Cum de a vindeca unghiilor musca unghiile frumoase pentru adulți - completează imaginea

Cum de a vindeca unghiilor musca unghiile frumoase pentru adulți - completează imaginea

Vezi roadere propria unghii persoană nimeni nu dă plăcerea estetică. Copil, de obicei, într-un astfel de caz, încercând să dezvăța de la astfel de obiceiuri, bătuți pe mâinile sau degetele-l unse cu muștar.Trebuie remarcat, totuși, că aceste metode de predare nu sunt numai ineficiente, dar, de asemenea, nu au un impact pozitiv asupra psihicului. Faptul că „nogtegryzenie“ - nu doar un capriciu. Psihologii spun fără să spună un cuvânt care în rădăcina oricărei probleme, stres. Dacă încerci să scapi de numai prin manifestările sale externe, aceasta va duce doar la faptul că merge adânc în conștiința și va „mânca“ persoana din interior.

În plus, chiar dacă copilul atunci când adulții se vor controla, de teama de pedeapsă, și unghiile ca opriri roadere, acesta fie va continua să facă acest lucru, atâta timp cât nimeni nu este cu ochii pe ei sau lăsând acest obicei prost pentru un timp, vin înapoi să-l în un alt moment din viata lor, senzație de abia libertatea. De exemplu, atunci când am cresc de a fi proprietarul de drept al propriei sale vieți.

Nu poate fi cu greu ceva mai complicat decât cum să intarca adult musca unghiile, deoarece această reacție a organismului a fost elaborat de-a lungul anilor, și de a distruge acest mecanism, este nevoie de mult doar un efort herculean. Unul va alimenta și face apel la rațiunea nu se poate face - „pasiune fatală“, în acest stadiu, deja transformat într-un fel de o parte a naturii umane, un fel de „ritual“, ca răspuns la anumite situații de viață.

Cunoscătorii de suflete umane susțin că un astfel de obicei inerentă persoanei deranjante, emoționale, predispuse la introspecții, combinate cu o estimare redusă a propriilor lor abilități și negarea valorii sale altora. Ronțăie cuie în această privință - un fenomen asemănător cu „confiscă“ dulciuri de stres sau plăcinte, sau dorința de a „înece“ starea de spirit depresivă în alcool. Cu alte cuvinte, este un fel de organism pentru a proteja expresia (și creierul, în special) de suprasarcină emoțională.

Cum de a vindeca unghiilor musca unghiile frumoase pentru adulți - completează imaginea

În general, cei care, în cazul unor situații neplăcute „aplicate“ să dețină placa de unghii, astfel demonstrează o dorință subconștientă de a „rupe“ de el însuși sau care a fost cauza intenționată sau neintenționată a emoțiilor rele.În acest caz, inutil pentru a lupta doar cu manifestările externe ale emoțiilor negative, exprimate în consumul de cuie proprii. Reprimat furia, frica, ura - pentru cineva sau pe tine - și sentimente similare vor găsi o altă cale de ieșire, iar efectele sale pot fi mai dăunătoare pentru sănătatea umană. De exemplu, la începutul unei puternice dureri de cap „nerezonabile“, tractul gastro-intestinal (de exemplu, gastrita nervoasă), sau probleme cardiace.

Toate acestea nu merge în nici o comparație cu obkusyvaniya de unghii - deși un astfel de obicei nu este inofensiv pentru organism. Omul poate astfel acumula viermi sau alți paraziți, precum și inflamații ale țesutului deget, care poate avea ca rezultat să apară inclusiv boli fungice (dacă agenții patogeni ajunge pe pielea iritată sau micro-deteriorări). Partea estetică a problemei nici măcar nu ar trebui să atingă - cu totul atât de clar.

În general, în abordarea problemei cum de a vindeca rosul unghiilor, nu se poate face fără ajutorul unui psiholog calificat. Alegeți valoarea sa pe recomandările, și ar trebui să fie credibilă, nu numai la închiderea de „pacient“, dar, de asemenea, propria lui. Câte sesiuni veți avea nevoie de un specialist pentru a identifica cauza principala a fenomenelor negative, și de învățare mai multe moduri constructive de exprimare emoțiile „rele“ - aceasta depinde de mai mulți factori. Aici totul este foarte individuale.

După o vizită productivă a psihologului este de multe ori omul însuși nu se mai musca unghiile - și fără multă voință. Cu toate acestea, în unele cazuri, obiceiul încă mai continuă să fie simțit. Apoi, începe să se ocupe de aceste manifestări comportamentale este necesar.

Cum de a vindeca unghiilor musca unghiile frumoase pentru adulți - completează imaginea

Metode de putere de modul de a vindeca rosul unghiilor, nu va ajuta în nici un fel, ca va provoca un adult, reacția naturală persoană independentă de respingere, și nu va ajuta să acționeze „în ciuda“. Deci, avem nevoie de diferite instrumente. De exemplu, folosim un lac de unghii de construcții, care este ușor pentru a obține practic orice farmacie. Din aceasta și degetele se va arata mai bine, și le-a înfipt în gura lui va fi practic imposibil. Compoziția lacurilor cu conținut de substanțe care au un gust amar urât, care este cu greu cineva va avea pe placul lor.

Paralel necesitatea de a consolida victimele pogryzaniya „plăci de unghii mulți ani. Acest lucru va ajuta la orice mijloace speciale sau suc de lamaie simplu, care ar trebui să se aplice cel puțin o dată pe zi. În unele cazuri, este necesar să se efectueze alte proceduri pentru degete - cum ar fi băile cu sare de mare, sau prin alte mijloace.

În plus, este posibil să trebuiască să bea un curs de vitamine pentru intarirea unghiilor. Sugerează ceva concret doar un medic poate în acest sens.

Pentru multe femei care doresc să scape de obiceiurile proaste, modalitate eficientă de a combate aceasta este doar frumos manichiura, care se face cel mai bine într-un salon. Cand unghiile arata foarte bine, iar aspectul lor place doar ochiul, este greu de cineva dorința de a distruge o astfel de frumusețe, a început să le mestece.

Pentru a face față stresului mai bine decât toate celelalte moduri, mai inofensive. De exemplu, pentru a sorta rozariul în cazul unei situații neplăcute sau de a asculta la momentul potrivit pentru muzica preferată. Toată lumea va găsi propriile lor mijloace eficiente.

Cum de a vindeca unghiilor musca unghiile frumoase pentru adulți - completează imaginea