Fantomă în asamblarea și instalarea de ferestre din plastic PVC - tehnologie de circuit, instructiuni

Pentru a îmbunătăți calitatea de ferestre plastice Servicii de instalare au fost dezvoltate pentru 3 persoane. reglementările de bază pentru instalarea de ferestre din PVC sunt:

Conformitatea - fereastra de durabilitate de garanție. O caracteristică a instalației, conform profilurilor GOST este un site de marcaj suduri. etanșare punct de vedere tehnic corectă a rosturilor de construcție asigură economii de energie de până la 25%. GOSTS reglementa toate etapele de stabilire, asigurând montarea sigură.necesită, de asemenea, o coordonare cu experți și creatorii proiectului arhitectural. Acesta din urmă este necesară pentru nerespectarea de construire dimensiunile documentației de proiectare. În acest caz, firma care stabilește profilurile în conformitate cu GOST trebuie să aprobe instrucțiunile de instalare de la autoritățile care gestionează construcția regională.

Instalarea de profil din PVC în două moduri: instalarea întregii ferestre sau demontare. În conformitate cu instrucțiunile de „clienți privind instalarea de ferestre din PVC“ metoda de pliere este utilizat întotdeauna atunci când una dintre condițiile:

 • Dimensiuni profil de mai mult de 3 metri;
 • deschidere la o înălțime de 2 metri deasupra podelei;
 • fereastră este situat la etajul al 12-lea sau mai sus.

În instalarea ulterioară a primului cadru este montat. Apoi, elementele rămase în serie sunt fixe. Acestea din urmă trebuie să stabilească pante, iar valul este conectat la profilul.

Sistemul de ferestre este instalat foarte bine. Deviația în toate direcțiile este în termen de 3 mm. întregul profil și 1,5 mm. pentru fiecare metru. Excesivă cadru de înclinare contrară cerințelor de siguranță, astfel încât această cerință este „un oaspete la instalarea de ferestre din plastic“ este o necesitate.

plastic tehnologie fereastra de instalare, în conformitate cu GOST 30674-99

„Oaspeții privind instalarea de ferestre din plastic 30674-99“ oferă îndrumări cu privire la performanța proprietăților de izolare termică a ferestrelor din plastic. Pentru camera de valoare unică rezistența termică a sticlei izolatoare in ° C / W are o gamă largă, variind în termen de 0,35-0,63. Pentru profilurile bicamerale din cifra este de 0,49-0,56. Prezența stratului reflectant termic pentru bicamerale valoare profil crește până la 57-72 ° C / W.

Accesând „oaspete Ferestre din PVC Amenajarea GOST 30674-99“ conține profile pentru ferestre de durabilitate, în funcție de materialul:

 • pentru profile din PVC - 40 de ani;
 • pentru sticla - 20 de ani;
 • pentru garnituri - 10 ani.

Pentru a îndeplini cerințele pentru condițiile climatice SNP Siberia necesare pentru a se instala profile cu 5 camere. Pentru regiunile estice ale ferestrelor cu 3 camere adecvate. Atunci când alegeți ghidat de profilul temperaturii climatului din regiune.

„Schema de instalare a ferestrei în conformitate cu GOST“ este destul de simplu pentru a remedia problema pentru ancore. În cazul în care rama ferestrei nu este demontat, profilul este montat rapid.

Vedere generală a „instalarea de ferestre din PVC GOST“:

Fantomă în asamblarea și instalarea de ferestre din plastic PVC - tehnologie de circuit, instructiuni

Exterior, la montarea primului strat protejează etanșarea împotriva pătrunderii umezelii, facilitând îndepărtarea aburului. Aceasta reprezintă sarcina cea mai mare parte a mediului agresiv. În consecință, acesta oferă o protecție fiabilă, cu rezistență la delaminare. Uneori, ca siliconul folosit de acoperire exterioară cusătură.Fantomă în asamblarea și instalarea de ferestre din plastic PVC - tehnologie de circuit, instructiuni

Stratul central este un încălzitor direct. Cerințe pentru rezistență la al doilea strat nu se extinde. Funcția principală a termoizolatiei - preveni transferul de căldură. De obicei, al doilea strat se face cu spumă poliuretanică.

