Fumatul în dosarul plat - casa Forumul Român

Bine ai venit! Te rog spune-mi ce se poate face? Vecinii de fum zi și noapte, la domiciliu un copil (6 luni). Aer condiționat nu poate profita de, este răspândit în întreaga apartament, fără aer condiționat miroase doar câteva camere. Pot să fumez acasă? Copilul nostru suferă, se trezește și plânge. Vecinii am vorbit despre asta, ei m-au înșelat, și a spus că nu este de fumat, dar am văzut o cutie de țigări, în sala de gunoi de la etajul nostru și mirosea puternic Pct. Vă mulțumesc foarte mult în avans. Pot să sun la poliție? Trăim în apartament pentru mai mult de trei ani, iar vecinii mutat recent.Și avem vecini indieni pregătit ziua și noaptea curry și duhoarea este de așa natură încât mirosul de miros de țigară pare să ne o sticlă de parfum „Chanel“. În Din fericire, vremea de afară nu este încă atât de cald, asa ca nu folosim Conder. Noaptea este atât de rece încât noi dormim sub pătura de bumbac pana acum. Dar groaza de așteptare pentru căldură se apropie, pentru că miroase chiar și în baie: EEK:

Am depus o plângere la conducerea clădirii. Necesar pentru a verifica „Conder“, și așa mai departe. A ajutat un pic. Oamenii sunt doar gunoi. mai întâi. În al doilea rând, ventilația nu este absolut nici un bun. și avem vecini de mai sus dans pe tocuri înalte în fiecare zi, sub aceeași muzică. Și am auzit foarte bine.

KSU lupta inamicul ar trebui să fie propriile lor metode.

Metoda 1: Superglue turnat cea mai mare măsură posibilă în canelurile - indusets fi mult timp încercând să înțeleagă de ce cheia sa nu se mai potrivește.

2. Metod ou (numai proaspete!) Este tras într-o seringă medicală convențională, și este forțat într-o ușă oblichnik. Se stuhnet undeva trei sau patru zile, și, probabil, indusets gândiți-vă cum era timpul să se mute.

Metoda 3. Ia vaselina, și au uns puternic clanțe. Atunci o guașă și malyuem negru la aceste aceeași clanță. Aceasta se numește „mâna coșar.“ spala guașe dezgustător.

Cât de distractiv este on-line: d. Sunt o astfel de întrebare serioasă ridicată (ca să spunem așa), și citiți răspunsurile râs. Din moment ce e mai usor :). Avem patru apartamente pe fiecare etaj, în fața proprietarului vieții casei, și aproape două apartamente arabe, nu va lucra cu ouă, și ar dori bine curățate. Indienii, în opinia mea, să ia toate simplitatea ei și prostia, dar, de asemenea, hrana pe care o au cu miros. De asemenea, am auzit uneori de mai jos mirosuri de curry, etc. Dar arabii le place să se distreze pe timp de noapte. În 3-4 ore dimineața de muzică includ, bate din palme, striga, fum. Motivul pentru care întreb despre poliție, poate ajuta? La fata prietena studia, astfel încât ea coleg de clasă din Australia în muzica joc de seară cu voce tare, prieteni privela.Molodezh beat. Poliția a sosit, iar fata cu o sticlă de bere se deschide ușa. Deci, ei sunt expulzați din Emirate. Și există o lege împotriva fumatului? Pot să fumez când o altă cale? Spasibooo.

Și poate vecinii spun că nameryanno se plâng la poliție? Sau crezi că nu va funcționa?

Am zapahov.U despre casa noastră, un etaj mai jos hindușii zhili.Mat femeia mea, un sentiment pe care le prăji-float perestvalai numai pe timp de noapte și miros prin kondishen în jurul domu.Hot călăfătui nasului și spune? Nu gatiti? Ei bine, cel puțin ne-am mutat, iar acum respira normal (mmm, sau altfel unii hinduși zaedut).

Am fost în speranța că cineva vă va spune ce se poate face, pentru a primi câteva sfaturi, și restul. Cei care caută oferte de adăpost este mai bine, probabil, el are nevoie de ea. De ce trebuie să se mute din cauza rău popularea cartier. Ar fi fost în locul nostru arabi sau indieni, nu a existat o astfel asemănătoare. Ei apoi își revendice drepturile. Și tu mi oferi schimba în liniște de cazare pentru a trece controversate speciale? Pentru a transporta tot mobilierul cele patru camere, dezvolta locuințe. Despre vila ne-am gândit, rezolva problema, așa cum am scris mai sus, dar se mute din apartament, în cazul în care problema nu este rezolvată, nu am de gând să. Din cauza unora. Noua casă cu vedere spre golf într-o locație bună și convenabil. De ce ar trebui să ne căutăm un alt loc de a trăi. Tu ar fi în locul meu, nu te-ar oferi acest lucru. Oricum, problema se va rezolva, fără ajutor, cel puțin moral: d

