Free ghicitul de numele (on-line)

Free ghicitul de numele (on-line)

Astăzi, numele Numerologia este considerat ceva de divertisment, care nu este prea mult de a face cu afaceri serioase. Dar, în cele mai vechi timpuri, este considerat o practică magică serioasă, iar oamenii au fost angajate timp de multe secole.Este bine cunoscut faptul că numele acestei persoane a fost dat la naștere, ea definește un număr mare de evenimente din viața sa. Și spiritualitatea cu experiență se poate folosi cu ușurință informațiile, aranjarea divinație de către primul și ultimul nume, în scopul de a obține date complete despre o anumită persoană.

Ce pot spune este divinație?

Specula privind soarta astăzi este foarte la modă, și puteți face chiar și o divinație după nume on-line. Această tehnică va permite să obțineți o idee despre înclinațiile și obiceiurile - dvs. sau clientul. Se va deschide caracterul său, aspirații, și așa mai departe. Cel mai interesant este că nici măcar nu trebuie să se întâlnească personal cu persoana, ceea ce se întâmplă ghicitul, numai numele și prenumele necesității.

Ezoterism cred că prenumele și numele de cod este ascuns adânc, ceva de genul magie practică care conectează oamenii cu linia de timp curentă. Acesta este punctul de la care se pot obține în viitor, trecutul, sau chiar în eternitate.

Fiecare cuvânt este o vibrație de sunet, și fiecare sunet are propria frecvență

Cum afectează undele sonore pe o ființă vie - depinde de un număr foarte mare de factori, dar numele nostru propriu, am auzit de mai multe ori pe zi. Sau chiar de zeci de ori. Și este vibrațiile lor afectează cel mai mult.

Aceste sunete formează personalitatea umană, caracter, de calitate, și în numele numerologie și avere - pot da seama care parte. Prezentăm acum alfabetul digitale, care toate divinație după nume se bazează, ca și în procesul său de manipulare se face nu cu litere, ci cu numere.

A-1; B-2; B-3; G-4; D-5; E-6; F-7; J-8; I-9; Este echivalentă cu 10; L-20; M-30; H-40; G-50; P-60; P-70; C-80; T-90; U-100; F-200; X-300; D-400; W-500; W-600; U corespunde la 700; U-800; I-900.

divinație Tehnologie folosind numele

Știința străveche a numerologiei - este de fapt un prototip al divinatiei moderne de nume, este pe baza ezoterismului sale zilelor noastre, și adus în funcție de soarta oamenilor din numerele principale. Fiecare dintre noi are patru cifre, care sunt esențiale - afectează la nivel global a corpului și natura oricărui individ de viață de pe planetă. Aflați exact cum puteți acum absolut gratuit.Luați în considerare, ca un exemplu, numele lui Ivan Ivanov. Seria numerică sunt următoarele: 10, 3, 1, 15, 10, 3, 1, 15, 16, 3. a scăpa de numere din două cifre, și a obține o procedură mai simplificată: 1, 0, 3, 1, 1, 5, 1, 0, 3, 1, 1, 5, 1, 6, 3. Rezumând fiecare primă cifră cu fiecare secundă, este necesar pentru a primi o singură cifră. Asta este, să obțină mai întâi 1,4, 6,1,4, 6,7, 3, apoi 5, 7, 10, 10, și așa mai departe. Ca rezultat, vom obține cinci.

Această valoare ne permite să facem un număr mare de concluzii cu privire la o anumită persoană - caracterul și personalitatea sa, și, de fapt, uneori, nici o altă formă de divinație nu pot spune destule despre persoana atât de mult necesară și utilă.

Dacă vrem să obțină informații despre lumea interioară a facilitatea noastră și perspectivele sale asupra vieții, este necesar, din nou, pentru a face aritmetică, dar pentru a lua pentru a adăuga doar vocalele. Și a obține un număr de 10, 1, 10, 1, 6. După adăugarea, pentru a primi o egalitate de puncte. A treia valoare ne spune despre modul în care percep uman toți oamenii din jurul lui, ce atitudine în familie și între prieteni. Aici vom lua de la numele și prenumele numai consoane: 3, 15, 3, 15, 3. 5 ture.

Caracteristici ale divinație bazate pe numerologie

În final, vom obține o serie de cifre unice simplu, cum ar fi 5, 2, 5, 5, pe care le pot spune averi. Pentru a înțelege ce avem, ce calități și aspirații sunt specifice acelei persoane, este necesar să se uite în lista de conformitate pentru divinație după nume.

Un mijloc de personalitate scop. Este cineva care este încrezător, care sunt de succes. El are o mulțime de oportunități de a-și îndeplini potențialul și pentru a muta în sus pe scara carierei.

Deuce înseamnă iubitoare și lupta pentru existența armonioasă a omului.

Poate că, uneori, chiar și arată prea moale. Prea încredere, din cauza a ceea ce are probleme de relație. Trăiește în lume, cu un doiar dificil, dar mulți chiar ca ea, pentru că oamenii sunt atrași de acest lucru.

Troica spune despre bogăția lumii interioare, care se manifestă în exterior. Proprietarul unei astfel de figuri este energic activă, înclinată să investească o mare cantitate de muncă în dezvoltarea afacerilor lor, pentru a atinge obiectivul prin perforarea peretelui, având în vedere punctul maxim, sa.

Câștigătorul de patru - Hardy și practic, uneori, doar pentru a zgârcenie. De asemenea, cifra indică complexitatea în probleme financiare, poate doar din punct de vedere material.

Cu toate acestea, indică, de asemenea, prezența printre calitățile umane și abilități de organizare-conducere.

O persoană cu cinci, are și interese multilaterale, dar uituc. El poate avea adesea o perioada grea a alege între necesitate și propriile lor dorințe și interese. Mai mult decât atât, oamenii aleg de multe ori ceea ce este mai aproape de el - unul iubit.

Șase vorbește despre capacitatea intrinsecă de a gestiona și a alerga economia. Șase inerente în oameni natură, vis, și nu este în măsură să intervină. Aceasta se datorează faptului că de această calitate pentru a vă deplasa în sus pe scara carierei este foarte dificil.

Șapte mijloace rezervate personalitate, capacitatea de a lua decizii bine gândite și corecte.

O astfel de persoană este destul de ușor să ia poziții înalte, deoarece acestea nu se pierde și este capabil să se rostogolească în direcția cea bună. De obicei, este capabil să biding să analizeze și, ca rezultat - câștig.

Opt - este o grijă foarte mare, amestecat cu persistență. Cel mai simplu mod de a descrie cea mai importantă calitate un om, ca un „măgar încăpățânat.“ Severitatea personajului este agravată de nepoliticos, dar aici nu există putere.

În cele din urmă, nouă caracterizează visători. Ei sunt capabili de a uita complet despre orice probleme și dificultăți, în cazul în care, la un moment dat sunt bine. Foarte sociabil oameni, și de obicei, viata pare ca nu sunt un astfel de lucru rău.

Împreună cu această lectură: