Femeia Taur in dragoste

Taur femeie în dragoste - amanta unui ieșire de mare. Ea merge încet și constant, cu aplomb demonstrând bun pentru a ridica haine și bijuterii. Ai să acorde o atenție atunci când ea a vorbit ei ca un om de Taur, voce bogată și rezonantă.Dacă ea a fost interesat, ochii ei radia mesajul pe care esti pasionat si vei deriva din cel mai mic interes pe care îl puteți experimenta.

Sunteți probabil să se simtă dragostea ei pentru propriul corp. Ea petrece mult timp și bani să-l păstrați în stare de top. îmbrăcăminte rafinat, produse cosmetice, parfumuri și ornamente evidenția frumusețea corpului ei.

Probabil, este angajat în yoga sau alte exerciții; Multe femei Taurus sunt angajate în dans, pentru că ei iubesc muzica și mișcările corpului de plastic.


Dacă sunteți atras de o femeie Taur, căutați-l în unele secțiuni pe Kundalini Yoga, în cazul în care acesta poate fi bine pentru dezvoltarea energiei lor sexuale deja atât de puternic.

Pentru sex feminin senzual Taurul este foarte important contactul corporal. Ea iubește până în prezent, care includ cina în restaurantul elegant și dansând până noaptea târziu.Apoi. Ei bine, cel mai bun este încă să vină. O dată pentru ea, de regulă, un pic, dar cele mai multe femei sunt în măsură să inspire partenerii lor Taur în pat, în parte datorită plăcerea netulburat pe care le primesc, provocând erecția un alt om pentru repetiții sexuale. Poate va face sa te simti ca in pat Man of the Year.

În calitate de partener permanent al unei femei în dragoste Taur este considerat un dedicat, pacient si sa concentrat pe casa.

De la soțul ei, ea este în așteptare pentru toate cele mai bune: prietenos, acasă bine întreținute, bunăstarea materială și mâncare bună.

Ca și colegul ei de om Taur, acesta poate fi un prim bucătar de clasă și un iubitor de odihnă la însemnare. Fiți pregătit să joace rolul de gazdă jucat în numeroase petreceri în însemnarea dumneavoastră. Adevărata amanta mingea va fi ea.

Și nu uitați: petrecerea ei cina ar fi cel mai bun - cu mâncăruri delicioase, servite pe feluri de mâncare elegante, cu un cristal magnific și de înaltă calitate de argint.


Femeile Taur - articole de lux, oameni înfometați care sunt capabili de cel mai înalt profesionalism sexy, precum și o mare oportunitate de a întâlni materialul ei gusturi scumpe. Dacă vă puteți permite să aibă o astfel de femeie, ea este partenerul ideal pentru viață.

Dar dacă ea începe brusc să fie gelos pe partenerul sau sa fie suparat pe el, avertizarea ei va fi abia vizibile.

Ca om-Taur, Taur femeie în dragoste doar o singura data ștampilate cu piciorul - trebuie doar să vă anunțăm că răbdarea godlike este pe cale de a izbucni. Nu corecta situația la momentul respectiv - atenție, dacă nu sunt cele mai bune toreador din lume.