Exercitii pentru sforii cruce cu fotografii și video

Salutări, dragi abonați și vizitatori la blog-ul meu! Dacă doriți să aveți o întindere uimitoare și cuceri toate cu sfoară lui impecabil, propunem să analizeze cele mai eficiente exerciții pentru sforii transversală. Cu ajutorul acestui complex poate fi rapid si fara durere pentru a imbunatati flexibilitatea, cresterea tonusului muscular si a imbunatati starea generala de sanatate.Sfoară - nu este numai frumos, dar, de asemenea, foarte util

Exercitii pentru sforii cruce cu fotografii și video

Gândiți-vă, flexibilitate bună este de o valoare estetică majoră? Categoric nu este adevărat. Oamenii de știință au fost în mod repetat în măsură să dovedească faptul că oamenii care pot face split-urile, uneori mai rar:

 • probleme cu tractul gastro-intestinal. Mâncarea este mai bine absorbit, dispare senzație de greutate și disconfort;
 • varice. Sfoară imbunatateste circulatia sangelui si intareste vasele de sange, ceea ce este foarte important în prevenirea bolii;
 • entorse, tulpini, fracturi și alte daune la nivelul membrelor inferioare;
 • artrita, artroza, osteocondroza. Twine este o modalitate foarte bună de a scăpa de probleme de spate;
 • disfuncționalități ale activității reproductive a femeilor;
 • boli ale sistemului urogenital. Acest nou este realizat printr-un efect activ asupra sistemului de alimentare cu sânge;
 • depresie, melancolie starea de spirit, proasta. activități sportive promovează dezvoltarea hormonului fericirii. Este dovedit faptul că exercitarea de zi cu zi cel mai simplu cu durata de 30 de minute stabilit o stare de spirit buna pentru intreaga zi.

Doar de dragul atât de multe lucruri bune, este necesar să se pună un obiectiv de a face split-urile și să-l atingă.

Noțiuni de bază

Pentru a sta pe sfoara transversală va trebui să depună mai multe eforturi decât longitudinală. La urma urmei, pentru acest exercițiu, este necesar să se utilizeze nu numai mușchi, ci și ligamentele.

Desigur, pentru a atinge obiectivul nu este în mod necesar pentru a vizita cluburi de fitness sau alte lecții scumpe. Este realizabil și la domiciliu. Inainte de formare este important pentru a acorda, pentru a crea o atmosferă favorabilă.

Camera, care va avea loc lecții trebuie să fie cald. Temperatura aerului nota minimă de 18-20 ° C. De asemenea, este o idee bună pentru a umple camera cu aer curat, puteți lăsa fereastra deschide un pic. Mulți oameni preferă să se angajeze cu acompaniament muzical. Acest lucru este foarte bun. Melody va stabili ritmul.

Apoi, puteți trece în condiții de siguranță la formare.

Exercitii pentru sforii cruce cu fotografii și video

Warm-up - cheia succesului

Fiecare atlet experimentat cu privire la problema modului în care divizează va răspunde întotdeauna că, fără o buna warm-up tocmai a făcut. Înainte de fiecare mușchi de clasă trebuie neapărat să se încălzească. Acest lucru va da:

 • pregăti mușchii pentru întindere;
 • revigora întregul corp,
 • inveseli.

Oricare ar fi metode eficiente de formare asupra mușchilor reci rezultatul va fi întotdeauna una - trauma si durere. Excelent pentru acest scop face yoga. Am scris deja despre beneficiile de formare cu osteochondrosis. și astfel încât acestea ar fi adecvată în acest caz. Este din cauza acestei tehnici se poate lua de bază exerciții de stretching.

Dar, mai presus de toate, trebuie să tune în foarte exercițiul. Pentru a face acest lucru, puteți efectua următoarele exerciții să se încălzească:

 • rotație circulară a capului în ambele direcții. 4 se apropie fiecare cale;
 • rotație umăr. De 4 ori mai înainte, de 4 ori în spate;
 • picioare Mahi;
 • sarind coarda rapid și să se pregătească cu atenție întregul corp pentru un antrenament;
 • trunchiului superficial înainte și înapoi, la stânga și la dreapta. De 4 ori în fiecare direcție;
 • jogging în loc timp de 5 minute se încălzească grupele musculare majore.


Exercitii pentru sforii cruce cu fotografii și video

Acum, corpul este încălzit și din ea te poate modela ca lutul. Deci, este timpul pentru a trece la pasul următor.

