Finisarea tavanul cu panouri din plastic cu propriile lor mâini modul de a face instalarea de panouri din PVC, opțiuni

În prezent, repara lumea, în special decorarea tavanului, o mulțime de popularitate și au panouri din plastic. Cererea pentru ei din cauza unei combinații bune de preț și calitate. În plus, ele sunt destul de ușor de instalat, puteți face fără munca de profesioniști angajați, poate termina plafonul cu panouri din plastic, cu propriile lor mâini.Panouri PVC - care sunt prezente

Acest material are o formă și culoare paletă variată. El este destul de modest în îngrijirea și pereți și tavane cu lambriuri din plastic foarte praktichen.Otdelka este relevantă nu numai într-o zonă rezidențială, dar, de asemenea, în zonele industriale. tavanele din plastic sunt de mică greutate și nu trebuie confundat cu peretele, care are o greutate mai mare și o mai mare rigiditate. În compoziția materialului de construcție se folosește clorură de polivinil, și rezistență ușurință remarcabilă.

Finisarea tavanul cu panouri din plastic cu propriile lor mâini modul de a face instalarea de panouri din PVC, opțiuni

 • preț scăzut, potrivit pentru repararea economică;
 • Aspectul este foarte decent și atractiv, poate concura cu materialele de clasă euro;
 • Ușor de instalat, poate fi plafon din plastic asieta în sine;
 • Rezistență bună la umiditate;
 • Decorarea cu pereți din plastic și tavane asigură buna izolare fonica;
 • de înaltă rezistență, durabilitate și robustețea pentru a curăța.

Dezavantajele sunt:

 • Fragilitatea. Mount carcasă trebuie să aibă grijă să nu suficient pentru a dent;
 • deformare plastică posibil sub influența temperaturilor ridicate (peste 80 de grade);
 • Acest tip de material este inofensiv suficient, dar este încă inferior materiilor prime naturale, de aceea este cel mai potrivit pentru bucătării, băi, toalete și scări, dar nu pentru dormitoare și camere de copii.

Varietatea de panouri din PVC

Înainte de a vorbi despre finisare foile de plastic de tavan, ia în considerare, care sunt punctele de vedere.

 • foi Pinion, produse vagonke.Takie aparent identice pe deplin utilizate frecvent în decor. Forma lor alungită vă permite să adăugați vizual camera de volum. Lățimea și lungimea pot fi diferite. Parametrii cel mai frecvent întâlnite: lungime - 3 metri, latime - 25 cm, grosime - 8 milimetri.
 • PVC dale. Siding care imită Aici, soluții de proiectare pot fi diferite, există un potențial enorm pentru realizarea de foi idey.Plastikovye sub placi ceramice pot imita piatra la exterior, lemn, piele si alte materialy.Osobenno bine acestea sunt potrivite pentru decorarea de baie, precum și șorțuri de bucătărie. Ei au diferite forme și mărimi. arată munca de calitate foarte decent. În plus, materialul este rezistent si durabil apa, nu se estompeze în soare și ușor de curățat.
 • Produse de foaie. Au o suprafață suficientă și, uneori, model volumetric de textura suprafeței poate fi mată, lucioasă sau speculară.

Finisarea tavanul cu panouri din plastic cu propriile lor mâini modul de a face instalarea de panouri din PVC, opțiuni


Mai jos puteti vedea în opțiunile de fotografie pentru finisare proiectarea de tavan și de perete cu panouri din plastic.

Ce trebuie să furnizeze, înainte de a cumpăra panouri din PVC?

În primul rând, este necesar să se efectueze lucrările privind măsurarea tavan sau pereți, pentru a ști cât de mult material va fi necesar pentru a mucoasei. Dacă luăm în considerare panourile din plastic clasice, ele au următoarele proporții: 20-50 centimetri în lățime și de la 5 la 10 milimetri grosime. Se calculează volumul dorit de material într-o cantitate de unități și se adaugă o marjă mică (aproximativ 20% din total).

rol special atunci când cumpărați ar trebui să se acorde calitatea materialului:

 • Suprafața trebuie să fie netedă, fără urme de lovituri și zgârieturi.
 • Materialul trebuie să fie colorate uniform.
 • Pentru camere foarte mari nu ar trebui să alegeți culori mai deschise pentru a da volum suplimentar vizual al camerei.
 • Lărgirea panoului, cu atât mai ușor procesul de asamblare se realizează, cantități minime de deșeuri generate și articulațiilor.