Am fost în speranța că cineva vă va spune ce se poate face, pentru a primi câteva sfaturi, și restul. Cei care caută oferte de adăpost este mai bine, probabil, el are nevoie de ea. De ce trebuie să se mute din cauza rău din nou popula vecinii? Ar fi fost în locul nostru arabi sau indieni, nu a existat o astfel asemănătoare. Ei apoi își revendice drepturile. Și vă sugerăm să schimb cazare în liniște, astfel încât să nu treacă controversatul special? Pentru a transporta tot mobilierul cele patru camere, dezvolta locuințe. Despre vila ne-am gândit, rezolva problema, așa cum am scris mai sus, dar se mute din apartament, în cazul în care problema nu este rezolvată, nu am de gând să. Din cauza unora. Noua casă cu vedere spre golf într-o locație bună și convenabil. De ce ar trebui să ne căutăm un alt loc de a trăi. Tu ar fi în locul meu, nu te-ar oferi acest lucru. Oricum, problema se va rezolva, fără ajutor, cel puțin moral: dRita
Cei care recomanda să caute locuințe mai bune, în sine are o carcasă mai bună. Motivele pentru mutarea să specificați alte câteva persoane (chiftele separat, zboara - separat)
Și acum cazul. Lasă-mă să explic din nou. Imaginați-vă cât de mult apartamente casa ta și cât de multe dintre ele de fum? Poate. mirosurile sunt dintr-un loc foarte diferit. Problema nu este vecinii, și în sistemul de climatizare și ventilație. Este necesar să le elimine. Contactați linia de serviciu, proprietarul casei. Poate că există un serviciu special în municipiul ... drepturi și responsabilități ca și chiriaș tinansi precizate în contract. Pentru a începe să învețe: că în casa ta poți și ce nu se poate,

Așa cum am spus mai înainte, ventilația este foarte slabă, astfel încât toate mirosurile care vin în apartament. Am desenat în prealabil pe dormitor mirosul de bucătării învecinate (cu toate că nu erau un perete la aceste camere), iar acum, de asemenea. Unele planificare și lipsit de importanță, iar aerul condiționat este greșit. Eu prin peretele din dormitor cu bucătărie unui vecin. Am auzit că sunt în mișcare scaune kushayut-, o masă. mirosul de mâncare, de asemenea (nu este puternic, dar acolo). Vecinii de fum de jos pe balcon, și cu ferestre închise încă miros de fum merge. Anterior, ai putea auzi toaletă și duș vecinului. Am fost în întregime „încântat“! Poți să-l imagina? Plâns de gestionare, au numit konditsionerschikov lor, instalatori, verificat totul. Ca rezultat conducte de canalizare obvernuli. Aici nu contează cât de mult plătiți pentru o casă. Când în mintea devastare arhitect, și toate celelalte recenzenți incontinenta pantaloni, testat toate aceste clădiri. De asemenea, am crezut că mai rău, dar mai scumpe și „brusc“, este mai bine, deci ce? Aici la fel de norocos. Aspect bun al casei, constructorii nu smahlevali, izolarea fonică și „miros-nepronikatsiya“ normale. Și nu, asta. și usturoi, și pește, și ceapa, și mirodenii, și vecinii de fumat. în kvartirax noastră.
Tu, Rita, pot simpatiza și sfătui du-te la proprietar și pentru a konditsionerschikam care satisface clădirea -Ta proprietarul trebuie să știe (mine, au mult timp în urmă cu o problemă similară cu ajutorul sovetom- dvs. a ajutat într-o anumită măsură).

Și ce despre masinile care claxoneaza noaptea sub ferestrele?
Maestro Lassi ta cale de ieșire!

face hârtie cu bombe de apă, Bang IIII. D

Trăim într-un apartament separat, și vecinii, re-intra, mulțimea vii. Există mai multe familii în camere diferite, fum și o fată.

Dacă ceea ce ai scris este cazul, atunci răspunsul la întrebarea ta este întrebarea în sine. -)

În conformitate cu legile locale ilegal neîndemânatic (subînchirieri) de proprietate ca și în alte aspecte, și, în cele mai multe țări, inclusiv România, de altfel. Prin urmare, doar un singur apel la poliție (în ultimă instanță) sau apelați proprietar că problemele tale sunt plecat o dată pentru totdeauna.