Fantomă în asamblarea și instalarea de ferestre din plastic PVC - tehnologie de circuit, instructiuni

Stratul interior împiedică pătrunderea vaporilor în cusătură și deteriorări mecanice în timpul funcționării. „PVC reguli ferestre de instalare pe vizitatori“ prevăd că materialele barieră de vapori sunt stivuite strat continuu, fără zone care nu sunt lipite și lacune. Pentru a atinge densitatea dorită, stratul este aplicat prin tencuire. Materialul acționează ca o bandă specială barieră de vapori din cauciuc butilic. Poate utilizarea de gips carton rezistent la apă. Opțiunea economic este de a folosi silicon.

Fantomă în asamblarea și instalarea de ferestre din plastic PVC - tehnologie de circuit, instructiuni

cusătură de asamblare este un nod de legătură între perete și PVC-profil. Datorită densității și proprietățile diferenței, diferența de temperatură conduce la un decalaj de expansiune. Pozarea se face cu responsabilitatea de a evita caldura.

Montare de ferestre pentru persoane cu ilustrații vizuale

În „instalarea fotografie PVC ferestre GOST“:

Fantomă în asamblarea și instalarea de ferestre din plastic PVC - tehnologie de circuit, instructiuni

Geam de zgomot apartament snizizhaet străzii:

Fantomă în asamblarea și instalarea de ferestre din plastic PVC - tehnologie de circuit, instructiuni

Noi ferestre instalate în casele lor, reducând consumul de energie:

Fantomă în asamblarea și instalarea de ferestre din plastic PVC - tehnologie de circuit, instructiuni

Montare de ferestre pe standardele GOST va aduce confort în casă, păstrând temperatura optimă, indiferent de anotimp.

Diagrama de flux de instalare ferestre din PVC

„Cardul tehnologic de instalare de ferestre din PVC“ este destinat pentru proiecte de dezvoltare. Cardul este utilizat pentru organizarea lucrărilor la instalarea de rame de ferestre la instalația. Acesta este un document necesar folosit în „ferestre din PVC tehnologie de montare pentru oaspeți.“ Planul de proces prevede procedee de instalare și exemple de completare a tabelelor necesare. Documentul este format din șapte secțiuni:

 • în general, domeniul de aplicare a datelor
 • proces și organizarea muncii
 • calitatea necesară a lucrărilor finale
 • calcularea costurilor
 • program de lucru în curs de desfășurare
 • resursele utilizate
 • reglementările de siguranță

Înainte de a începe lucrul la materialele importate supuse, echipamente, aparate și instrumente. Toate ferestrele producător antiseptice și gata de instalare. Primirea de rutare, doar instalatorii sunt gata pentru a instala profilul. Lucrările se desfășoară în conformitate cu regulile de rutare, și este făcută în conformitate cu standardele de stat relevante. Fără rutare începe lucrările de instalare mare.

Autorizări instalarea de ferestre din plastic, în conformitate cu GOST

Sub rezerva SNP, „instalarea de instrucțiuni de ferestre din plastic pentru oaspeți“, dimensiunea lacunelor sunt puse în aplicare în mod automat. Cu toate acestea, dimensiunile aperturii sunt specificate în mod direct după demontarea, atunci când cadrul este fabricat și gata de instalare. Se determină dimensiunile cadrului de deschidere instalat anterior imposibil. Din acest motiv, comandantul selectează ancora corespunzătoare și decalajul zapenivaet direct în timpul instalării.

Dimensiunea „clearance-ul în timpul instalării de ferestre din plastic pe stat“ ar trebui să fie de mai sus 20mm. De fapt, lucrarea începe cu o lățime decalaj de 30 mm. Cu toate acestea, clearance-ul mai mare de 90 mm, este de nedorit și afectează grav puterea atașamentului profilului. Distanța dintre ancore depinde de lățimea profilului. În medie, acestea sunt plasate în 50cm.