În cazul în care plasticul este de calitate bună, și le-a terminat ultima pentru un timp foarte lung plafonul și să păstreze aspectul original.

Finisarea tavanul cu panouri din plastic cu propriile lor mâini modul de a face instalarea de panouri din PVC, opțiuni

Finisarea PVC panouri de plafon cu propriile sale mâini

Vom încerca să examineze, teoretic, montarea panourilor de tavan proces de PVC.

Există două metode principale de finisare de plastic de tavan - cadru și frameless.
Ultima sfătuiți să utilizeze prezența unei suprafețe netede și uscate. Când foile de material de montaj sunt fixate direct pe planul prin intermediul unor cuie sau construcții adeziv lichid uniform distribuite pe întreaga suprafață. Acest tip de căptușeală este foarte ușor și rapid.

Tehnologia Frame este mai laborioasă. Acesta este utilizat în locuri unde umiditatea poate fi crescută sau suprafața nu este prea buna. construcție cadru pot fi realizate din lemn sau metal. Este demn de amintit faptul că rama nu ar trebui să fie utilizate în încăperi cu umiditate ridicată din lemn, deoarece lemnul de umiditate deformat cu timpul.

Este necesar să se facă naveta peste suprafața tavanului. În continuare trece la instalarea de panouri din PVC în sine. personaliza cu atenție dimensiunea lor și sunt atașate la structura. Pe rama de lemn folosind stipler sau cuie mici. Daca un cadru din metal - util pentru șuruburi autofiletante.

Lucru care necesită cea mai mare precizie și acuratețe - ultima instalare a panourilor de tavan din PVC. Cel mai adesea ajusta dimensiunea și ascunde spațiu suplimentar. Doar scapa de defecte nedorite va ajuta la muluri din plastic.

Deci, pentru a răspunde la întrebarea cum de a monta PVC panouri de plafon nu trebuie să fie un expert, pentru că acest proces este în vigoare pentru aproape toată lumea și nu necesită abilități speciale.

Costul de muncă

Mai întâi trebuie să calculeze perimetrul camerei. Dacă luați valoarea medie, se pare - 1.5m * 2.5m = 8m pe perimetrul. Un panou de dimensiuni standard, capabile să oblitsevat 25 cm de suprafață, de aceea, avem nevoie de 32 de unități.

Finisarea tavanul cu panouri din plastic cu propriile lor mâini modul de a face instalarea de panouri din PVC, opțiuni

Ia stoc în cantitate de 15-20% din valoarea totală (acest lucru este necesar pentru a se asigura că, în cazul unei erori sau a altor puncte de master neașteptate, materialul a fost suficient pentru întreaga zonă). Se pare 35-37 foi de PVC. Costul mediu al fiecărui este de 150 de ruble. Un total se dovedește aproximativ 5.500 de ruble pentru întreaga baie. Costurile suplimentare (aproximativ 1000 de ruble) va fi necesară pe materialele însoțitoare - lipici, colțuri, etc.

Panouri din plastic Pret tavan trim per 1 mp în funcție de regiune, media este de aproximativ 350 de ruble.

Astfel, prețul de finisare panouri din plastic de pereți și plafoane de baie standard, va costa 6,5 ​​milioane de ruble, folosind vrăjitorul - 12,5 milioane de ruble. Pentru comparație, costul de finisare o camere cu gresie ceramică vin mult mai scumpe.

Panoul din PVC - care foloseste?

După cum sa menționat deja, acest material este foarte comod si practic. Acesta alege un număr mare de persoane pentru pereți și plafoane de băi, toalete, coridoare și pomescheniy.Pomimo industriale acest material plastic este foarte convenabil și revendicat în decorarea lodzhiy și balcoane. Plastic este ușor să se aplece, așa că este făcută dintr-o varietate de cutii și partiții. Este, de asemenea, utilizat în bucătărie, ca un șorț, inlocuind placi ceramice.