Am avertizat vecinii care suna la poliție. Am fost la vochmenu, am cerut pentru a curăța sistemul de ventilație, așteptați. Dacă nu ajuta, eu sun. Varianta vilei în timp ce așteaptă. Pat Ursul din dormitor, miroase doar aceeași cameră. Acesta este modul în care trăim acum.

Am avertizat vecinii care suna la poliție. Am fost la vochmenu, am cerut pentru a curăța sistemul de ventilație, așteptați. Dacă nu ajuta, eu sun. Varianta vilei în timp ce așteaptă. Pat Ursul din dormitor, miroase doar aceeași cameră. Acesta este modul în care trăim acum.
Coșmarul, desigur, dar. noroc!

Am avertizat vecinii care suna la poliție. Am fost la vochmenu, am cerut pentru a curăța sistemul de ventilație, așteptați. Dacă nu ajuta, eu sun. Varianta vilei în timp ce așteaptă. Pat Ursul din dormitor, miroase doar aceeași cameră. Acesta este modul în care trăim acum.

Ei bine, ce este? Ce noutăți? Și aici suntem într-o emoție teribilă! Dar fără nomerochkov pe jos :)!

Sotul meu incetineste luni oferta va fi trimisa, pot fi mutați până când poliția nu a sunat. Fum mai putin, s-au mutat pe shisha. Noaptea, mă trezesc, am deschis toate ferestrele pentru a aerisi. Fum 2-3 dimineața, miroase în dormitor mai puțin. Poate că poliția se tem de? Cât de bine nu a fost re-popula vecinii! Cu toate acestea, să-și afirme drepturile lor este foarte importantă. Dacă rămân, eu chem poliția.

Sotul meu incetineste luni oferta va fi trimisa, pot fi mutați până când poliția nu a sunat. Fum mai putin, s-au mutat pe shisha. Noaptea, mă trezesc, am deschis toate ferestrele pentru a aerisi. Fum 2-3 dimineața, miroase în dormitor mai puțin. Poate că poliția se tem de? Cât de bine nu a fost re-popula vecinii! Cu toate acestea, să-și afirme drepturile lor este foarte importantă. Dacă rămân, eu chem poliția.

Dacă decideți să cheme poliția atunci. Nu trebuie să știi pentru că miroase shisha. ) Spune-le că înainte de fumul de țigară a fost acum unele destul de drugoi! Deci ești îngrijorat. confuz:
Și dă-te să calce în picioare nu neapărat! Și te menține prea rău. Familie și calm în interiorul cel mai important lucru!

Fumatul dăunează sănătății și ucide oameni în jurul valorii de fumător. fum flux lateral emis de o țigară este cuplul, de 4 ori cancerigeni (maligne) și fumul nociv trase de ardere la temperatură scăzută. Prin urmare, fumatul pasiv este de aproape jumătate mai puțin dăunătoare decât activă. Fumatul pasiv reduce durata de viață cu o medie de 5 ani. În România, mulți copii trăiesc într-o apartamente pline de fum, multe ocupații (ospătar, barman) legate de fumatul pasiv de zi cu zi.

Fumatul dăunează sănătății și ucide copii. Fumatul inainte si mai ales in timpul sarcinii, alaptarii dăunează în mod semnificativ starea de sănătate a copilului, precum si creste riscul de mai multe boli de-a lungul vieții sale. Riscul de deces creste neonatal in randul fumatorilor de aproximativ 2 ori, și chiar și cei care „se complace uneori țigări“ - cel puțin 10%. Fumatul atunci când copiii creste riscul de a dezvolta dependenta de nicotina si, ulterior, - fumători cu toate consecințele sale.

Consecințele pot scrie chiar mai mult! Copiii pot dezvolta astm si altele. Oroarea! Am această întrebare Pct îngrijorat, dar nu există nici o lege cu privire la fumat, așteptați până. Apelul poliției, dacă rămânem, ne așteptăm.

Fiecare apartament are un senzor de alarmă de incendiu răspunde la fum sau temperatura. A se vedea, în cazul în care firele merge de la un vecin și aproape într-o locație convenabilă. (Apoi deschide atunci când focul va veni :)) și se clasează pe rândul din față. :)
Se repetă, dacă este necesar :. D

Alesha,
Ideea, desigur, super-Duper! Dar nu fiecare apartament are un senzor de incendiu. Am trăit într-un desen animat, și acolo 5kvartir schimbat, și nici unul dintre ei nu am avut acești senzori. Acum, în Dubai, în apartamentul nostru de acolo, ci mai degrabă condiționată, deoarece raskurochili pentru a verifica 3mesyatsa în urmă, și încă transporta înapoi. Și astfel în toată clădirea noastră.

Ne felicit. Vom fi în curând trecerea la vila: d Un ajutor de curățare a filtrului, nu miroase în dormitor