Cea mai optimă pentru exerciții de stretching cu fotografii

pante adânci

Cu picioarele larg desfacute, bratele pe langa corp, spatele drept. Respirați adânc și expirati încet mai mici-te în jos. Locul palmele pe podea, apoi impinge coatele. Stabili poziția și se simt stretch mușchii picioarelor din spate, spate și gât. Din nou, inspiri si expirati reveni încet la poziția inițială.

Exercitii pentru sforii cruce cu fotografii și video

Fandare la dreapta și stânga

mutați ușor greutatea pe de o parte, îndoiți piciorul de la genunchi, îndreptați-al doilea. Picioarele picior de sprijin trebuie să se potrivească perfect la podea, al doilea ciorap picior și trage în sus pe sine. După ce simți durerea, stai, numara pana la 5, și se rostogoli pe celălalt picior.

Exercitii pentru sforii cruce cu fotografii și video

Cel mai bun mod de a se întindă și să se pregătească șolduri. La urma urmei, ei au un rol important în realizarea transversală a firului. Așezat pe podea, cu picioarele pentru a închide în genunchi, picioare împreună. Cu efortul începe să se trage în genunchi în jos și să încerce să atingă podeaua. Nu uita sa ma uit la spate, ar trebui să fie o linie dreaptă.

Exercitii pentru sforii cruce cu fotografii și video

În spatele acestui nume se ascunde o întindere delicios excelent. Așezat pe podea, picioarele, răspândit cât mai larg posibil, degetele de la picioare cu vârful în sus. Trăgând arme înainte, încercați să atingă podeaua cu pieptul, în același timp, încercați chiar mai greu de a transforma piciorul și în sus.

Exercitii pentru sforii cruce cu fotografii și video

Și, în sfârșit, cel mai dificil exercițiu.

Intinde-te pe podea, a pus mâinile pe antebrațe, genunchii la partea cât mai mult posibil, picioarele sunt conectate între ele. Fa miscare a corpului înainte, în timp ce încerca să se întindă pe burtă pe podea și deschiderea șolduri.

Exercitii pentru sforii cruce cu fotografii și video

Verificarea rezultatelor

Acum este momentul pentru a începe firului transversală. Este mai bine să poarte șosete sau ciorapi dintr-o dată, acestea vor fi mult mai ușor pentru a trage un mușchi.

Dintr-o poziție în picioare, începe să se disperseze în partea piciorului. Când ajungi la punctul maxim, persista. Ușor 2 până la 3 respirații și a redus chiar mai mult. Din nou persista. bit Otdyshites, se obișnuiască cu această poziție și coborî chiar mai mici. Acum, urca încet la poziția de pornire. In imagine este prezentat modul în care să se așeze pe sfoara transversală.

Exercitii pentru sforii cruce cu fotografii și video

Repetați această procedură de mai multe ori. La sfârșitul fiecărui antrenament este bine mâinile se agită, picioare, inhalați și se întind, ridicând mâinile în sus. Pe expiratie, coborâți brațele.

Câteva sfaturi înainte de a începe

Cum se ajunge rapid pentru a obține rezultatul dorit, depinde de mulți factori. O flexibilitate bună este dată de natura, celelalte costuri pe termen lung de formare. Dar cel mai important lucru în acest sens este faptul că un rezultat pozitiv este garantat tuturor, dacă se dorește.

sfaturi valoroase pentru incepatori:

 1. Fiți răbdători. Tot timpul înainte de a decide să facă divizează mușchii și ligamentele sunt în pace relativă. Ei au nevoie de timp.
 2. Nu ratați un antrenament. Întinde în fiecare zi, de fiecare dată când se deplasează spre scopul său. Într-o zi se întoarce ratat să pas înapoi.
 3. Nu neglijați warm-up. Studiu la domiciliu este întotdeauna mai dificil, pentru că nimeni nu va fi în măsură să verifice și să sublinieze erori. Dar pregătirea pentru ocuparea forței de muncă nu este o pierdere de timp, ci un catalizator puternic al procesului.
 4. Să păstreze regimul de băut. 1.5-2 litri de lichid un ciocănit face ligamentele mai elastic și maleabil.
 5. Captură de succes. Deci, va fi mai ușor pentru a obține rezultate. Sărbătoriți așa cum ne-am putea muta. Va fi o motivație mare.

Exercitii pentru sforii cruce cu fotografii și video

Și, în sfârșit ... Oamenii de știință au dovedit că persoanele de vârstă matură, cu antrenamente regulate pot face divizează în 2 luni. Young a cuceri acest vârf mult mai devreme. Și dacă alții pot, de ce nu-l și tu faci!