Evaluarea și achiziționarea de monede - Magazin online - numismatica on-line

numion »Evaluarea și achiziționarea de monede

Internet-magazin „monede online - Numion» vinde, de stabilire a prețurilor și răscumpărarea de monede de la Moscova. Cumpărăm ca elemente unice sau colecții întregi. Specialiștii noștri au o vastă experiență în evaluarea monedelor, care vă permite să să dea rapid și profesional un aviz cu privire la starea, raritatea și valoarea copiilor. Dacă sunteți interesat de o examinare mai profundă a monedei, putem atrage independent de absolvenți în domeniul expertizei de colecție.Evaluarea monedelor on-line

On-line de estimare a monedelor vechi este realizată de către experții noștri gratuit. Și pentru a determina prețul aproximativ de răscumpărare. În cazul în care un acord reciproc, suma pe care suntem dispuși să plătească pentru fiecare instanță, suntem interesați de 30% -60% din valoarea de piață, în acest caz, banii se plătește imediat sau transferate în contul bancar. Avem o abordare individuală a fiecărui client, care permite să se evalueze monedele sunt nu numai calitativ, ci, de asemenea, în funcție de interesele dumneavoastră.

Ne-ar dori să avertizeze că nu lăsați evaluarea și cumpărarea de monede clienților. Dacă doriți să se întâlnească în persoană, mai întâi ar trebui să trimiteți fotografii de monede, după cum trebuie să știm în avans cu privire la care monedele vor fi discutate.Răscumpărarea de monede

Noi nu sunt angajate în cumpărarea și vânzarea de monede copii monede de monede, monede suvenir, monede de țări străine, din metale comune.

Răscumpărarea de monede este una dintre prioritățile în activitatea noastră, suntem gata să ofere un nivel ridicat de expertiză și un preț ridicat pentru materialul numismatic.

  • monede Royal din diferite perioade într-o stare de nu mai puțin de VF.
  • monede URSS din metale prețioase.
  • monede comemorative ale URSS.
  • Regulat ediție a RSFSR și URSS (numai exemplare rare sau monede in stare excelenta).
  • Aur și argint monede comemorative și de investiții.
  • monede comemorative din România.
  • România Problema Regular (numai exemplare rare sau monede in stare excelenta)
  • seturi anuale oficiale ale monedelor din URSS și România.

Dacă se întâmplă ca prețul pe care îl oferim, nu sunteți mulțumit magazinul nostru gata de a lua monede în vânzare comision. Apoi, comisia se va ridica la 10-15% din prețul de ofertă pentru tine. De asemenea, suntem gata să vă ajute cu punerea în aplicare a monedelor pe diverse site-uri de licitație, și anume, vom explica unde și cum să profite cel mai bun pentru a vinde monede. În plus, angajații noștri magazin pot pune în mod independent, monede la orice licitație, o vânzare cu succes a acestui serviciu contra cost, de asemenea, o taxă de 10-15% din costul. Reprezentanții numion.ru magazin online „Numismatică online“ au o mulțime de experiență și o participare rang înalt atât online, cât și în cadrul licitațiilor „live“.

acceptăm