Fragmentat cuțit - un semn negavtivnaya

Fragmentat cuțit - un semn negavtivnaya

Fragmentat cuțit - un semn, în cultura multor țări, săraci, care este proiectat pentru a perturba persoana și sugerează că ceva este greșit. În multe legende și credințe cuțit pare ca omul asistent, adevarata arma sau chiar un apărător (amuletă împotriva nenorocirilor), astfel încât pierderea sa este asociat cu ceva rau.


Legendele și miturile din Europa si Scandinavia

Fragmentat cuțit - un semn negavtivnaya

Europa și Scandinavia

În folclorul scandinav este adesea personajul principal era un cuțit, pe care a luat cu el pentru a vâna sau înainte de lupta crestat pielea lor pentru a obține un pic de sânge. În cazul în care cuțitul rupt, se credea că soldatul trebuie să aștepte pentru probleme în lupta următoare să fie atent.La legendele europene rupe un pumnal sau un cuțit, de asemenea, a fost considerat un semn rău. De exemplu, după aceea, la trimiterea la un rege străin a trebuit să vegheze ca mănușă regelui cade la pământ (simbol al mesagerului) și armele sale (inclusiv cutit) au fost în stare bună, în caz contrar, așteptați pentru probleme.

În timpul nostru,

Fragmentat cuțit - un semn negavtivnaya

Astăzi, se presupune că ruperea lamei - acesta este un semn rău. În general, toate popoarele au crezut că cuțitul la fel ca rugina sau pauza nu poate - aceasta probleme. Fragmentat cuțit arunca și a recomandat să nu se păstra la domiciliu.

De asemenea, a se vedea cuțitul într-un vis - ea la ceva rău. cuțit rupt, de asemenea, nu promite nici un succes.
Ar trebui să fie ușor de reținut, că orice semn, într-un vis sau în realitate - nu este la fel ca asta, avem ceva avertizat, dar nu este necesar pentru a trata acest lucru prea serios, sau astfel încât fiecare etapă poate fi considerată ca degetul de soarta.