizatorul să găsească o modalitate de a schimba formatul fișierului dorit.

Astfel de cazuri sunt foarte mult descrise mai sus - este doar cea mai comună.În acest articol vom încerca să se răspândească problema „pe rafturi“, vă spune cum să modificați formatul de fișier și în ce fel se poate face.

Pentru a începe, pentru a afla ce format de fișier.

Sub formatul de fișier pentru a fi înțeles definiție certă și precisă a specificațiilor structurilor de date stocate într-un fișier de calculator. De obicei, formatul indicat în numele de fișier, ca o parte separată, separată de numele punctului.

utilizatorii neexperimentati, din cauza lipsei lor de cunoștințe, în conformitate cu conceptul de format de extensie și de fișier este același. De fapt - nu este.

Un bun exemplu în acest sens sunt fișierele «.doc» extensii și «.txt». Numai primul includ structurate și cerințele relevante și standardele de date de tip text Microsoft Word, iar al doilea - numai informațiile de text. Astfel, «.doc» și «.txt» fișiere au același format, dar este diferit în expansiune.

Acum, că știi ce formatul de fișier, treceți la întrebarea principală.

Instrucțiuni cu privire la modul de a schimba formatul de fișier.

Metoda 1: manual.

Această metodă este considerată cea mai simplă, dar uneori nu sunt eficiente.

Înainte de a schimba formatul de fișier, selectați dacă doriți formatul țintă.

„Redenumire“ pentru a efectua acest proces, trebuie să faceți clic dreapta pe fișierul care urmează să fie schimbat și selectați. În meniul care se deschide, găsiți formatul preferat, introduceți orice nume pentru fișier și salvați-l.Metoda 2: conversie prin intermediul software-ului de conversie.

În urma sfaturi simple, trebuie să instalați una dintre aplicațiile de pe computer. În continuare, trebuie să selectați fișierul program dorit și specificați formatul în care ar trebui să fie convertit. Asta e tot.

Întregul proces va dura mai mult de câteva minute.

Programele sunt convenabile în care acestea pot converti mai multe fișiere simultan.

Metoda 3: Utilizați un convertor on-line.

Această metodă trebuie utilizată în cazul în care aveți probleme cu instalarea software-ului de conversie.

Înainte de a schimba formatul de fișier, pentru a primi pe resursele de internet care oferă astfel de servicii. O mulțime de ei acum, astfel încât căutarea lor nu ar trebui să cauzeze probleme.

După ce ați selectat resursa dorită, este necesar pentru a descărca fișierul dorit. Ca o regulă, după încărcare, sistemul va va solicita o listă de formate care sunt disponibile pentru a converti fișierul. Trebuie să selectați numai dorită și apăsați pe butonul „Convert“.

Metodele descrise mai sus va ajuta să schimbați formatul de fișier cu un efort minim și de timp.

Pentru confortul dumneavoastră, vom descrie un alt mod de a schimba formatul, dar deja sigur.

Cum de a schimba formatul de fișier PDF.

Este ușor de a schimba formatul (extensia) fișier manual

Foarte des utilizatorii de PC-uri se confruntă cu un format PDF. care astăzi sunt populare și convenabil pentru salvarea documentelor, precum și orice alte informații. Cu toate acestea, pentru utilizatorul mediu formatul PDF nu poate fi foarte convenabil, deoarece este imposibil să se lucreze cu anumite părți ale textului. Cu alte cuvinte, dintr-un PDF pe care nu se poate copia piesa necesară de text. Pentru a schimba formatul cerut, urmați instrucțiunile de mai jos.

Înainte de a schimba formatul de fișier PDF, aveți nevoie pentru a descărca un program special conceput pentru astfel de acțiuni, ABBYY PDF Transformer. Acest program poate schimba formatul pentru câteva minute.

Cum de a schimba formatul de fișier PDF cu ajutorul ABBYY PDF Transformer.

Mai întâi instalați ABBYY PDF Transformer la computer / laptop. Este ușor, problemele astfel încât să nu ar trebui să apară.

Rulați-l și selectați fișierul PDF.

Apoi, selectați formatul în care doriți să convertiți fișierul: HTML. Microsoft Word, TXT sau Excel (dacă este necesar, specificați setări suplimentare).

Apoi, programul va face totul singur.

Acum, dacă aveți o problemă cu formatul de fișier, va fi capabil să-l schimbe.

Va rugam, rata de articol: